PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Odcinek 10

ocenił(a) serial na 10

Ostatni w tym tygodniu.

Spięcie Leóna i Diego;
Angie i jej wyimaginowana randka;
Ludmi, zaproszona na imprezę;
Angie z "Habla si Puedes";
German i esme na kolacji - rozmawiali o obrazie. Na prawdę?;
Jade i "jej" restauracja. xd;
Violetta i jej foch "Nie będę odbierać, bo nie podobało mi się, jak się zachował.;
Kupią lody w necie? Serio?! Przecież im się, cholerka rozpuszczą. Logika;
Y por ultimo - imprezka u Violetty;

Jak wam się podobał? ;p

Tomaszu, esmeralda strasznie podlizuje się Germanowi. I jeszcze te jej pociski na Angie. Nawet jakbym nie oglądała
dalszych odcinków - widzę, że German długo nie pociągnie i zaraz jej ulegnie.

Nie zastanawia was, że Violka powiedziała, że będą same w domu, bo tata wychodzi? - (no dobra Angie może też miała
gdzieś wyjść) Ale co z Olgą, Ramallo?

Zauważyliście, że przy scenach z rodzeństwem LaFontaine'ów jest zawsze ta sama muzyczka?

Podziwiam reklamy towarzyszące odcinkom (gazetka, konkurs, nowy odcinek - to ostatnie może nieco w mniejszym
stopniu) a co do reszty - nie dziwię się, że ludzie naśmiewają się z fanów "Violetty". Serial ewidentnie kreowany jest dla
bajkę dla dziesięciolatek... [Chociaż patrząc np. na tą imprezkę Cami, Fran i V. - przestaję się dziwić].

W przerwie oraz przed Violką jest mnóstw reklam. W dodatku ciągle te same. I te piosenki... (Ta z tymi z "Taniec rządzi"
mniej normalnie dobija). A odcinki zazwyczaj z lekkim poślizgiem - zbyt jawnie na nas zarabiają.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Haha zgadzam się ta piosenka z Taniec Rządzi mnie dobija -.- będzie mi się śniła po nocach... a narzekałam jak cały czas puszczali tą z Austina i Ally.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Ta z Austina i Ally jest genialna w porównaniu tamtej. Ja zawsze śmieję się z włosków Austina. ;p

Skailes

Wyimaginowana randka Angie? Rozwiń temat bardziej, Skai.

Przez moje szukanie książki w necie nawet nie zauważyłam, że Violetta się zaczęła! Ach, trudno...

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

German powiedział Ramallowi, że idzie na kolację z esmeraldą. Przyszła Olga z pretensjami typu "Znudziła się panu moja kuchnia?". Pojawiła się Angie i zaczęli kłócić się z Germanem, że to nie randka tylko kolacja biznesowa. Angie wypominała Geremkowi, że zaprasza esme do domu, chodzi z nią na kolacje itd. itp. Natomiast G. dowalił z innej strony - że z kolei Angie nie ma w ogóle życia towarzyskiego, ciągle siedzi w domu, a jak Violetty nie ma - nie ma co robić. Angie powiedziała, że to nie prawda i wychodzi z pewnym znajomym do kina i na kręgle i na coś tam jeszcze. German skapnął się, że A. kłamie. Później przyszła po Germana esme i spytała, czy A. idzie z nimi - ona odparła, że idzie na randkę. Tym czasem poszła do studio, gdzie samotnie grała "Habla si Puedes" - podsłuchiwał ją Pablo.

Obejrzyj o 20 koniecznie. Fajny odcinek nawet. ;P

Skailes

Obejrzałam. Ryłam z tego jak nie wiem! A jak moja mama to już w ogóle XD

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Ja też. To było genialne. xDD

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Widzę, że ostatnio sporo mnie omija. Obejrzałam tylko 1 odc. drugiego sezonu, bo nie mam czasu odetchnąć. ratujcie mnie. Skailes, pomocy. S.O.S.

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Cóż mogę zrobić? Faktycznie sporo cię omija. Nadrób szybko odcinki, jak będziesz miała trochę czasu. W necie wszystkie są. ;)

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Nwm. Chodzić za mnie na historię muzyki xx. Ten przedmiot to dzieło szatana. jestem przekonana. ><
wiem. ale ja nie mam nigdy czasu. QwQ i właśnie w tym problem. ._.

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Historia muzyki? Violetta ściemniała, że na nią chodzi. ;d
Poświęć sobie jeden dzień na nadrobienie wszystkich lekcji i zrób dosłownie wszystko, co masz do zrobienia, następny dzień -gwarancja, że znajdziesz czas. ;)

ocenił(a) serial na 8
Skailes

No więc jeśli chcesz być jak muzyka to idź za mnie na historię muzyki. Gwarantuję, ze zaśniesz przy pierwszej lepszej okazji. ;-; QQ Oglądaliśmy film o wykastrowanym faciu. Szkoła muzyczna... ;-;
Od 8.00 - do 18.00 w sql xd ja nie mam czasu na odrabianie lekcji z dani na dzień. ._.

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Musisz być silna. Domyślam się, że to mega nuda. Inaczej German nie pozwoliłby na to Violce. ;d

ocenił(a) serial na 8
Skailes

hahhahahahahahhahaa. XD jebłam. dokładnie. nie dość, że historia to jeszcze muzyki. a we wtorek mam klasówkę xx co mnie obchodzi co dla opery francuskiej zrobił Jean Baptiste Lully?! ;-; bd silna. c;

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Wierzę w Ciebie. ♥
Mnie na szczęście nie każą się tego uczyć. :D Muzyka to muzyka, po co nam jej historia? Muzyka to styl życia. :D

ocenił(a) serial na 8
Skailes

miło mi. xd hahahahahhaha. :D dokładnie. <3

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 8
Skailes

Nie oglądałam tego odcinka, obejrzę później na baje. pl
Mnie te piosenki również wkurzają, ciągle to samo od ok. 2 tygodni. Mogliby puścić teledysk do Hoy samos mas i inne piosenki. Ale błagam nie en mi mundo, czy Te creo

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Zniosłabym nawet "En mi mundo" czy "Te creo" byle nie ta dziwna piosenka z bohaterami "Shake it up".

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Ona jest okropna o jakiś hallowinowych psach. Masakra, czego disney nie wymyśli...

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Halloweenowych? Czyli jest szansa, że już nie będziemy zmuszane do jej słuchania. W końcu już po Halloween. ;p

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Fajna jeest *-*Monster men coś tam monster men XD

TaCzekoladowa

A nie Monster Mash?

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

A możliwe XD
Ja tam usłyszałam monster men czy tam monster man.

Skailes

M się nawet podoba ta piosenka. Znaczy, tekst jest nie teges, ale wpadła mi w ucho.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Kurcze..fajny odcinek musiał być,a ja go oczywiście nie widziałam,nawet powtórki nie mogłam obejrzeć,bo kuzynka oglądała Forresta Gumpa na tvn ;-;

ocenił(a) serial na 10
TaCzekoladowa

Na necie sobie obejrzyj ;D
Tu na przykład: video. anyfiles. pl/Violetta+sezon+2+odcinek+10/Kino+i+TV/video/84324

Fajny był. :)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Na necie niestety nie dam rady obejrzeć,bo transfer strasznie słaby i mi się nie załaduje :C
Jeszcze chyba w poniedziałek będzie o 7:30 to może wtedy ...

ocenił(a) serial na 10
TaCzekoladowa

Oj szkoda. Mam nadzieję, że jakoś dasz radę obejrzeć.

Skailes

German i Esme na kolacji - to była kolacja biznesowa xD

Skailes

Mnie się najbardziej podobał tekst Angie:
"Wisi mi to i powiewa, German"

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Angie jak zawsze genialna. Ten tekst odmienił moje życie. XD

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oj tak Angie rządzi! :) Ale jak tylko żmijka Esme zbliża się do Germana to mam ochotę wydrapać jej oczy. Strasznie mnie ta kobieta drażni. Na siłę chce zabrać wszystko co Angie ma. Germanek taki chojrak a mina mu zrzedła jak Angie wyjeżdża i wychodzi cała prawda o Esme. Tak sobie myślę że dobrze że nasza Angie wyjechała chwilowy odpoczynek im wyjdzie na dobre..;)