PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kto uważa tak jak ja że karaoke było boskie?
PABLO SIĘ ROZBIERA PRZY GREGIM OHH AHH HOW SWEET
Chłopaków wszystkich bym się nawet spodziewała ale że dziewczyny zaśpiewały z Aną i Larą i
Ludmi to sie zdziwiłam.
Plus wie ktoś o czym rozmawiała Angie z Vilu co sie przytulały?
No i na ławce tez co mówiły ja muszę wiedzieć!!! Błagam!
No i co dokładnie było w jej rozmowie z Antonio co Vilu podsłuchiwała ? ( Wgl mi się płakać
chciało jak szła i wspominała Angie... ) No dobra nie chciało tylko ryczałam xD
I czy tylko ja mam jakimś cudem coraz wieksze nadzieje że się jednak skończy Diegettą ? :D
German dogaduje się z Jade, Angie wypiernicza w siną dal.... Oj chyba nie bd Germangie.
( A może ją bohatersko odwiedzie od wyjazdu ta sierota... )
Plus nowy konkurs w studio :D Może byc ciekawie.
No i Fedmilla i Naxi do boju! Niech się zamienią tymi parami w końcu....
Fran trzyma z Aną :0

No i ta zapowiedź... Angie się żegna z Pablito :O Violka coś tam o Diego a ja nie wiem co :(
Jakie macie opinie co do tego odcinka?

I na koniec zpraszam do nowego fanowskiego projektu, każdy może wziąć udział:
violettanowahistoria.
blogspot.
com/

ocenił(a) serial na 7
Angeles_Saramego

Ja dopiero będę oglądać :D

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

Wie ktoś moze co mówiła Vilu Fran w zapowiedzi ?

ocenił(a) serial na 7
Angeles_Saramego

Z tłumaczenia Magdy : (mogę się konkretnie mylić, bo hiszpański znam bardzo słabo :P)
1. Violka przychodzi z karaoke i zastaje w pokoju Angie, jak to Violka od razu zaczyna opowiadać o sobie :P W tym czasie Angie jej chyba mówi, że musi jej powiedzieć coś ważnego, Violka dalej opowiada o 'pojedynku' na karaoke, o szcześciu, o Diego (chyba że jest z nim szczęśliwa i że jest muzyką w jej świecie ), przytulają się, Violka gada Angie jak bardzo ją kocha, Angie ze łzami w oczach mówi, że ona ją też. Jak w końcu Angie udało się dojść do słowa, to stchórzyła i nie powiedziała, że jedzie do tej francji :P
2. Violka podsłuchuje rozmowe Antonia z Angie właśnie o tym wyjeździe do francji, mówi do Antonio że Violetta jej potrzebuje, ona potrzebuje Violetty, mówiła że nie może Violi powiedzieć, że jedzie pracować w francji (i ona to usłyszła). I nie bardzo zrozumiałam ostatnie zdanie, które Angie mówi do Antonia
3. Rozmowy na ławce mi się nie udało zrozumieć :)

Magdaa95

I tak dziękuje bardzo :D

ocenił(a) serial na 7
Angeles_Saramego

Nie ma za co ale dobrze by było gdyby ktoś jednak sprawdził to co napisałam, bo nie chcę nikogo tutaj wprowadzać w bład :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

W tym ostatnim zdaniu jakie powiedziała Antonio, powiedziała: "Nie mogę. Violetta mnie potrzebuje. Ja potrzebuję Violetty. Nie mogę. Nie"

ocenił(a) serial na 7
Skailes

nie zrozumiałam tylko 'nie mogę, nie' i w sumie nie wiem dlaczego, bo wiem jak to jest :P

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Nie chciałoby Ci się przetłumaczyć tej rozmowy na ławce? :)

Magdaa95

Popieram :)

ocenił(a) serial na 8
Angeles_Saramego

Koniec z Germangie. Oglądanie Violetty traci sens. DŻAL! >< QwQ

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Cicho, Germangie będzie... Nie traćmy nadziei. ♥

ocenił(a) serial na 7
Skailes

a nadziei ja nie tracę ! ;D

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Ja ciągle w to wierzę... tylko mniej. ;-;

ocenił(a) serial na 8
Angeles_Saramego

Zgadzam sie karaoke bylo boskie. Gregorio i Pablo mrrrauuu, musze obejrzec do konca ten odcinek i zobaczyc. Malymi krokami zbliza sie koniec diegetty, a ja nie chce, ja chce ta pare. Pewnie zrobia leonette, co mozna bylo przewidziec. Nowy konkurs w studio, cos jak talentos21?

LuLuComello

Znaczy to ma być konkurs par jesli dobrze zrozumiałam :D

ocenił(a) serial na 7
Angeles_Saramego

ja też zrozumiałam, że to w parach, tylko, że tym razem chyba chodzi o taniec (ale nie dam głowy uciąć ;p)

ocenił(a) serial na 3
Magdaa95

tak, chodzi o taniec tym razem.

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

Fajnie dziewczyny zaśpiewały xd

Angeles_Saramego

Na bank sie ikt nie obrazi gdyby ktoś był tak miły i przetłumaczył nam tutaj scenę z ławeczki nie? XD