Hej, hej, heeej! :D
Witajcie, mam na imię Weronika, jestem nowa tu - na forum. Niedługo (1 lutego) skończę 15 lat. Moimi
hobby są: taniec, gra na fortepianie, pisanie opowiadań no i oczywiście oglądanie Violetty. :D
Witaj :* Masz pytania, na które idealnie wiem jak odpowiesz, ale to standard (wywiad by Skai.). :D Miło Cię widzieć na forum :) Tyryryr. ;d Mnie już znasz, po cóż będę się przedstawiać.
1. Co myślisz o Angie?
2. Germangie czy Pablangie?
3. Leonetta czy Diegletta?
4. Naxi czy Caxi?
5. Ulubiona postać z serialu?
6. Ulubiona para z serialu?
7. Ulubiona piosenka z serialu?
8. Oglądasz coś prócz Violetty?
9. Wolisz masło czy margarynę?
10. Ile masz lat i kiedy się urodziłaś? ^^
11. Co myślisz o Dielari ?
Witaj, witaj :PP
1. Mogłabym się tu rozpisać na 1000 stron, ale mówiąc w skrócie - uważam, że Clari jest idealna ♥ Z charakteru, wyglądu i gry aktorskiej. Ze wszystkiego! :D
2. Germangie! <3
3. Sama do końca nie wiem, ale raczej Diegoletta. :)
4. Of course, że Naxi! :)
5. Anszi ♥
6. Germangie por siempre! <3
7. Nie mam ulubionej, ale szczególnie lubię "Algo se enciende" :)
8. Tak. Oglądam pare innych seriali, ale niestety coraz rzadziej. Będą to np. "Zaklinacz Dusz" i "Na dobra i na złe" <3
9. Masło xD
10. Urodziłam się 1.02.1999r. Za 2 tyg będę miała 15 lat. :)
11. Ach, wspaniała z nich para ^^ Kocham ich! ♥
Fanka Clary,Germangie,NDiNZ,Dielari- kocham Cię <3 XD
A tak serio to hej! Jestem Karolina,miło mi Cię poznać :) Takie pytanie ode mnie: Co myślisz o Beto?
Tryryry... (Robię za przekaźnik)
Lubi go, twierdzi, że jest świetny i zabawny,
To się cieszę :D
Przekaż jej,że jeszcze świetnie śpiewa http :// www. youtube. com/ watch?v=8LCtC2imeKs :)
Poza tym, że pisze się "tę", a nie "tą" i tym, że mówi się "w każdym razie" a nie "w każdym bądź razie" i tym, że "bynajmniej" jest negatywne w przeciwieństwie do "przynajmniej", czego jednak większość ludzi nie rozumie.
Ja to wszystko rozumiem. Ale mogę też cię zagiąć - "naprawdę" piszemy łącznie. Ha!
Cudownie w sensie, że pisze. Talent trzeba rozwijać, Sarro.
Wzięłam się za miniaturkę wreszcie. Bądź ze mnie dumna.
Prawda Olciu ! Aż Ci zazdroszczę. Pisać za dwie osoby będąc jedną. Oryginalność :D