Ulubiona scena -
Najgorsza scena -
Najśmieszniejsza scena -
Najsmutniejsza scena -
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka -
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje -
Postać dzisiejszego odcinka -
Para dzisiejszego odcinka -
Ulubiony cytat -
Ulubiona scena zapowiedzi -
Ocena odcinka w skali 1-10 -
Ulubiona scena - Ostatnia, czyli Diegetta. :D
Najgorsza scena - Angie mówi, że ma milion rzeczy do zrobienia przed koncertem, jednak widzimy, że jedzie do domu, bo Violetta zapomniała butów do tańca wziąć, później urządza sobie pogaduszki z Olgą, a następnie szuka Jeremiasza. I jeszcze jej kolejna kłótnia z Pablo - mówią równocześnie (właściwie to Angie krzyczy, jak zwykle zresztą), a ja połowy słów nie rozumiem.
Najśmieszniejsza scena - Jade & Matias oczywiście. Każda z ich udziałem.
Najsmutniejsza scena - Ogólnie zachowanie Franceski.
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka - ,,Codigo Amistad" dziewczyn.
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje - Jade.
Postać dzisiejszego odcinka - Jade.
Para dzisiejszego odcinka - Diegetta. :D
Ulubiony cytat - ,,Wiesz Mati, że nie da się równocześnie iść i żuć gumę?" czy coś takiego. :)
Ulubiona scena zapowiedzi - Nawet nie pamiętam co tam było.
Ocena odcinka w skali 1-10 - 6/10. :)
Ee, gadasz. Kiss był fajny. :D Nie była to Angie (może i byłoby to dziwne...), ale i tak mi się podobał. :D
Nie cierpię Violetty, a o pocałunku zapomniałam xD
Więc edit:
Wszystko z Angie - wspaniałe. Wszystko z Violką - denne (oprócz pocałunku) xD
Pablo do Gregoria: "Nie unoś się tak", a ten przykucnął i narzekał dalej, to mnie rozwaliło :D
Wiedziałem :D Nie ma pewności, że nieszczery, bo Diego już zaczyna coś do Violki czuć ;D
http://www.youtube.com/watch?v=UFFi9beCB2E - przyznaj, że Torres ładnie wygląda ;3
W tej chustce na głowie owszem, nawet bardzo ładnie. Widzisz, jaka jestem miła? Doceń to. :D
Koniecznie chcesz się kłócić? :D Nie no, ładnie wygląda. W zasadzie to nawet lepiej niż Fran, jej nie pasuje ta rockowa stylizacja. Ale ruda nawet się sprawdza w roli wampa.
Niespecjalnie mi się podoba ta stylizacja. Ale daj mi spokój, proszę cię, próbuję coś napisać. ;D
Rozprawę filozoficzną o wyższości psów nad kotami. :D To chyba oczywiste, że rozdział na bloga.
Ja jak zwykle się rozpiszę. ;)
Ulubiona scena - Pocałunek Dieletty <3 (W KOŃCU!)
Najgorsza scena - Gadanie Marco, że Francesca z nim zerwie. ;/ I te ciągłe Cardozo (nwm. jak się piszę), zbrzydło mi już.
Najśmieszniejsza scena - Leon przychodzi do Violi i wyznaje jej uczucia, śmieszne było to, że to był tylko sen. ;D
Najsmutniejsza scena - Diego i jego piękne wyznania. ;)
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka - Pierwszy raz chyba Violetta ( nie było wyboru dużego)
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje - Nie zwracałam uwagi, ale dobra OLGA.
Postać dzisiejszego odcinka - Diego <3
Para dzisiejszego odcinka - Dieletta
Ulubiony cytat - Nwm.
Ulubiona scena zapowiedzi - Mdlejąca Violetta. muahahahaha O.O
Ocena odcinka w skali 1-10 - 10/10 (bo Dieletta)