Czy zawsze ja muszę zakładać te tematy? :D
Ulubiona scena-
Najgorsza scena-
Najśmieszniejsza scena-
Najsmutniejsza scena-
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka-
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-
Postać dzisiejszego odcinka-
Para dzisiejszego odcinka-
Ulubiony cytat-
Ulubiona scena zapowiedzi-
Ocena odcinka w skali 1-10-
Ulubiona scena- Angie i Jeremiasz. :D
Najgorsza scena-Śpiew Violki.
Najśmieszniejsza scena- Jade i chińczyki.
Najsmutniejsza scena- brak
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Marco - "Dile que sí"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-nie przyglądłam się
Postać dzisiejszego odcinka-Francesca
Para dzisiejszego odcinka- Leonara
Ulubiony cytat-"Brakuje, żebyś jeszcze udawał nauczyciela w studio!" - Violka
Ulubiona scena zapowiedzi-nwm.
Ocena odcinka w skali 1-10-7,5/10
Jeszcze coś mówił, że "długo był sam". Huh, a Jade to co? Podobno są długo razem. I to gadanie, że, ojej, w zeszłym roku dopiero pokochał kobietę, która nie była Marią - Angie. To było takie... złe. :c
Ulubiona scena- wszystkie sceny z Angie-genialna dzisiaj była :D
Najgorsza scena- Gesmeralda i na końcu prawie ciągłe "śpiewanie" Violki.
Najśmieszniejsza scena- Angie uspokajająca wszystkich,a potem krzyczała na Germana i wyzywała go xd
Najsmutniejsza scena- brak.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- "Codigo amistad"
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- eem Naty na urodzinach Fran.
Postać dzisiejszego odcinka- Fran.
Para dzisiejszego odcinka- Angie i Jermiasz.
Ulubiony cytat- "Ma pan czekoladowy chip w swojej głowie"-Angie do Germana.
Ulubiona scena zapowiedzi- nie pamiętam.
Ocena odcinka w skali 1-10- nawet fajny odcinek 8/10
A jak to było... neurony mu się posklejały? xD Ja tą chorą scenę oglądałam po rosyjsku... Olga "ja jemu pokażu!"... ;D
Angeles jest poważnie nadpobudliwa. :D
No chyba jakoś tak. Ta scena nie była chora,tylko genialna :D Dawno się tak nie uśmiałam xd
No jest i za to właśnie ją kocham <3 :D
No ale przecież Germanek zasłużył sobie na to,no bo "kazał Jeremiaszowi śledzić Violette" :c Ale Violka na serio jest głupia.Jak można nie rozpoznać własnego ojca,to ja nie wiem ...Ramallo poznał,Olga poznała,nawet Ambar. Mój to się z niej śmieję z tego powodu,a i jeszcze z tego,że Jeremiasz ma co chwilę inną czapkę xd
Angie też go nie poznała. XD "Kogoś jej przypomina". Nabrała się na Dżonego. XD Czapki-skarpetki zawsze spoko. xD Pewnie ma ich całą szufladę w domu.
Ale Angie go nie poznała,bo jest zaślepiona tą jego męskością,tą bródką i tymi cudnymi długimi włosami ^^:D No,to było dobre Dżony Dep ahahahah szkoda,że się jeszcze za pirata nie przebrał XD Pewnie tak. "A jemu to nie gorąco w tych czapkach?!Wszyscy w krótkich rękawkach i sukienkach,a ten. Po co jeszcze tak je zmienia cały czas?Wszystkie kolory już miał chyba na głowie. Co za psychol.. Dobry lekarz mu potrzebny."-słowa mojego taty XD
Też oglądam :D
Tam było jednak tak:" Co pan ma w głowie?!Czekoladowego chipa?!Neurony się panu nie stykają?!" XD
Jest czego żałować? Byłam u dziadka i znowu przegapiłam. I tak nie obejrzę powtórki, ale tak pytam. :D
Ewentualnie pocałunku Leonary *.* Był uroczy. Tak serio to włączyłam DCH i akurat była ta scena, a później się odcinek skończył i tylko tyle widziałam ^^
Ulubiona scena- Jeremiangie
Najgorsza scena- Gesmeralda
Najśmieszniejsza scena- Najazd Angie na Germana :d
Najsmutniejsza scena- Również Gesmeralda
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka- Codigo Amistad (nie moja wina, że ją lubię xD)
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje- Nw. ;p
Postać dzisiejszego odcinka- Angie !
Para dzisiejszego odcinka- Leonara
Ulubiony cytat- "Ma pan czekoladowy chip w głowie ?!" i "Neurony się panu nie stykają ?!"
Ulubiona scena zapowiedzi- nw. ;p
Ocena odcinka w skali 1-10- Achh ... Bo było więcej Angie, to niech będzie ta marna 5.
Violka na końcu była mega smutną sceną. Po tym odcinku mogę stwierdzić, iż najlepszą postacią jest Vilu <3