1. Angie wyjeżdża do Francji (powiedziała to w zapowiedzi)
2. Jade prześlicznie wyglądała w tym odcinku, o wiele lepiej niż zwykle.
3. Violetta też wyglądała prześlicznie.
4. Pablo mówił Angie o swoim uczuciach, a tu German mu przerwał.
5. Bardzo, bardzo podobało mi się Habla Si Puedes Francesci i Marco, tylko szkoda, że nie
chciała z nim śpiewać i zaproponowała, by Ana mu pomogła.
6. Broduey jest słodki.
7. Czy ja się przesłyszałam, czy Federico powiedział do Violetty, że boi się, czy Diego nie zajmie
miejsca Leona w jej sercu?
8. Maxi i Naty wylądowali w dziwnej pozycji pod koniec taniec. Fede i Ludmila wyglądali uroczo i
zabawne było jak później Ludmi krzyczała, że to są jej kroki.
9. Ana mówi Marco najpierw, że mu będzie pomagać, a później z takim tekstem do Fran (nie
powiem niestety jakie, bo akurat program instaluje).
10. Ah ten striptiz Gregorio.
11. Wszyscy teraz piosenki piszą, jakiś sezon.
Pozdrawiamy,
Magda i Julka.
Też mi się podobało to Habla si puedes i fakt szkoda, że nie zaspiewali razem :c a czy tylko mi się wydej ze glos Marco brzmial tak mniej dziecinnie niz zwykle jak śpiewa?
Femila i Naxi <3 striptiz Gregiego tez dobry, popisuje się muskułami ;p
Mnie też się wydawało, że brzmiał mniej dziecinnie, a co? Powinnyśmy się bać?
Nie ale zastanawiałam się czy tylko mi się tak wydawało czy serio tak było ;p Raczej nie ma się czego bać mi się nawet bardziej podoba taki jego mniej dziecinny głos.
Violetta mówi, że nie może ufać Diego. Widzi i czuje, że ją okłamuje. Fede jej się chyba pyta, czy to możliwe, że się boi. Viola się pyta czego się boi, a Fede odpowiada, że tego, że Diego zajmie miejsce w jej sercu.
Ja się tym nie przejmuję. To telenowela,wiedziałam,że Fran nie wyjedzie,że Geralda nie wypali,więc Angie też zostanie w B.A.
Nom, przez te kilka minut Germade w tym odcinku przyznaję, że słodko razem wyglądali ^^ :D
Jak śpiewał tą piosenkę, ogółem albo jest ze mną coś nie tak albo jest ze mną coś nie tak, ponieważ ta piosenka jest pewnie dla Angie, a mi się wydawało, że dla Marii ;c ~M.
A mi, że dla Esme, ale pewnie będzie, że dla Angie. ~J
Możliwe, zacinało mi się więc mogłam to przegapić, ale jeśli to jego piosenki to niech nie bede dla Angie, bo błagam jeszcze nie dawno miał brac ślub z Esme i niby tak ją kochal a juz się za innymi ugania, pocierpiałby troche z miłości.
Rodzina Saramego zresztą też taka sama... Z obu stron Violka to odziedziczyła. ~M
No w sumie podobieństwa między Angie i Violą nie da sie nie zauważyć. Ta to jest obciążona genetycznie.
Ale Violka ostatnio nie jest taka zła. Ona w drugim sezonie zmienia się na lepsze, a Leon na gorsze. ~J
No ja to już kiedyś mówiłam, że jest lepsza niz 1 sezonie, w pierwszy ledwo ją znosilam. Ale mimo wszystko czasem te "geny" dają o sobie znać i wciąż to myśli o Diego to robi maslane oczy do Leon.
A Leon zdecydowanie zmienia się na gorsze, miałam juz wiele takich wywodow, ale dalej nie rozumiem, jak może robić Larze coś co kiedyś jemu Viola, przecież wie jak to rani.
Haha xD
German - nie ogarniesz
Leon - nie ogarniesz
Ale ja zazwyczaj Leona ogarniałam, nawet go lubiła, teraz mnie tak irytuje, że najchętniej wysłałabym go do Hiszpani do Tomaska, chociaz może nawet na to nie zasługuje i powinien być sam. Juz to dziś gdzieś pisalam, ale jeśli rozejdą się z Larą, to naprawde chce żeby to ona zerwala z nim
On nie zasługuje na Tomasa, ale Tomas zasługuje na niego. Nie zrobimy mu tego. ~J