PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1. Angie wyjeżdża do Francji (powiedziała to w zapowiedzi)
2. Jade prześlicznie wyglądała w tym odcinku, o wiele lepiej niż zwykle.
3. Violetta też wyglądała prześlicznie.
4. Pablo mówił Angie o swoim uczuciach, a tu German mu przerwał.
5. Bardzo, bardzo podobało mi się Habla Si Puedes Francesci i Marco, tylko szkoda, że nie
chciała z nim śpiewać i zaproponowała, by Ana mu pomogła.
6. Broduey jest słodki.
7. Czy ja się przesłyszałam, czy Federico powiedział do Violetty, że boi się, czy Diego nie zajmie
miejsca Leona w jej sercu?
8. Maxi i Naty wylądowali w dziwnej pozycji pod koniec taniec. Fede i Ludmila wyglądali uroczo i
zabawne było jak później Ludmi krzyczała, że to są jej kroki.
9. Ana mówi Marco najpierw, że mu będzie pomagać, a później z takim tekstem do Fran (nie
powiem niestety jakie, bo akurat program instaluje).
10. Ah ten striptiz Gregorio.
11. Wszyscy teraz piosenki piszą, jakiś sezon.

Pozdrawiamy,
Magda i Julka.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Co do 6 się zgadzam :)

MagdaJulka

Też mi się podobało to Habla si puedes i fakt szkoda, że nie zaspiewali razem :c a czy tylko mi się wydej ze glos Marco brzmial tak mniej dziecinnie niz zwykle jak śpiewa?
Femila i Naxi <3 striptiz Gregiego tez dobry, popisuje się muskułami ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Mnie też się wydawało, że brzmiał mniej dziecinnie, a co? Powinnyśmy się bać?

MagdaJulka

Nie ale zastanawiałam się czy tylko mi się tak wydawało czy serio tak było ;p Raczej nie ma się czego bać mi się nawet bardziej podoba taki jego mniej dziecinny głos.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

7 jest dziwna:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Co? Czemu?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Bo to dziwne, że tak powiedział. Nie sądzisz? ;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No ale ja tak usłyszałam!

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Okej xd

majka5454

No co, chce szczęścia dla przyjaciółki, i mówi, że ta nigdy nie zapomni o Leonku mimo Diega XD

majka5454

Chodziło chyba o to, że Fede martwi się o Vilu, że Diego nie zastąpi jej tego co ma w sercu XD

ocenił(a) serial na 10
Shanonn22

Nie! On powiedział, że Violetta się boi zastąpić Leona Diego w swoim sercu.

MagdaJulka

Rly? To jak zwykle źle coś zrozumiałam XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Violetta mówi, że nie może ufać Diego. Widzi i czuje, że ją okłamuje. Fede jej się chyba pyta, czy to możliwe, że się boi. Viola się pyta czego się boi, a Fede odpowiada, że tego, że Diego zajmie miejsce w jej sercu.

MagdaJulka

A, teraz już rozumiem dokładnie, dzięki za wyjaśnienie :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

De nada. Od tego jestem na tym forum. :D

MagdaJulka

Haha XD O, i przy okazji nauczyłam się nowego zwrotu po hiszpańsku. Będę o nim pamiętać.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja tylko mam nadzieję że Angie nie wyjedzie!

clara_alonso_

Ja się tym nie przejmuję. To telenowela,wiedziałam,że Fran nie wyjedzie,że Geralda nie wypali,więc Angie też zostanie w B.A.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Właśnie oglądam ten odcinek i zgadzam się - Jade wygląda genialnie *-*

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

No właśnie też mi się podobała, nie była taka jędzowata ~M.

ocenił(a) serial na 4
MagdaJulka

Nom, przez te kilka minut Germade w tym odcinku przyznaję, że słodko razem wyglądali ^^ :D

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Jak śpiewał tą piosenkę, ogółem albo jest ze mną coś nie tak albo jest ze mną coś nie tak, ponieważ ta piosenka jest pewnie dla Angie, a mi się wydawało, że dla Marii ;c ~M.
A mi, że dla Esme, ale pewnie będzie, że dla Angie. ~J

MagdaJulka

Jezu a czemu mi się wgl wydawało że to jest piosenka Marii, którą German znalazl ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Na początku też o tym myślałam, ale on coś tam pisał na tych kartkach. ~M

MagdaJulka

Możliwe, zacinało mi się więc mogłam to przegapić, ale jeśli to jego piosenki to niech nie bede dla Angie, bo błagam jeszcze nie dawno miał brac ślub z Esme i niby tak ją kochal a juz się za innymi ugania, pocierpiałby troche z miłości.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

To German. Tego nie ogarniesz. ~M

MagdaJulka

Potem się dziwić po kim Viola to ma.

ocenił(a) serial na 4
karolina199

To u nich rodzinne :P Ale German to większy kretyn....

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Rodzina Saramego zresztą też taka sama... Z obu stron Violka to odziedziczyła. ~M

MagdaJulka

No w sumie podobieństwa między Angie i Violą nie da sie nie zauważyć. Ta to jest obciążona genetycznie.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ale Violka ostatnio nie jest taka zła. Ona w drugim sezonie zmienia się na lepsze, a Leon na gorsze. ~J

MagdaJulka

No ja to już kiedyś mówiłam, że jest lepsza niz 1 sezonie, w pierwszy ledwo ją znosilam. Ale mimo wszystko czasem te "geny" dają o sobie znać i wciąż to myśli o Diego to robi maslane oczy do Leon.
A Leon zdecydowanie zmienia się na gorsze, miałam juz wiele takich wywodow, ale dalej nie rozumiem, jak może robić Larze coś co kiedyś jemu Viola, przecież wie jak to rani.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też tego nie rozumiem, ale to Leon. Jego nikt nie ogarnie.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Haha xD
German - nie ogarniesz
Leon - nie ogarniesz
Ale ja zazwyczaj Leona ogarniałam, nawet go lubiła, teraz mnie tak irytuje, że najchętniej wysłałabym go do Hiszpani do Tomaska, chociaz może nawet na to nie zasługuje i powinien być sam. Juz to dziś gdzieś pisalam, ale jeśli rozejdą się z Larą, to naprawde chce żeby to ona zerwala z nim

ocenił(a) serial na 10
karolina199

On nie zasługuje na Tomasa, ale Tomas zasługuje na niego. Nie zrobimy mu tego. ~J

MagdaJulka

To jest dylemat. Pragnę szczęścia dla Tomasa, ale uważam, że Leon powinien byc sam.