Ulubiona scena- Nagrywanie Marco przez Francescę. <3
Najgorsza scena- Kłótnia Violetty i Diega.
Najśmieszniejsza scena- Wszystkie sceny z Ludmiłą, występ Francesci - zepsucie się perkusji.
Najsmutniejsza scena- Nie wiem. Chyba nie było nic smutnego.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- "Euforia"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Naty
Postać dzisiejszego odcinka- Jade
Para dzisiejszego odcinka- Marcesca
Ulubiony cytat- Nie przypomnę sobie...
Ulubiona scena zapowiedzi- Cami+Dj.
Ocena odcinka w skali 1-10- 8,00
Hmm jak się zliczy te wszystkie fanki Angie (oraz Germangie,ale to być nie musi ;d)i jeszcze do tego moją prawdziwą siostrę to ... BARDZO dużo XD I ty do nich bodajże też należysz :D
Ja jestem za Germangie od ich pierwszego spotkania! I będę do samego końca chyba że stwierdzi że ma dość niezdecydowania Germanka i przywiezie kogoś z tej Francji( chociaż podejrzewam że wtedy będzie rzeź i Germanek w końcu przepatrzy na te swoje piękne czarne oczęta). Byle nie była z Pablo to największy błąd..
Jeszcze widok Angie która łapie się za serce gdy Esme całuje Germana to chyba było najbardziej smutna scena..
No tak szybko. Ułamek sekundy dosłownie! Ale jaki ważny ee! :D E co Ty jeszcze nie w tym odcinku :D
eee, zobaczysz. :) za dużo straciliby fanów i oglądalność by odczuwalnie spadła.:)
Przejechała sobie ręką po dekolcie. OK, założmy, że złapała się za serce. Jestem dzisiaj mega przyziemna.
Biedna. :<
Jak zawsze Angie, Angie, Angie. ♥ German i esmeralda i mina Angie. A później jej zazdrość. German jest mega zaślepiony. :P
Olga mnie zawiodła. A wierzyłam, że ona nie ulegnie czarowi tej baby.
German i jego całusek w policzek Fran. Ewidentna chemia! No tak, w końcu Geremka kręcą gorące dwudziestotrzylatki. :P
Ludmi była ślicznie ubrana. Swoją drogą chyba przechodzę na Dieglettę. xd Diego jest słodki. Ogólnie losy Violki mi zwisają, a romantyczne uniesienia i z jednej i drugiej strony chętnie pooglądam. :p
Odcinek niezły. : )