Na jakiej stronce oglądacie te teledyski i najnowesze odcinki Vilu po hiszpańsku? Też bym chciała obejrzeć :) na youtube?
O extra! Dziękuję bardzo :) Właśnie mnie to zastanawiało skąd to wszystko wiecie i gdzie oglądacie:) Pozdrawiam fanów Angie:)
Paula.:) Em pisałam z 2 razy chyba albo raz. Ale udzielam się tylko w tematach dotyczących Angie bo tylko dla niej to oglądam.:)
To ja żeby uściślić dla Germana i Angie. Wątek Angie bardzo ciekawy. W ogóle Clari świetnie ją odgrywa. Lubię rozmowy Angie i Violetty. Uważam, że wątek miłosny Vilu i Angie jest troszeczkę podobny bo obie nie umieją się zdecydować na jednego faceta. Zawsze coś wychodzi jak jest dobrze. Mam nadzieję, że Angie wróci. Leonette też lubię ale nie jest priorytetem. Leon jest b.przystojny:):P
ooo mi szczerze powiedziawszy nie przypadł do gustu Diego wolę Leona. A że tak zapytam jesteś za Pabloangie CZy Germangie? Bo to jest sprawa bardzo interesująca.
Dziewczyno! Witaj w klubie! Też oglądam dla Angie i uwielbiam Germangie!!! :D Co raz nas więcej!
hehe o cieszę się! Jestem wierna i oglądam dla nich pierwszy jak i drugi sezon :) Idealnie pasują do siebie. A kto się czubi i kłóci tennn SIĘ KOCHA :P Nie są ze sobą powiązani żadnymi więzami rodzinnymi więc nie rozumiem w ogóle komentarzy na temat ich spokrewnienia a wręcz działają na mnie jak płachta na byka. Pablo nie pasuje absolutnie ona traktuje go i kocha jak brata i to widać. A w miłości nie o to chodzi. :) Germangie rządzi! :)
Właśnie! Germangie por siempre! (Specjalnie się nauczyłam tego zwrotu) :D Zgadzam się we wszystkim w 100% :D A odejście Angie było najgorszym co się stało w serialu :(
Wiem, dlatego ja zakończyłam oglądanie Violetty 2 na 66 odcinku i dopóki nie napiszę ktoś na forum że Angie wraca. Nie mam najmniejszego zamiaru oglądać. Jeśli do 3 sezonu nie wróci również nie będę oglądać.
Musi wrócić bez niej nie będzie Violetty. Jest kluczową bohaterką. :)
hha teraz wszyscy jarają się Diego a na początku wszyscy go nienawidzili . Choć dla mnie na początku był obojętny ale od pewnego czasu go polubiłam bo mnie ta postać zaciekawiła .
Możę nawet bym go lubiła, gdyby nie mieszał w Leonettcie, bo tak normalnie zawsze lubię czarne charaktery;)
Widziałam, ale nic specjalnego... dużo bardziej podoba mi się teledysk to "Hoy somos mas" czy też "Junto a ti".
A ja nie, bo Leonetta mi się zwyczajnie znudziła, za dużo w ich związku problemów i zamieszania. Jeżeli jednak ktoś nadal wyznaje Leonettę, to okey, każdy ma prawo do innego zdania, ale ja statystycznie ostatnimi czasy preferuję i promuję Diegettę.
________________________________________________________________________________ _________________________
Diegetta <3