Ulubiona scena- Nagrywanie Marco przez Francescę. <3
Najgorsza scena- Kłótnia Violetty i Diega.
Najśmieszniejsza scena- Wszystkie sceny z Ludmiłą, występ Francesci - zepsucie się perkusji.
Najsmutniejsza scena- Nie wiem. Chyba nie było nic smutnego.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- "Euforia"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Naty
Postać dzisiejszego odcinka- Jade
Para dzisiejszego odcinka- Marcesca
Ulubiony cytat- Nie przypomnę sobie...
Ulubiona scena zapowiedzi- Cami+Dj.
Ocena odcinka w skali 1-10- 8,00
co tam odcinek, pacz na ćwiczącego do En Vivo Ruggusia xD
http://www.youtube.com/watch?v=ipDW_bCEdXQ
Też odcinka nie oglądałam.
Krótkie, ale jakie to było cudowne. Ich miny, bezcenne...
widziałaś tę piosenkę, co ci polecałam? Bo znowu ją słucham i tak mi się przypomniało, bo chcialam spytać jak się podobała xD
Ma chłopak talent, naprawdę. Te emocje, te ruchy rękami i jak tu tej piosenki nie pokochać.
No tak. Pamiętam, pamiętam. xd
Jeśli nie było moje pytanie zabrzmi naiwnie, jeśli było zabrzmi sama nie wiem jak, no ale: Czy to było naprawdę? W sensie naprawdę go ten kolo za nogi trzymał i tak nim wywijał? XD
Ty mi lepiej powiedź jakie miałaś doświadczenie ze złą i dobrą obsługą klienta,a nie Rugga oglądasz :D
Rugga zawsze xD Napisz, że złe to kasjerka, która nie chce cofnąć na rachunku jakiegoś towaru, dobre to takie, że sprzedawca pomagał w doborze np. spodni, chociaż mierzyłaś dużo par :D
Oh dziękuję Ci dobra istoto :D Teraz wystarczy tylko przetłumaczyć to na angielski :P
Może być ;d Ważne,żeby coś było i żeby się do mnie nie przyczepił,że nic nie mam :P
http://www.youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y Sory, uwielbiam tą piosenkę <3333333333333
Ja zmieniłam wyznanie na Dielette :p
Nickelback to Lullaby jest taaaka wzruszająca :( Dielette też już długo kocham, jak Lulu
Też uwielbiam, od czasu do casu przy niej poryczę :c
A córki swojej już nie kochasz ? :c
Ja od niedawna lub Dielette, i chce ją w 3 zezonie ♥
Tak samo jak Lulu kocham Dielette, nie ze kocham LuLu w stopniu jak Dielettę xD Tylko,że tak jak ona ich kocham xD
Haha, powodzenia :D
Chodzi o to, że tak samo jak LuLu kocha Diegettę i ja kocham Diegettę od dawna xD
U nas nie było angola dziś, była karetka bo baba z hiszpana się prawdopodobnie zaciązyła i zemdlała w kiblu, z 10 min była nieprzytomna :o
Ja bd musiała z moją spędzać 7h/tydzień :(
Nie chce mi się tego rozpisywać...
Powiem tylko tyle Angie <3 Angie :( Esmeralda -.- -.- Marcesca <3 Gregorio xd
Dziękuje bardzo :) xd
Ulubiona scena-Angie <3 Angie <3 Wszystko z Angie
Najgorsza scena- Pocałunek Esme i Germiego
Najśmieszniejsza scena-Buzi Germana dla Fan :*
Najsmutniejsza scena-Widok Angie gdy patrzyła jak Germi całuje Esme :((
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Euforia
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-Angie i Ludmi i tak trochę jeszcze Vilu
Postać dzisiejszego odcinka-Angie <33
Para dzisiejszego odcinka-Diegoletta i Gesmeralda
Ulubiony cytat-Nie pamiętam
Ulubiona scena zapowiedzi-Cami i DJ , Leonetta i Pablo pokazujący Germanowi udawany pocałunek
Ocena odcinka w skali 1-10-7,5
Ulubiona scena: Wszystkie z Angie! i tak samo nagrywanie MArco przez Fran.
Najgorsza: Groźby Esmeraldy, Przekabacenie Olgi. Generalnie wszystko z Esme.
Najśmieszniejsza: rozpadanie się perkusji na scenie:D
Najsmutniejsza: Zlewka Germana w stosunku do Angie. (czekam na moment zniknięcia ESMERALDY!)
Postać: Angie<3
tyle.
W pełni się z tobą zgadzam i widzę,że kochasz Angie i nienawidzisz Esmeraldy oraz chcesz żeby jak najszybciej zniknęłą z tego serialu tak jak ja :)I ogólnie mam wszystko to co ty.Kolejna filmwebowa siostra? :D
Pewnie! :) Ja za Angie stałam, stoję i będę stać murem. Trzymam kciuki żeby w 3 sezonie los się do niej w końcu uśmiechnął bo w tym 2 sezonie wszystko wyszło na opak. :/ Angie ubóstwiam, Esmeraldy żmijki nienawidzę. :]
Nie wiadomo w ogóle jeszcze czy Clara wróci do 3 sezonu...
Ja Angie kocham,a na Esmeraldę to bym chętnie taką gościuwe z mojej okolice nasłała,żeby jej łeb siekierą ucięła (żartuje oczywiście,aż taka podła to ja nie jestem xd).
A wiesz co?Chociaż Cię ani trochę nie znam o już lubię :) Tak jak wszystkie fanki Angie <3
Wróci zobaczysz! :) Ja jestem pozytywnie nastawiona. :P
Ja też lubię wszystkie fanki Angie. NAjbardziej te zapalone. :D Mogę się z nimi chociaż jedną rzeczą podjarać w ten podły i ponury czas przed zimowy. I te co są za Germangie chociaż Germanek trochę jest zaślepiony (przez głupią Esme.) tu wychodzi jego naiwność ale myślę że się ogarnie. Chyba mają to rodzinne z Violką. A Pabla widzą jako brata Angie a nie jej ukochanego.:]