PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

https://vine.co/v/hZ97KaJ6hLe
hahahahahahhaha TEN PISK

Enterraz

http://i.epvpimg.com/L2txf.jpg

ocenił(a) serial na 10
hxns_KorCa

Właśnie śmieszne XD

ocenił(a) serial na 6
hxns_KorCa

dziękujemy za tę cenną opinię, mimo to, nie podoba ci się i jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno.

Enterraz

Mnie nie interesuje taki humor. Najlepsze żarty ma pan Karol.
http://i1.ytimg.com/vi/UfwFwN_s1yk/hqdefault.jpg?feature=og

ocenił(a) serial na 6
hxns_KorCa

karol żartburger jest niezniszczalny

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Jestem wniebowzięta, że wpadłam na coś przed Tobą.

Nareszcie opublikowałam coś przed Enterraz.

MOGĘ UMRZEĆ SZCZĘŚLIWA! XD

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

zaraz, co opublikowałaś? nie kłam XD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

na blogu haha :D

Nie kłamię XD sprawdź godziny hahahahaha xd

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Świetne ;D I pierwsza myśl: "Jestem Jorge! Jestem Jorge! Mam rzesze fanek! I... brzydką dziewczynę... Aaaaaaaaaaa!"

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

hahhahahahahahha dobra myśl :D oj byłoby się jorge, było. ale wolałabym chyba tulić jorge niż nim być. Widzę że ciekawe zajęcia tam mają

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Hahahahaha, ile ja bym dała za bycie Jorge ;) Przystojny i utalentowany.
https://vine.co/v/hWhzemmV9qn <- jakby nie było dziewczyny Jorge byłoby cudownie ;) Moje wariaty!

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

też widziałam swoją drogą ciekawe kim jest ten typ w afro

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie wiem, boje się nad tym myśleć. Jeszcze dojdę do przemyśleń, za które nie będę dumna.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

zapodaj jakiś przykład :D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Pierwsza myśl po tym twoim zastanawianiu się kim on jest to tak - jest dziewczyna Jorge to może ten w afro to dziewczyna Xabianiego.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

HAHAHAHAHAHAHHAHAHA

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No chyba, że Xabiani to jego dziewczyna, a on jest chłopakiem. Nigdy się nie ogarniam jak jest dwóch chłopaków, który robi za dziewczynę.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

lepiej mów po prostu partner xD Dlatego nie lubię wszelkich homogenizowanych, nie wiem jak się o nich wyrażać.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Eee tam :D Ja lubię. Fajna taka odmiana.
Ma się takiego kumpla co się go widuje, co chwilę z innym chłopakiem.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

:D:D:D:D:D
homusie niech sobie będą i robią co chcą póki nie mogą adoptować dzieci, i bd dobrze :3 pamiętam jak nasz kochany Kozera, staruszek od wosu prowadził z nami debatę na ten temat i wyraził opinię, jak to zabawnie wygląda jak się całują

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

To jest fajne, widuje to często. Nie wiem czemu sporo osób to brzydzi. Mi nie przeszkadza, że widzę kolegę idącego z innym za rączki, jeszcze nie widziałam jak się całuje z innym, ale co to może być obrzydzającego.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

mnie obrzydza sama myśl, jak oni uprawiają seks. Myjcie anus, joł. Ja słyszałam że są do tego nawet jakiś pasty (tak, moi znajomi) :D:D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Aż tak nie zagłębiam się w sprawy mojego kumpla, no ale myślę, że jeszcze tego z kolegami nie robi. Kurczę, ma 16 lat i ledwo co wyrósł z piaskownicy XD

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

16 to już niektóre w ciąży są XD ba, niektóre to już matki, a też ledwo z piaskownicy wyrosły. u mnie w okolicy jedna w ciązy jest co nawet 15 nie skończyła. teraz podobno wcześniej zaczynają

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Podobno, ale nie wyobrażam sobie mojego kolegi sypiającego z innym albo mnie z brzuchem pod nos, a jestem w wieku tej jednej.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

wiem wiem, dlatego to przytoczyłam. kuriozm. trochę osobiste pytanie ale twoim zdaniem to jest normalne, że teraz już sypiają ze sobą takie dzieciaki?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie jest to według mnie normalne, ponieważ nie wyobrażam sobie, że zamiast wyjść z przyjaciółką na miasto, miałabym latać z wózkiem. Zresztą do czego im się śpieszy? Później tyle się o aborcji słyszy. Była nawet kiedyś taka piosenka otym jak dziewczyna zaszła w młodym wieku w ciąże i to były jakby żale tego dziecka, że spoko - ona się bawiła, żyła na luzie, ale jemu żyć nie dała.
Dla mnie to zwykłe zabójstwo i misi być karalne, bo co to za różnica czy zabijesz człowieka, który już jest na świecie czy takiego, który go nawet na oczy nie widział.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

naukowcy udowodnili, że dziecko ma wspomnienia już z łona matki, np jeżeli matka w czasie ciąży rozmawiała z jakimś przyjacielem którego później nie spotkała, jeżeli spotka go to dziecko, poznając podświadomie głos bd instynktownie mu ufać. Ciekawe, ilu geniuszy, artystów, sportowców, alchemików, kosmonautów, muzyków, gwiazd rocka, lekarzy, naukowców, einsteinów zostało zamordowanych już w łonie

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Oj, znając życie to pewnie sporo.
Kur, przypomniałam sobie tą piosenkę i teraz cały czas mi po głowie lata.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Ja mam koleżankę lesbijkę. Ubiera się jak chłopak, wiec nie ma wątpliwości kto jest kim w tym związku. Ciekawy fakt nr 1 - dziewczyna ubierająca się jak chłopak wygląda fajnie. Chłopak ubierający się jak dziewczyna to pedał ;D

ocenił(a) serial na 10

Bardzo ciekawe spostrzeżenie. Masz coś do Leona chodzącego w rurkach i fioletowych koszulkach w kratę?

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Skąd. Gorzej jak zacznie pożyczać ciuchy od Violetty, wtedy zaprotestuję ;D

ocenił(a) serial na 10

Nie przesadzajmy. Nie wyobrażam sobie Leon w spódniczce z kwiatami czy w różowej bluzeczce z wielkimi niebieskim oczami.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

gdybym zobaczyła leona w jajogniotach i różowej polówce zdarłabym to z niego zerwała, podeptała, spaliła słowem zostawiłabym go w samych bokserkach, choćby publicznie. Zanim by doszło do skażenia.

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

I przynajmniej byłoby na co popatrzeć przy okazji ^^

ocenił(a) serial na 6
KeThA

tak, ale przede wszystkim URATOWAŁABYM GO. i jego płodność, to też ważne. jak mąż to płodny

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

O tak! Mam kolejny pomysł na 3 sezon! Leoś robi strptiz!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

"Oglądalność Violetty we wszystkich krajach gwałtownie wzrosła. Serial oglądają już nie tylko nastolatki, ale również dojrzałe kobiety. Naukowcy zastanawiają się: Co jest tego przyczyną? KeThA wysuwa śmiałą hipotezę iż może mieć to coś wspólnego z rozbierającym się Leónem (Jorge Blanco). Czy amerykańscy doktorzy z Yale to potwierdzą? Czekamy na oficjalne dane!"

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, a tu ściąga koszulka, a tu taki wystający, owłosiony brzuch xDD

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nieee, przecież w jednym z odcinków tego "pojedynku" między nim, a Tomasem był bez koszulki... ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zapomniałam. A jeszcze było zdjęcie mojej świętej trójcy (Jorge, Xabiani i Ruggero) jak się prężą i pokazują mięśnie albo jak mieli rozpięte koszulki. Mrrr

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Taaak! Mam to zdjęcie na komputerze :D Jeszcze nie na tapecie, ale wiesz... Jeszcze ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

U mnoe na tapecie, na ekranie blokowanie i na kompie, i na telefonie rządzi Valeria.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jesteś fanką Lary, czy po prostu lubisz Valerię? Dziewczyna wydaje się być sympatyczna. Jakże bym chciałą być na jej miejscu...

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

homogenizowanych XDDD a wiesz że już we francji jest prawnie "rodzic 1" i "rodzic 2"

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Wiem, wiem.
"- Mamooo, gdzie jest...
- Dziecko! To, że sypiam z twoim ojcem, nie znaczy, że masz mówić do mnie: mamo.
- To jak mam mówić?
- Normalnie! Andrzej!"

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

świat staje na chu.ju, choćbym miała szczeznąć po drodze nie zaakceptuje wychowywania dzieci przez homoseksualistów, to potworny błąd ludzkości, nie mówiąc już o molestowaniu, bo 80% gwałtów na dzieciach odbywa się za sprawą gejów

użytkownik usunięty
Enterraz

Zgadzam się, czytałam takie historie z życia wzięte, że włos się jeży na głowie. A najlepszy argument, to: "to nie jest żadna choroba, bo znam wielu gejów, którzy są normalnymi, fajnymi ludźmi". A ja mogę odpowiedzieć - ja znam dziewczynę z porażeniem dziecięcym i to naprawdę fajna laska, jeśli sie pobędzie przez jakiś czas z nią i zacznie rozumieć dobrze to co mówi (bo mówi niewyraźnie), to naprawdę idzie sie zaprzyjaźnić, strasznie sympatyczna, zna się na muzyce itd. Ale nie powiem, że nie jest chora, bo jest. Rozumiesz, o co mi chodzi?

ocenił(a) serial na 6

rozumiem, załapałam. to jakby powiedzieć "on nie ma nogi" "ale ma zielone oczy!" nijak do tematu.słyszałaś o tych dwóch gejach z nowego jorku, którzy zaadoptowali siedmioro dzieci i dwoje brutalnie zgwałcili? media o tym milczą. I imie tolerancji oczywiście. I mnóóóstwo innych historii. jak się tego nie powstrzyma, bd chu.jnia totalna, wcale bym się nie zdziwiła gdyby bóg zesłał potop za takie k#rwy. Dziecko jest święte, świerze na tym świecie i od tego, jak zostanie wychowane zależą losy świata, i to dosłownie. Mój stosunek do sprawy wygląda tak; mogą się bzykać, mieszkać razem, dzielić majątek, lizać się publicznie a nawet żenić, ale dzieci niech nie ruszają. Tyle że wszędzie, gdzie zalegalizują małżeństwa, zaraz legalizują adopcje.
Moim zdaniem homoseksualizm to jest pewne wynaturzenie. Tak samo jak z innymi chorobami nieuleczalnymi, trzeba nauczyć się z tym żyć, ale ludzie z cukrzycą typu 2 nie żrą w opór tylko starają się unikać cukru, prawda? na 19 mln gatunków rozmnażających się płciowo istnieje tylko jeden, gdzie kopulują ze sobą osobniki tej samej płci. Przeczytałam sporo na ten temat, wielu znanych doktorów i profesorów harvardu nawet w empiku jest swoją drogą polecam taką lekturę, na temat pojęcia miłości. I oni wszyscy wyrażali jedną tezę. Brzmiała ona mniej więcej tak, że miłość to przede wszystkim fuzja hormonalna dwóch osobników, tzn że hormony jakby wybadały drugiego osobnika i poprzez to potrafiły określić, jakie potomstwo jest w stanie stworzyć poprzez paring tego samca i tej samicy. To jest poparte naukowo, bo w ten sposób działają inne ssaki. Najsilniejszy samiec najpierw wybiera samicę, tę najzdrowszą, dlatego też piękno jest pojęciem względnym, dlatego że może z nią stworzyć potomstwo które przy takim doborze genów bd silne i zwiększy szansę przetrwania gatunku. Przetrwanie gatunku to najbardziej podstawowe najsilniejsze prawo na planecie dotyczące każdej, absolutnie każdej istoty na globie.
A homo to ślepa uliczka. jedyny taki gatunek na świecie, my.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No, ale z drugiej strony jak człowiek jest normalny, tyle że homo, chce ze swoim partnerem założyć rodzine, mieć dzieci, a nie żyć na jakimś marginesie tylko dlatego, że podoba mu się osoba tej samej płci to mamy być na niego źli? Mamy go trzymać w klatce i nie pozwolić spełnić marzenia. Przypomnę, że także osoby hetero znęcały się nad dziećmi, adoptowali, a potem zabijali.