PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nuestro Camino

ocenił(a) serial na 10

Jak wrażenia po teledysku? Ja specjalnie siedziałam wczoraj i czekałam na odcinek. Viola
cudownie wyglądała w tej złotej sukience, a Leon z przylizanymi włosami... Tak sobie. Przy 1:02
zaczął mi się nie podobać, a ich ruchy 1:07 wydawały się sztuczne jak dla mnie. W tej
czerwonej sukience Violka wyglądała jakby miała krótsze nogi i trampki do tej sukienki, a
scenka mi się średnio podobała poza twarzą Violi. Ostatnia scena w klubie mi się podobała,
ponieważ Viola wyglądała cudownie i ogółem byli bardziej wiarygodni dla mnie, a wy? Co
myślicie o teledysku?
http://www.youtube.com/watch?v=d5dAv3If9tU
A tu macie pełną wersję:
http://www.youtube.com/watch?v=7dFiT47adiY

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

piosenkę uwielbiam, a teledysk taki sobie wg. mnie ; )

Magdaa95

w 2:30cos Viola wyglądała jak świetej pamięci Angie. Więc teledysk na plus.

ocenił(a) serial na 7
Angeles_Saramego

oj tam, to nie to samo:P

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

jak się tak kręci, rzeczywiście. ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

ja już wcześniej to wyczaiłam :P ale ogólnie mogli wymyślić coś lepszego ; ) anie zrobili Angie style i myślą, że są zaj*biści :D

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

chicki wiadomość doszła? Bo jesteście online a nie wiem gdzie bębnić :))

ocenił(a) serial na 3
Angeles_Saramego

Też pomyślałam, że wygląda jak Angie.

MagdaJulka

Słabo, słabo i jeszcze raz słabo. Szkoda, bo piosenka nawet fajna.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Całkiem fajny teledysk, nawet mi się podoba.

MagdaJulka

Piosenka okropnie wykonana, teledysk całkiem ok, ale Leonette mogliby sobie odpuścić na koniec sezonu x,x

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jak dla mnie teledysk słaby. Piosenka ratuje, ale nie nie. Teledysk mi się nie podoba.

MagdaJulka

Cztery słowa: Leoś w motocyklowej kurtce <3 Reszta tak sobie.

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Właśnie oglądam;)

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

I jeszcze ulizany Leoś w garniturze, to dopiero było niesamowite!

Luu_4

Hehehe, tak pierwsza fryzura była taka śmieszna, że o mało rodziców nie pobudziłam :D Zresztą było jeszcze parę innych fajnych momentów z których też się chichrałam jak głupia XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Jak będzie w lepszej jakości, to zrobię screena z ulizanym Jorge i ustawię sobie na tapetę.

Luu_4

Czekam z niecierpliwością XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Czy moim domownikom nie wyda się podejrzane, że patrzę w pulpit i wzdycham?

Luu_4

HAHAHA XD Eee tam, do jednego może nie XD Jakbyś wzdychała do kilku naraz (jak ja :3) to mogłoby się chyba wydać podejrzane XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

To na wszelki wypadek obok nie umieszczę Xabiego, Rugga ani innych chłopaków, do których wzdycham.

Luu_4

Hehehe, nie wiem, ja tam do nich wszystkich wzdycham jak nikogo nie ma w moim pokoju, bo tak to mój nierówny oddech i maślane oczka mogą przykuć czyjąś uwagę, szczególnie jak mam odrabiać lekcje, a ja gapię się z zachwytem w monitor XDD Chociaż, w sumie... takie combo nie zaszkodzi XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Najgorsza jest ta chwila, kiedy po niesamowitym zachwycie nad jakimś zdjęciem uświadamiasz sobie że nigdy go nie poznasz. Ale jakoś sobie z tym radzę xD

Luu_4

Ja też, jakoś to przeżyję XD Ale pozachwycać się nigdy nie zaszkodzi ^^

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Pewnie, że nie zaszkodzi.
Wrrrrr kiedy oni to wstawią w HD? Nie mogę tyle czekać!

Luu_4

Prześlesz mi link jak będzie? Walnę ramkę z serduszkami i ustawię na tapecie, będę się zachwycać XD
A, a jeszcze jakbyś znalazła Diegusia bez koszulki w HD, to też bym się nie obraziła XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Postaram się przesłać, ale ostatnio mało siedzę w internecie i niewykluczone, że znajdziesz to pierwsza ode mnie. Diega bez koszulki nie raz widziałam, wystarczy wpisać Diego Dominguez w google xD

Luu_4

Ty, nie wpadłam na to XDD Jestem zbyt porażona jego urodą, by racjonalnie myśleć. Dieguuuś *.*

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Taki niesamowity geniusz jak ja nie mógłby nie wpaść na taki rewelacyjny pomysł jak wyszukanie czegoś w google.

Luu_4

Hihi, no widzisz, tak to też bym wpadła, ale teraz widać, do czego prowadzi zbyt długie podziwianie tylu chłopaków na monitorze XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ewa, ogarnij się! Dzisiaj podziwiasz chłopaków na monitorze, a jutro stajesz się psychofanką wybijającą okna swoim idolom żeby ich zobaczyć.

Luu_4

Nieee, za daleko do Argentyny/Włoch/Hiszpanii XD Na razie mam tylko wielmożną ochotę przytulić monitor z chłopakami XDD

esteckiewicz1

Nie przesadzaj, jakoś byś tam dotarła.
Monitor możesz przytulać, ale wiesz, niekiedy w naszym otoczeniu też są fajni chłopcy!

Luu__4

Dotarłabym, ale za nic nie wybijałabym szyb, nie jestem wandalem XD
Nie mówię że nie ma! Są i to nawet fajni :3 Tylko jest jeden problem - mój ewentualny chłopak musiałby pokochać we mnie moje wszystkie odpały, zainteresowania (niektóre dość dziwne jak na dziewczynę XD), to, że śmieję się czasem ze wszystkiego (nieee, zazwyczaj tak jest) i z moim uwielbieniem dla chłopaków z Violki, a jak na razie się taki nie znalazł, mam tylko przyjaciół XDD Więc zostają mi moi idole!

esteckiewicz1

Plakat świetnie zastępuje chłopaka, szczególnie taki nad łóżkiem. Zawsze można mu się zwierzyć, nigdy nas nie opuści, jest cierpliwy, nie będzie zadawał głupich pytań, kiedy płaczesz...

Luu__4

Właśnie właśnie, a ja nie cierpię na brak chłopaka, mam przyjaciół, ale wiadomo, też im się ze wszystkiego nie zwierzę, więc moimi powiernikami zostają chłopcy z monitora XDD Oczywiście zwierzam im siew myślach a oni umieją je odczytywać, co to by było jakbym zaczęła do komputera gadać XDD Muszę sobie załatwić taki plakat ze wszystkimi chłopakami z Violetty XD

esteckiewicz1

Nie mam chłopaka, ale też nie mam z tego powodu depresji. Mam przyjaciół, ale nie mam im się za bardzo z czego zwierzać. Jestem jak otwarta księga- to co myślę i czuję mogą znać wszyscy, jakoś nie mam niczego do ukrycia. Niemniej jednak chłopcy z plakatu i monitora zawsze są potrzebni!

Luu__4

W sumie ja też nie mam z czego, tak ogólnie mówię że mogę polegać na przyjaciołach XD
W kwestii chłopaka jestem samowystarczalna - nie potrzebuję nikogo, no ale chłopaki z Violetty to zupełnie, ale to zupełnie inna sprawa XD

Luu__4

Uznałam, że muszę zmienić tapetę. Przez nich nie skupiam się na biologii XD

esteckiewicz1

Ech, na co ci biologia? Lepiej patrz w monitor.

Luu__4

Na maturę i na jutrzejszą kartkówkę! Paczę, nie mogę oczu oderwać, ale chyba jestem jednak zmuszona zmienić tapetę. Chociaż na dwie godzinki, potem z prędkością torpedy znowu chłopaki będą na pulpicie :3

esteckiewicz1

Ciotki Ewo- Dieguś jest ój <<333333

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Myślałam, że Dieguś jest Violci.

majka5454

Ciiii... próbujemy utrzymać nasz związek w tajemnicy :*
Spokojnie zaproszę was na ślub <33

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Dobra, trzymam za słowo:)

Izzie_

Chciałabym być świadkiem, ewentualnie druhną :D Jeśli nie masz nic przeciwko :D

esteckiewicz1

Juz niedługo otworze watek z ínfo tylko czas znajde :-P

Izzie_

Haha, o ile wiem wątki ze ślubami na tym forum są bardzo popularne, więc czekam :D

Izzie_

Aj tam, powzdychać można, przecież wiem że jest twój :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

A twój jest kto?

majka5454

Ja mam Pawełka i Rafałka <3 Do innych też mam słabość, ale nie taką jak do tych dwóch <3