PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co Wam się najbardziej podobało? :D

ocenił(a) serial na 2
julia_555

German biorący amantów za fraki, Olga vs. straż pożarna, no i Gregablo. ;D

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Według mnie, najlepsi, byli zdecydowanie Ramallo i Olga! :D

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Romallo i Olga, German wyrzucający chłopaków i zazdrość Cami i Nati ^ ^

ocenił(a) serial na 8
Lovely1

Tak, akcja z Cami i Naty, też była ciekawa. :)

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Genialna :D Co prawda nie oglądałam odcinka jak to ja, ale widziałam to po hiszp ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No, fajnie widzieć Naty nie przy Ludmile, ona i Cami to fajny team

ocenił(a) serial na 3
majka5454

A wyobrażasz je sobie przyjaźniące się, jakby Naty się dowiedziała, że Camila się z Maxim całowała? (chyba nie wie, czyż nie?) Jestem pewna, że by to ich przyjaźń pogłębiło :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No byłyby wręcz nierozłączne. Cami mogłaby się z nią dzielić wrażeniami po pocałunku z Maxim, tak by Naty wiedziała co ją czeka xxd

julia_555

Olga mnie rozwala coraz bardziej z każdym odcinkiem XDDDDDDDDDDDDDD
Podobała mi się też rozmowa Germana z Angie w nocy, bardzo profesjonalnie zrobiona :3

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Taa, i German z książką, gotowy bronić dobytku przed włamywaczem xD

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Wziął pierwsze co miał pod ręką, ale na pewno dużo by zrobił tą książką ''włamywaczowi'' :D

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Dokładnie, Oldze odwala coraz bardziej z każdym odcinkiem. xD
Prawda, Olga i Ramallo świetni, ale mi się najbardziej podobała scena, gdy Angie w nocy przyszła. German zamierzający bronić domu przed złodziejem z książką, jako bronią - bezcenne. "Jutro się żenię. I co myślisz, że będę Ci sypać ryżem?" :D

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Olga i Ramallo. Są geeenialni.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

I jak Tomas i Leon przyszli pod dom Violki śpiewać, a German ich wyrzucił:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Och, albo jak po tym, jak Violka wyszła z sali po zaśpiewaniu Podemos i zostawiła chłopaków samych, a Tomas zaczął pożerać Leona wzrokiem... ^^

ocenił(a) serial na 10
Slytherinka

Nie mogę Tomaska, który rozpacza, że nie może być z Violką, aż mnie coś mdli gdy na niego patrzę, te jego spojrzenia zbitego psa, to nie na moje nerwy;)

ocenił(a) serial na 3
Slytherinka

Ja wam mówię, że coś w tym jest! Tomas praaagnie Leóna, a León Tomasa. Tę chemię az CZUĆ!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A to, że oboje coś czują do Violetty to tylko wymówka by być blisko siebie. Dzisiaj sporo scen było z nimi xxd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

No, od dawna tak twierdzę. Wszystkie te śpiewania wspólne, zerkanie na siebie, udawana niechęć. MIŁOOOOŚĆ!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie chcą by Violka poznała prawdę, bo nie chcą jej ranić xxd Jacy oni są słodcy

ocenił(a) serial na 2
majka5454

No, kto się czubi, ten się lubi.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

A dzisiaj w odcinku było dużo czubienia:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Ale najlepszy był León, parę razy zaczynał "Hablemos di una vez" i nie pozwolili mu dokończyć, to fajnie brzmiało.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Podobało mi się dzisiaj jak chłopaki śpiewali z zespołem, Leon fajnie śpiewał. Jak Violka może się wahać między nim, a tym ciamajdowatym Tomasem, jak Francesca może go kochać? Te pytania ciągle nurtują mą duszę xd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

No właśnie, a wkurzające jest to, że przez cały czas Viola łaziła jak nie powiem na co za Leónem, prosiła, błagała, roniła rzewne łzy, a kiedy on chce z nią być, to ona znowu nie wie. No rozerwać taką to mało.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Czapla i żuraw nornalnie, jak z tego wiersza, jedno chce to drugie nie, potem drugie chce, pierwsze nie, nie ogarniam ich. Tomas też wielka miłość do Francesci, a odcinek później do Violki. Co za ludzie!

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Wszystkim przydałaby się wizyta u psychiatry. I duża szklanka mleka.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

O Violkę i Tomasa to bym zapisała w kolejkę:) A Violce jedna szklanka to za mało, żeby jej w biodrach trochę przybyło ciałka:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Hahahahaha, ona ma sylwetkę Barbie, to nie jest normalne xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Barbie ma biodra, kochanie :)

julia_555

Mnie rozbawiło jak Tomash ,i Leon chcieli śpiewać dla Violetty . A naj było jak jej tata to zobaczył i się wkurzył . O i jeszcze Olga byłą zabawna .

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Napisałaś celowo TomasH, czy przypadkiem? ;>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ona zawsze pisze Tomash ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ahaaaa :D