PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dodali już teledysk w wersjii HD <333333333333
Jaaram się <33333333333

Izzie_

Już wczoraj dodali ;D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Właśnie widziałam ;p

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Na jakiej stronce oglądacie te teledyski i najnowesze odcinki Vilu po hiszpańsku? Też bym chciała obejrzeć :) na youtube?

paula2621

Na capitulosdevioletta chyba, teledyski na yt ;)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

O extra! Dziękuję bardzo :) Właśnie mnie to zastanawiało skąd to wszystko wiecie i gdzie oglądacie:) Pozdrawiam fanów Angie:)

paula2621

Szkoda że dopiero teraz na forum pojawiłaś się ;)
Jam Ola a ty / :0

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Paula.:) Em pisałam z 2 razy chyba albo raz. Ale udzielam się tylko w tematach dotyczących Angie bo tylko dla niej to oglądam.:)

paula2621

Ja oglądam dla Leonetty głównie <333

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

To ja żeby uściślić dla Germana i Angie. Wątek Angie bardzo ciekawy. W ogóle Clari świetnie ją odgrywa. Lubię rozmowy Angie i Violetty. Uważam, że wątek miłosny Vilu i Angie jest troszeczkę podobny bo obie nie umieją się zdecydować na jednego faceta. Zawsze coś wychodzi jak jest dobrze. Mam nadzieję, że Angie wróci. Leonette też lubię ale nie jest priorytetem. Leon jest b.przystojny:):P

paula2621

od razu mówię że Diego jest mój <33333333

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

ooo mi szczerze powiedziawszy nie przypadł do gustu Diego wolę Leona. A że tak zapytam jesteś za Pabloangie CZy Germangie? Bo to jest sprawa bardzo interesująca.

paula2621

Pablangie

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

jednak czyli nie jesteśmy tego samego zdania :)

ocenił(a) serial na 10
paula2621

Dziewczyno! Witaj w klubie! Też oglądam dla Angie i uwielbiam Germangie!!! :D Co raz nas więcej!

ocenił(a) serial na 10
Bangie

hehe o cieszę się! Jestem wierna i oglądam dla nich pierwszy jak i drugi sezon :) Idealnie pasują do siebie. A kto się czubi i kłóci tennn SIĘ KOCHA :P Nie są ze sobą powiązani żadnymi więzami rodzinnymi więc nie rozumiem w ogóle komentarzy na temat ich spokrewnienia a wręcz działają na mnie jak płachta na byka. Pablo nie pasuje absolutnie ona traktuje go i kocha jak brata i to widać. A w miłości nie o to chodzi. :) Germangie rządzi! :)

ocenił(a) serial na 10
paula2621

Właśnie! Germangie por siempre! (Specjalnie się nauczyłam tego zwrotu) :D Zgadzam się we wszystkim w 100% :D A odejście Angie było najgorszym co się stało w serialu :(

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Wiem, dlatego ja zakończyłam oglądanie Violetty 2 na 66 odcinku i dopóki nie napiszę ktoś na forum że Angie wraca. Nie mam najmniejszego zamiaru oglądać. Jeśli do 3 sezonu nie wróci również nie będę oglądać.
Musi wrócić bez niej nie będzie Violetty. Jest kluczową bohaterką. :)

ocenił(a) serial na 10
paula2621

Zgadzam się w 100% :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Cieszę się :)

ocenił(a) serial na 10
paula2621

Ja też, ale ja prawie zawsze się cieszę :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

to dobrze, do życia trzeba podchodzić pozytywnie :)

ocenił(a) serial na 10
paula2621

Podobno tak :D Ale ja jestem albo pesymistką, albo zbyt optymistką :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Mam podobnie. :) Chociaż pesymiestkę zamieniłabym na realistkę o.

ocenił(a) serial na 10
paula2621

Realistką jestem tylko w weekendy :D Tak to się dzielę :D

ocenił(a) serial na 10
paula2621

Ja również się podpisuję! :D
Mamy bardzo podobne zdania! :)

ocenił(a) serial na 10
askala128

A czekałam kiedy przyjdziesz :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

To ja czekałam :D
A potem sobie poszłam na spacer. Ale jestem ;3

ocenił(a) serial na 10
askala128

Akurat! :D Idź lepiej zjedz jogurt :D

Izzie_

hha teraz wszyscy jarają się Diego a na początku wszyscy go nienawidzili . Choć dla mnie na początku był obojętny ale od pewnego czasu go polubiłam bo mnie ta postać zaciekawiła .

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Możę nawet bym go lubiła, gdyby nie mieszał w Leonettcie, bo tak normalnie zawsze lubię czarne charaktery;)

Izzie_

Widziałam, ale nic specjalnego... dużo bardziej podoba mi się teledysk to "Hoy somos mas" czy też "Junto a ti".

Bella21274

Ja się jaram każdym eledyskiem Z Leonetta :3333

Izzie_

A ja nie, bo Leonetta mi się zwyczajnie znudziła, za dużo w ich związku problemów i zamieszania. Jeżeli jednak ktoś nadal wyznaje Leonettę, to okey, każdy ma prawo do innego zdania, ale ja statystycznie ostatnimi czasy preferuję i promuję Diegettę.

________________________________________________________________________________ _________________________

Diegetta <3