Kto uważa tak jak ja że karaoke było boskie?
PABLO SIĘ ROZBIERA PRZY GREGIM OHH AHH HOW SWEET
Chłopaków wszystkich bym się nawet spodziewała ale że dziewczyny zaśpiewały z Aną i Larą i
Ludmi to sie zdziwiłam.
Plus wie ktoś o czym rozmawiała Angie z Vilu co sie przytulały?
No i na ławce tez co mówiły ja muszę wiedzieć!!! Błagam!
No i co dokładnie było w jej rozmowie z Antonio co Vilu podsłuchiwała ? ( Wgl mi się płakać
chciało jak szła i wspominała Angie... ) No dobra nie chciało tylko ryczałam xD
I czy tylko ja mam jakimś cudem coraz wieksze nadzieje że się jednak skończy Diegettą ? :D
German dogaduje się z Jade, Angie wypiernicza w siną dal.... Oj chyba nie bd Germangie.
( A może ją bohatersko odwiedzie od wyjazdu ta sierota... )
Plus nowy konkurs w studio :D Może byc ciekawie.
No i Fedmilla i Naxi do boju! Niech się zamienią tymi parami w końcu....
Fran trzyma z Aną :0
No i ta zapowiedź... Angie się żegna z Pablito :O Violka coś tam o Diego a ja nie wiem co :(
Jakie macie opinie co do tego odcinka?
I na koniec zpraszam do nowego fanowskiego projektu, każdy może wziąć udział:
violettanowahistoria.
blogspot.
com/
Z tłumaczenia Magdy : (mogę się konkretnie mylić, bo hiszpański znam bardzo słabo :P)
1. Violka przychodzi z karaoke i zastaje w pokoju Angie, jak to Violka od razu zaczyna opowiadać o sobie :P W tym czasie Angie jej chyba mówi, że musi jej powiedzieć coś ważnego, Violka dalej opowiada o 'pojedynku' na karaoke, o szcześciu, o Diego (chyba że jest z nim szczęśliwa i że jest muzyką w jej świecie ), przytulają się, Violka gada Angie jak bardzo ją kocha, Angie ze łzami w oczach mówi, że ona ją też. Jak w końcu Angie udało się dojść do słowa, to stchórzyła i nie powiedziała, że jedzie do tej francji :P
2. Violka podsłuchuje rozmowe Antonia z Angie właśnie o tym wyjeździe do francji, mówi do Antonio że Violetta jej potrzebuje, ona potrzebuje Violetty, mówiła że nie może Violi powiedzieć, że jedzie pracować w francji (i ona to usłyszła). I nie bardzo zrozumiałam ostatnie zdanie, które Angie mówi do Antonia
3. Rozmowy na ławce mi się nie udało zrozumieć :)
Nie ma za co ale dobrze by było gdyby ktoś jednak sprawdził to co napisałam, bo nie chcę nikogo tutaj wprowadzać w bład :)
W tym ostatnim zdaniu jakie powiedziała Antonio, powiedziała: "Nie mogę. Violetta mnie potrzebuje. Ja potrzebuję Violetty. Nie mogę. Nie"
nie zrozumiałam tylko 'nie mogę, nie' i w sumie nie wiem dlaczego, bo wiem jak to jest :P
Zgadzam sie karaoke bylo boskie. Gregorio i Pablo mrrrauuu, musze obejrzec do konca ten odcinek i zobaczyc. Malymi krokami zbliza sie koniec diegetty, a ja nie chce, ja chce ta pare. Pewnie zrobia leonette, co mozna bylo przewidziec. Nowy konkurs w studio, cos jak talentos21?
ja też zrozumiałam, że to w parach, tylko, że tym razem chyba chodzi o taniec (ale nie dam głowy uciąć ;p)