PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1. Angie i Pablo. Na początku nie wiedziałam, czy wolę Germangie czy Pablangie ale jednak sercem jestem za Pablangie.
2. Leoś i Violka! Ale z drugiej strony zdanie wypowiedziane przez Violettę było troszkę płytkie: A jeśli mam wątpliwości, to znikną kiedy mnie przytulisz. A poza tym MEGA!
3. Tomas i Lumiła. Zawsze myślałam, że będzie z nich para. Są siebie warci.
4. Broduei, Cami, Fran. Mam nadzieję, że nie pokłócą się na długo przez JEDNEGO faceta! I wolałabym, żeby Cami była z Brodueiem, a Fran niech ten pierwszy sezon przeczeka aż spotka Marco.
Teraz sobie nie mogę przypomnieć, ale pewnie było jeszcze duuużo takich punktów. A Wam podobał się odcinek???

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Też ostatnio pisałam, że Fran to na takiego Marco to może sezon przeczakać xddd
Co do Tomas i Ludmiły to masz parę linków:
/watch?v=n7Bftux_MEI
/watch?v=i-avYt98ank
I jeszcze taki fragment jest jak Tomas jest w stroju pirata i tańczy z Ludmi w wysypanym z kwiatków kole ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

no a jutro German się dowie, że Violetta chodzi do studia
będzie jazda

ocenił(a) serial na 3
marysia000_filmaniak

Y... Nie? On się dowiaduje w 70 którymś odcinku...

KeThA

ale tak było na zwiastunie, że niby się dowie. ale to na pewno będzie tak samo jak z tym, że Angie mu powiedziała, że jest siostrą Marji.

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Tak. Jade zaczęła krzyczeć, że jak German sie dowie, że Vilu chodzi do studia, to coś tam, i German wszedł i krzyknął: "Co? Chodzi do studia?

ekoderka

no, ale zrobili to specjalnie. jutro się on nie dowie. tylko jakoś później. ;)

MartinaStoessel

odcinek bardzo fajny, ale nie rozumiem zachwytu tym Brodueyem (nie wiem jak się to pisze xd)
może w Argentynie murzyni są pożądani? może on jest dla nich tym czym jest Leon dla nas :D bo nie wiem co jest szczególnego w chłopaku w kolorowych rurkach ;o

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Oj jest nowy. Przecież wiesz, że tam nie ma za bardzo interesujących facetów w tej szkole :D No chyba, że miałyby się za Napo, czy Andresem uganiać (swoją drogą mogliby dopasować kogoś Braco) ;) Zresztą, nowe zawsze budzi zainteresowanie. Jakie by nie było, a brzydki też nie jest jakoś specjalnie :D

KeThA

ale cudowny też nie jest ;p ale myślę że charakter ma spoko a to jest najważniejsze :p prawdą też jest ze Napo i Andres nie należą do najpiękniejszych, więc dziwić się dziewczynom też za bardzo nie można, bo przecież nikogo nie mają ;]

paulina25174

nie no, ładny to on jest, bez szału co prawda, ale ładny.

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Aż tak się nie zachwyciłam ;0 a jeśli już, to dlatego, że rozśmiesza mnie kłótnia Cami i Fran.

MartinaStoessel

Tak w ogóle to o co one się pokłóciły?

mariahelen

o Brodueya ;p

MartinaStoessel

chodziło mi o to że dziewczyny z serialu się nim zachwycają (Cami, Fran, Naty) ;) to że w Polsce nie miałby u wszystkich powodzenia jest oczywiste, bo przecież inna kultura zobowiązuje ;p

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

a dzisiaj Jade zachowywała się jakby była stuknięta ;)

marysia000_filmaniak

Ona zawsze jest stuknięta.A obejrzyj sobie jade in love

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

no ja wiem ale dzisiaj kompletnie świrowała i rozwaliła Germanowi spotkanie ;)

marysia000_filmaniak

A w zapowiedzi jego tekst :ostatni raz ci wybaczam" to ja tak zaczęłam ryć...oni tyle razy będą się jeszcze rozstawać i schodzić