Ulubiona scena-
Najgorsza scena-
Najśmieszniejsza scena-
Najsmutniejsza scena-
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka-
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-
Postać dzisiejszego odcinka-
Para dzisiejszego odcinka-
Ulubiony cytat-
Ulubiona scena zapowiedzi-
Ocena odcinka w skali 1-10-
Ulubiona scena- Fran rozmawiająca z nowym kolegą po Włosku. :D
Najgorsza scena- pożegnanie Dj. :c
Najśmieszniejsza scena- Marco mówiący o tym... tym Włochu "knypek" i Fran "On nie jest żadnym knypkiem!" xD
Najsmutniejsza scena- pożegnanie Dj. :c
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Angie - "Podemos"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Podobały mi się stroje Cami i Ludmi.
Postać dzisiejszego odcinka- Ludmi.
Para dzisiejszego odcinka- Według mnie Naxi. No, może mało zauważalne, ale było. xD
Ulubiony cytat- "Wszyscy musieliśmy słuchać jej śpiewania po angielsku" - Naty
"No co? Nie mogłem otworzyć." - Maxi
Ulubiona scena zapowiedzi- Violetta twierdząca, że jest piosenkami. xD
Ocena odcinka w skali 1-10- 8
Masz rację ten cytat Naty jest super. :D Tak naprawdę to Naty jest przykro z powodu Maxiego i Cami. No, ale trochę poczekamy i będzie Naxi. ;))
Głupota pudla wnerwia jeszcze bardziej niż zwykle ;)
Ulubiona scena? Caxi, to oczywiste.
Najsmutniejsza scena to było pożegnanie Ambar, po raz pierwszy się wzruszyłem w II sezonie ^^
Te na scenie, tekst Cami- "Zwłaszcza Maxi" i to spojrzenie <3333 Chyba jeszcze dłonią go dotknęła, ale nie pamiętam :D Było by z tego coś więcej, gdyby pudel nie zaczął szczekać ^^ No i rozmowa Fran, Cami oraz Vilu, gdzie padło zdanie o pocałunku :3
Może było coś więcej, nie pamiętam xd
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24967/jup_smiech_kon580.jpeg Rudy i w wianku. Przypadek? Nie sądzę.
Proszę zaprzestać uwag o pudlach, bo to się robi nudne.
Naty w ogóle nie jest podobna do pudla. Ma śliczne włosy i śliczną twarz, a ty jesteś uprzedzony. Przestań się jej czepiać, bo gdyby nie ona, to Ludmiła by dawno zginęła. Gdyby Ludmiła zginęła, to by nie mogła zachęcać Camili do podrywu DJa. A gdyby ona go nie podrywała, to by była wciąż z Brodueyem i żadnego Caxi by nigdy nie było. Proste i logiczne.
xDDD
SEBASTIANIE, MUSZĘ CI TYLKO NAPISAĆ, ŻE PUDLE ZALICZAJĄ SIĘ DO PIĄTKI NAJMĄDRZEJSZYCH PSÓW NA ŚWIECIE. PO ZA TYM TO KOCHANE ZWIERZĄTKA. Trudno to powiedzieć o koniach.. które wydalają się gdzie popadnie i śmierdzą.
Kiedyś widziałam na yt jak piesek sobie robił do sedesu, wystarczy je tego nauczyć. No nie powiedziałabym tego. ;) Koni raczej korzystania z toalety się nie nauczy, a psy mają odrobinkę godności i swoje potrzeby załatwiają na trawniku, nie na chodniku.
Mój boi się łazienki, byłby problem. Ale bądź co bądź, Natalia ma śliczne włosy.
Ulubiona scena- Pod koniec odcinka Dieletta <3
Najgorsza scena- Sceny zazdrości Marco
Najśmieszniejsza scena- Pablo, który krzyczał, że nie można wyżywac się na Violi ( ona jest taka biedna) ;D
Najsmutniejsza scena- Naty, której było smutno z powodu Caxi ;(
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Angie ''Podemos''
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Naty ( najczęściej ona) Andres miał też fajny strój ;D
Postać dzisiejszego odcinka- Francesca
Para dzisiejszego odcinka- Leonara
Ulubiony cytat- nwm.
Ulubiona scena zapowiedzi- Scena z Angie i Jeremiaszem
Ocena odcinka w skali 1-10- 6/5/10
Ulubiona scena: Jak Naty zabrała ten list Maxiemu. Oni są słodcy w każdej sytuacji.
Najgorsza scena: Dojrzałe problemy Violki
Najśmieszniejsza scena: Nie było tego dużo, ale chyba Jade, Matias i problemy z chodzeniem.O i zazdrosny Marco
Najsmutniejsza scena: Jak Cami zobaczyła Marco i tą dziewczynę. Na szczęście wszystko się wkrótce wyjaśni.
Najlepsze wykonie: DJ i jego pożegnanie. Szkoda, że tego nie przetłumaczyli.
Najlepszy strój: Naty i jej śliczny koczek.
Postać: Francesca
Para; Marcesca i Naxi
Cytat: Zapomniałam, ale było ich sporo.
Scena: Naty i Maxi, oraz Marcesca.
6/10
Przeczytałam, że chodzi o scenę z dzisiejszego odcinka. Pisze rozdział i jestem nieogarnięta.
Tak wiem, ale piszę z tabletu, bez polskiej klawiatury. Poza tym jak już mówiłam, jestem nieogarnięta.
Ulubiona scena- Rozmowa Angie i Jeremiasza.
Najgorsza scena- Zazdrość Marco.
Najśmieszniejsza scena- Ramallga. :D
Najsmutniejsza scena- Pożegnanie Dj.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Angie i "Podemos" ♥
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Ludmiła.
Postać dzisiejszego odcinka- Angie. :3
Para dzisiejszego odcinka- Leonara
Ulubiony cytat-"Violetta jest światłem"- Nie wiem kto to powiedział, ale strasznie mnie to rozśmieszyło. XD
Ulubiona scena zapowiedzi- Angie i Jeremiasz. :)
Ocena odcinka w skali 1-10- 7,5/10
Naty i "Tak to się robi w Hiszpanii!" :D Najbardziej sztuczna scena - Violka i Ambar, zwłaszcza to "O, ale fajny uścisk!". Błagam, kto tak mówi? Jak do mnie przybiega siostra się przytulić, to raczej nie rzucam takich tekstów.
Ążi pięknie zaśpiewała, o niebo lepiej od Violki, która w Podemos brzmi... hmm, niekoniecznie czysto.
Rozwalili mnie LaFontaine'owie śledzący Esme, śledzącą Germana. Teksty Jade jak zwykle bezbłędne.
Ulubiona scena- Angie i Jeremiasz
Najgorsza scena- odejście Dj'a :c
Najśmieszniejsza scena- Jade i Matias, Naty wyrywająca kartkę Maxiiemu i oczywiście Ramallga :D
Najsmutniejsza scena- odejście Dj'a :c
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Angie "Podemos" <3
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-Ludmiła
Postać dzisiejszego odcinka- hmm chyba Francesca,ale Angie też
Para dzisiejszego odcinka- Marcesca,Angie i Jeremiasz
Ulubiony cytat- nie pamiętam.
Ulubiona scena zapowiedzi- sceny z Angie i Jeremiaszkiem
Ocena odcinka w skali 1-10- 7