Witajcie! Ostatnio przeglądając forum Violetty natknęłam się n łączenie imion, tzn. parringi...
Ponieważ większość internautów twierdzi, że Angie i German powinni być razem, wymyślili im
wspólne przezwisko- Garmangie... <33 Ostatnio w necie również szumiało od nowej (pary xD)
czyli Pablo i Jade... Ich wspólną ksywką było Pablade... Wiecie... Może zrobimy tak... Jeżeli ktoś ma
pomysły na takie ksywki, niech tu pisze, np. Dranccesca xD
A to nie jest Branceska? Ale tam, nieważne. :D Germangie jest ładne i niech tak zostanie. Pablade też... no lepiej ich imion połączyć się nie da. ;)
Może... xD Ale Germangie jest ładniejsze od Pablade... Tak dla ścisłości.... ;)
Ostatnio z panią_cecylią dużo na ten temat pisaliśmy. http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/SERIALOWE+PARY+%28o strzegam%2C+bardzo+d%C5%82ugi+temat%29.%C2%A0,2195501
W ostatecznej wersji wyszło nam tak:
1. Germangie.
2. Pablade.
3. Leonetta.
4. Tomiła.
5. Ramallga.
6. Lucmila.
7. Brancesca.
8. Napty.
9. Maxaura.
Pierwsze trzy pary zostawiamy i to już nie podlega żadnej dyskusji. 5., 6. i 7. raczej też, chyba że w ogóle będziemy zmieniać osoby. Nad resztą możecie dalej główkować. Proszę wymyślcie coś lepszego dla 4., 8. i 9. ;] Nawet jeśli połączycie w pary inne osoby, to proszę o wasze propozycje, bo jestem bardzo ciekawy jak wam to wyjdzie. Pozdrawiam. ;)
I ja podpisuję się pod wypowiedzią alexa_alexa000. Też chciałabym się dowiedzieć co wymyślicie. ^^ Może być zabawnie. ;)
Maxty - niech będzie.
Franarco - ok, ale mi się bardziej podoba Marcesca. ;p
Gregeto?! - przecież to dwóch facetów!
Jak chcecie. Mnie oni nie interesują. Ja skupiam się na postaciach takich jak Pablade, Ramallga i na uczniach studia (oprócz Ludmiły i Tomasa). ;)
Ja i tak obstawiam, że Angie pójdzie po rozum do głowy, zostawi w spokoju Germana i Pabla, i wybierze Beto :)
Co?! Chociaż może być tak:
1. Pablade
2. Gregorio + Jackie
3. Betangie.
A German będzie sam, hahahaha! I dobrze mu tak.
No właśnie,Jacquline (Jackie) pasuje do Gregoria.Taniec,wredne charaktery,podobny temperament.Pasują do siebie
Ja też tak uważam, tym bardziej, że kibicuję Pablade, dlatego sądzę, że połączenie Gregoria z Jackie byłoby najlepszym rozwiązaniem.
ahahahhahahahaha RAMALLGA, MAXAURA, I NAPTY :D:D:D ogólnie jeśli już o tym mówimy, pierszy raz spotykam się z takimi parringami, nigdy wczesniej czegoś takiego nie widziałam, ale te nazwy brzmią co najmniej powalająco :D:D jak dla mnie Bromila, maxaty, franarco
Bromila? Chyba Bramila, bo w imieniu Camili przecież nie ma litery ,,o". Lepsze to niż Promila. xd
Maxaty jest ok, Franarco w sumie też. Ja do 8. i 9. nie mogłem wymyślić nic lepszego. A Ramallga wymyślona przeze mnie jest już przyjęta przez innych. ;]
ramallga wiadomo, oczywisty wybór ale skrót brzmi epicko XD przywodzi mi na myśl jakiegoś dinozaura. Bro(duei+ca)mila. Broduei pojawi się jakoś za 1,5 tygodnia
Też tak myślałam ale potem zrobiłam mały research i sie okazało ze u nich sie to pisze inaczej, chociaż w innych krajach nie zmieniają, tak jakby u nas była przyjęta wersja brodłej
Tak. Coś w tym stylu, ale uznaliśmy, że jest za krótkie i ty zaproponowałeś Pablade. xd
ty jako pierwszy usankcjonowałeś XD ja też o tym myślałam, jeszcze w marcu kiedy oglądałam te odcinki.
Superowe, jak już wspominałam- Leon+ Viola= <33 Ale w którymś tam odcinku Tomas i ona będą śpiewaaać!!!!!!!!! NIEEEE! ;_;
Niech ktoś mi powie - co się dzieje.
Obejrzała sobie kilka odcinków II sezonu i jestem przerażona O.o - kurczę ja chcę, żeby Angie i German byli razem !!!1
No fakt, to prawda. Ja też chcę, żeby oni byli razem *_______________________________________________________________________________ ___*
Ja wymyśliłam nazwy kilku paringów:
1.Germeralda (krócej Geralda).W końcu chyba są razem nie.Lub Esman.Jak chcecie
2.Jackie połączyłam z nauczycielami sudia:
-Pabckie (pierwsze co do głowy),Packie,Paquline(Pa[blo i Jac]quline czyli Jackie jak już wspomniałam)
-Greckie(jak wyżej)
A za Jackie lata Beto :D Zakochany, że szok <3 I żadnego Maxty - ma być Naxi! :)
Jeszcze nie skończyłam,musiałam wyłączyć
-Greckie,Greline,Jarorio,Jackorio,Jerorio
-Beckie,Betine,Backie,Baquline
No to macie do wyboru do koloru licząc z moim poprzednim postem :D
PS:Wpadłam na pomysł żeby połączyć Esmeraldę z Pablem.Wiem,że głupie ale ta tym forum łączą z nim każdą wybrankę Germana więc czemu nie?Otóż nazywali by się:
3.Pesmeralda,Pablarda
A ma ktoś może parringi na "żywo"?
Mercedes+Facundo=?
Jorge+Stephie=?
I to co można pomarzyć:
Lodovica+Xbiani=?
Martina+Jorge=Jortini, Marte (mój pomysł) Jorti, Jorgeini (Alex story violetta) ;*
Piszce to znów się pośmiejemy ;)