Hej. Wiem, że pewnie już te już pytania padły, jak nie osobno to w waszych dyskusjach. Ale ja
niestety, choć bardzo bym chciała nie mam czasu ich czytać :( Jestem zalana nauką. Wiec
byłabym bardzo wdzięczna jak ktoś odpowie na moje trzy pytania :)
1. Co z Vilu i Diego ? Rozstali się w końcu ?
2. Dlaczego pod koniec 75 odcinka Viola miała (chyba) śpiewać, a nie śpiewał, nagle podszedł do
niej Leon zaczął śpiewać i potem ona też ? ;p
3. Co w końcu z Fran i Marco ?
1. Rozstali się, bo Violka odkryła prawdę o planie Diega i Ludmi
2. Violka była smutna i nie była w stanie śpiewać i Leon zaśpiewał z nią by ją wesprzeć
3. On do niej przyjechał, ona się ucieszyła, ale czy się zeszli?
1. Vilu zobaczyła na fonie Leona film jak Diego knuje z Ludmi.
2. Tak ryczała, ze Leon pomógł jej zaśpiewać.
3. Dzwonił do niej, wysyłal caĺy czas kwiaty, ale czy sie zeszli zobaczymy w odc 76
1. Nie powiedzieli sobie "Koniec" po prostu ona się dowiedziała, że to spisek z ludmiłą Diega jest. Jeszcze po tym nie rozmawiali ze sobą.
2. Miała śpiewać, ale dowiedziała się, że Diego to plan Ludmiły na serio, załamała się i nie mogła zaśpiewać, ale Leónek jej bohater się pojawił i zaśpiewali razem.
3. Marco przyjechał, Fran się ucieszyła i to tyle. Później Marco tańcował pod sceną :D
1. No nie wiemy czy się rozstali. Viola zobaczyła nagranie, które miało jej udowodnić, że Diego jej nie kocha tylko knuje z Ludmilą (chociaż ją kocha).
2. Viola była załamana z powodu, że dowiedziała się prawdy o Diego i nie miała siły płakać, bo była załamana, nagle podszedł Leon, zaczął śpiewać i odżyła laska.
3. Tego nie wiadomo, stara się o nią, wysyłał masę kwiatów, przyjechał do niej do Madrytu i ona mu powiedziała, że dobrze, że jest tutaj (w Madrycie), ale teraz dostanie propozycje pracy z Umix i nie wiadomo jak to będzie.
~M.