PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Na mniej więcej 2 godziny przed premierą tego odcinka w Argentynie otwieram wątek (tak, tak, debiutancki wątek XD) na temat dzisiejszego capitulo.
Na jakie akcje czekacie?
Co wg was ważnego wydarzy się w tym odcinku? (może coś oprócz tego co było w zapowiedziach 60?)
Po odcinku także tutaj możemy się dzielić wrażeniami.

Zapraszam do dyskusji :D

PS. Jeśli temat jest bez sensu, to pisać XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

JA CHCĘ NAXIIII! No kurnaaa no! ;D

KeThA

Ostatnio nic się u nich nie dzieje, jakby scenarzyści zapomnieli o nich :C

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Wiem... Też jestem rozczarowana :(

KeThA

widze że tak jak ja wciąż przed każdym odcinkiem nie tracisz wiary w Naxi <3 ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Zasadniczo jak się zaczyna nowy tydzień odcinków to znów zaczynam się łudzić :D Ja nigdy nie stracę wiary <3 Kocham ich! *.*

KeThA

ja też na nich wciąż licze <3
przeraża mnie tylko że jeszcze 20 odcinków a oni nawet nie ruszyli z ich wątkiem!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No dokładnie, a znając ten serial nie mogliby po ludzku zrobić pary w kilka odcinków - wyjątkiem była Marcesca.
Czyli co... Ten tydzień, czy następny? ;>
Femiła raczej pod sam koniec będzie...

KeThA

tak Femila pewnie tak, chociaż mogłaby być już przez cały ostatni tydzien sezonu :D
Marcesca szybko się zeszła to teraz im namieszali, wgl zastanawiam się też jak z Marcescą, jeśliby teraz zerwali (co jest mozliwe po tym nieszczesnym pocałunku Marco i Any) to czy ich też połączą dopiero na sam koniec.
a co do Naxi mam nadzieje że zacznie się coś u nich dziać juz w tym tygodniu (ja mam taką nadzieje co tydzień!) bo powinni im jednak dać troche czasu zeby do sb wrócili a na nacieszyć się Naxi dłuzej :D

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Proszę o bardzo szczegółowe streszczenie, żebym jutro po szkole mogła poczytać ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zawsze, kochanie :D Magdalena chyba postanowiła robić streszczenia znowu... Ja jak nie zasnę to też coś napiszę. Ale możliwe, że zasnę, poniewać jestem chora :D Czyli z serii: cieawostki z życia Sarry

KeThA

jak miło wiedzieć ze nie tylko ja leże w łóżku chora :D ;p
ja bede oglądać chyba online mniejsze prawdopodobieństwo, że nie zasne ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja też będę online, ale serio... Wróciłam do domu, położyłam isę do łóżka ledwo żywa, mama mnie obudziła o 7 (myślałam, że jest rano ;P) byłam cała mokra chociaż w pokoju było zimno, ale teraz już jakoś żyję... Muszę lekcje robić...
Widzisz, możemy się wspierać :) Ale do szkoły trzeba iść ;/

KeThA

ja dzisiaj też ledwo się dowlekłam do domu ;o ale jutro mam zamiar wstąpić do szkoły tylko na dwie lekcje na sprawdziany i wracam do łózka ;p
jedynym minusem online jest to, że niekiedy się tak cholernie zacina -.-

karolina199

Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyną chorą XD Dzisiaj do szkoły jakoś zaszłam, a jak jutro będę się tak czuła jak dzisiaj to pewnie nie pójdę ale i tak będę musiała bo mam spr i jeszcze zaczynamy lekturę :/

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Mi mama powiedziala, że jak jutro będę się tak czuła jak dzisiaj to nie pójdę, ale muszę iść, bo nie chodzenie do szkoły ... Ile ja bym później miała nadrabiania to masakra...
Wgl. miałyśmy o odcinku rozmawiać :P
ZA GODZINĘĘĘ JUŻ! <33

KeThA

Szczerze tylko ta perspektywa odcinka trzyma jeszcze mnie przy... względnym zdrowiu XD

KeThA

najgorsze jest nadrabianie ;o
jeszcze godzina przez która nie mogę zasnąc no i jeszcze plus sam odcinek ;p

KeThA

Ja też. Katar, zatoki, głowa. Zaraz umrę :CC

sylww52

dokładnie to samo co ja :p
widze że jakas plaga chorob ;o

ocenił(a) serial na 3
karolina199

katar, kaszel, ogólne osłabienie, nie mogę oddychać :D
Wspierajmy się!
Aaa... JEszcze gardło mnie boli :P

KeThA

ja też nie moge oddychać i przez to mam głos jak kaczor Donald -.- ;p
grupa wsparcia? xd

ocenił(a) serial na 7
karolina199

ja też jestem chora, dokładnie to samo co Wy -,-

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Może lepiej stąd pójdę, zarażę się przez forum i będzie ;D Już mam katar. I zatoki mnie bolą. Mam nadzieję, że nie chwyci mnie mocniej, bo nadrabiania w cholerę by było.

tears_in_heaven

No ja już dziś nie byłam w szkole i jak patrze na to co już musze przepisywać to się czuje jeszcze gorzej ;p

ocenił(a) serial na 2
karolina199

No, to przepisywanie jest najgorsze. Źle przepiszesz jedno słowo i potem źle się nauczysz na sprawdzian.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zmiana planów :D Zapewne nawet go nie obejrzę ;/
Net mi tak muli, że rozdział mi się wstawiał pół godziny na bloga ;/

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

A ja chcę Marcescę. ~M
A ja chcę Pangie i Germana z Esmeraldą. Marzenia. ~J

MagdaJulka

z Esme to serio mogą być niestety tylko marzenia, ciekawe czy wgl sę jeszcze pojawi w serialu czy zniknęła na dobre

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Musi się chyba jakoś zemścić na Matiasie i Jade. Dziś sobie tłumaczyłam te scenę ze ślubu i sobie myślę, jakiego wstydu narobili. XD ~J

MagdaJulka

nie musi się mścić wystarczy ze wróci i sie pogodzi z Germanem ;pp

ocenił(a) serial na 10
karolina199

http://www.youtube.com/watch?v=SgCYw3Zs7gY
XD

MagdaJulka

hahah uwielbiam Jade "każdy tu wie że nie zaplanowałabym czegoś taiego" xD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

O której jest ten odcinek w końcu? Bo oglądałam, a raczej słuchałam te rybki z akwarium, a teraz Fineasz i Ferb...

KeThA

własnie tez mi jakies te rybki leciały -.-

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Myślałam, że o naszeh 23 jest odcinek... A tu Phineas :D
Wgl. oni w hiszp. dubbingu mają nieco niemiecki akcent czasami :P

KeThA

nie wiem wyłączyłam :p
bo odcinek zawsze byl o naszej 23, myśle ze to moze byc bład tak samo kiedyś chciałam obejrzej polski disney channel online a tam mi TVP1 wyskakiwało -.-

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ej no, ja chcę Violettę :D Że tak zaszokujję

KeThA

no ja tez chce :<
czyli będe musiała czekać aż bedzie na youtube, znaczy o ile doczekam i nie zasne ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

a teraz a&A,jakby ktoś chciał to oglądać... Nie no dobra, w miarę fajny jest ten serial, al eja chcę V!

KeThA

ja teraz juz tylko patrze na youtube, bo pewnie Violetta się juz tam skończyła -.-

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Jakaś laska pisze "Maxi, jesteś idiotą, czy co?" I coś o tańczeniu z Naty ;P a raczej nie tańczeniu. Podobno był świetny odcinek...

KeThA

świetnie! to niech go jeszcze dodadzą na YT !
no błagam!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

coś, że Naxi się stopniowo zbliża. Nie ogarniam o co chodzi z tańczeniem...
Że Naty chciała tańczyć z Maxim chyba, ale ja tam nie wiem... ;P
No, ale coś było. A Violka chyba słyszała Lu z Diego..

KeThA

jezu jak Natyy chciała tanczyc z Maxim a on z nią nie to jest aprawde głupi!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Na moich informacjach nie polegaj jak coś, bo już nie myślę i zapewne źle wszystko przetłumaczyłam...
Odciiinku, ja czeeekam! Ej kurde, ja chora jestem powinnam spać, a Violettę po nocach oglądam :D Świente!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

http://www.youtube.com/user/VidClipHD/videos

Pierwsze 2 części są :D

KeThA

ja też bo mi zamiast Violki jakies rybki puścili, ale nie wiem jak ty ja do szkoły sie wybieram dopiero na 6 lekcje, wiec nie ma az tak zle ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

co naty powiedziała diego? ;)

KeThA

ale że kiedy? oglądalas juz cały odcinek?

KeThA

ze na początku 3 filmiku? szczerze nie zrozumialam za bardzo domyslac tez sie nie domyslam, wciąż jestem w trakcie oglądania , bo czekałam jak głupia az bedzie na yt a bylo wczesniej na capituosdevioletta ;p