PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Oby tylko...

ocenił(a) serial na 9

Oby tylko po miesiącu puszczania nowych odcinków Violetty znowu nie zaczęli puszczać powtórek
przez miesiąc. A wy jak myślicie? Będą znowu miesięczne powtórki. Ja kolejnego miesiąca nie
wytrzymam :D

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

zgadzam sie z tobą też bym nie wytrzymała :)

ocenił(a) serial na 9
Natka17_2

Ja ledwie ten miesiąc wytrzymałam :D

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

nom ale w poniedziałek nowe odcinki a wiesz kiedy bedzie 2 sezon ?

ocenił(a) serial na 9
Natka17_2

No właśnie nie wiem, ale u nas to zapewne późno i to jest właśnie głupie bo robią jakieś miesięczne powtórki, a drugi sezon puszczą dopiero w następnym roku pewnie... bo po tych 20 nowych odcinkach jak zrobią powtórki do się do wakacji nie wyrobimy i kończyć będziemy po wakacjach a do następnego sezonu to też na pewno trzeba będzie czekać. I to jest według mnie dziwne bo w Argentynie zaraz będą zaczynać 2 sezon a my dopiero za jakiś czas. Przecież podłożenie dubbingu tak długo chyba nie zajmuje. :P

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

z tego co czytałam to w polsce ma być drugi sezon we wrześniu lub październik tego roku lub wczesna zima ciekawe czy sie wyrobią :)

ocenił(a) serial na 9
Natka17_2

Oby się wyrobili :D

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

Muszą. :P

Natka17_2

pewnie znów będą robić miesięczną przerwe

ocenił(a) serial na 10
malaikat

oby nie :(

ocenił(a) serial na 9
malaikat

Jak zrobią kolejną miesięczną przerwę to na serio przestanę oglądać disney channel :P

Floweeer

ja oglądam odcinki w necie bo nie mam DC

ocenił(a) serial na 9
malaikat

aha, ale w necie też nie będzie nowych odcinków po polsku jak nie puszczą w disney channel

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

no ale to może być też z powodów takich, że np. aktora/aktorkę boli gardło i musi to wyleczyć

użytkownik usunięty
Floweeer

Nie będzie na 100%.Czytałam:)Będzie teraz 60 odcinków:)A który to będzie odcinek Violetty jutro?

ocenił(a) serial na 9

uf... to dobrze, że teraz normalnie będą puszczać :) jutro będzie 21 odcinek

użytkownik usunięty
Floweeer

Coś na zachętę na jutrzejszy dzień :) http://www.youtube.com/watch?v=zG53MpfRo3k&list=PLfsqN9_zTmR2sU_HX6Duchtis-n6TQM 62&index=1

ocenił(a) serial na 9

oh teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia :D ale szkoda mi Leona ;(

użytkownik usunięty
Floweeer

Spokojnie, Leon będzie miał jeszcze wiele "swoich" chwil z Violettą :) Chociażby "Podemos" śpiewane z Violą :)

ocenił(a) serial na 9

Wiem :) nie mogę się doczekać 35 odc. pocałunku Violetty z Leonem <333

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

nie mogę się doczekać!!!

marysia000_filmaniak

Wow.Obejrzałam i tylko powiem że świetne.A z odcinków które będą najbliżej to się nie mogę doczekać wszsytkich z tego tygodnia.Jutro German powie Angie że jej potrzebuje...

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Wiem też niedawno oglądałam :) z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej :D

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

Ale Ludmiła się wkurzyła jak się dowiedziała że gra w reklamie paszy dla świń :D

marysia000_filmaniak

Ale emocje !!!!! ja pier**** ..... ;/

ocenił(a) serial na 9
marysia000_filmaniak

Ale to było śmieszne :D jak ja ją w tym stroju zobaczyłam to myślałam, że śmiechem wybuchnę :D