Mam nadzieję, że gdy Angie i German będą już na stałe razem, to między Pablem a Jade coś zaiskrzy. Wiem, że szanse na to, że będą razem są naprawdę małe, bo prawdopodobnie nic z tego nie będzie, ale ja mam nadzieję. I wiem, że wielu osobom wydaje się absurdalnym pomysłem połączenie tych dwóch postaci, ale jak dla mnie idealnie do siebie pasują. Odcinek 35 doskonale pokazuje, że są dla siebie stworzeni. Wzajem-nie się komplementują (głównie jeśli chodzi o wygląd), a kategorią wiekową też pasują. Jak dla mnie to dwie najlepsze postacie w serialu (ale z dorosłych), więc połączenie ich byłoby bardzo ciekawe. Ich charaktery świetnie się uzupełniają. Pablo – spokojny i opanowany, a Jade – żywa i energiczna. Skoro German rzuci Jade dla Angie, a Angie wybierze Germana zamiast Pabla, to Pablo i Jade świetnie do siebie pasują. Poza tym Jade szuka bogatego faceta, a Pablo jest dyrektorem dużego studia, więc biedny nie jest. Na pewno nie jest tak bogaty jak German, ale dla Jade to w sam raz. Jeśli chodzi o wygląd to jak już wcześniej pisałem podobają się sobie (wyraźnie to widać w odcinku 35). Jade mówiła do Pabla, że jest przystojny i dobrze zbudowany, niby tylko dlatego, że chciała, by Angie nie odebrała jej Germana, ale skoro tak mówi, to kto wie co się wydarzy. On też jej odpowiedział, że jest młoda, piękna, itp. Mimo że szans na ich związek nie widzę, to mam nadzieję, chociaż do czegoś dojdzie. Fajnie jakby mieli taki wspólny wątek miłosny, bo są ciekawymi postaciami, a połączenie ich w parę, mogłoby być naprawdę dobrym pomysłem. To tyl-ko moja opinia i nie mówię, że każdy musi ze mną zgodzić, bo wiem, że większość osób pewnie uważa to za głupotę, ale może po wczorajszym odcinku jednak ktoś uważa tak jak ja. Pozdrawiam. ;)
Tak, tak. Idealna para. Pablo jest sympatyczny, przystojny, mądry i troskliwy, a Jade... a Jade to docenia. :)
...a Jade piękna, młoda, przebiegła, pomysłowa i z ogromnym poczuciem humoru. ;]
po pierwsze, pablo wkrótce tę pracę straci i bd kelnerem ;p;p to nie okuje dobrze dla związku. Po drugie, po pierwszym spotkaniu Jade stwierdziła, że Pablo jest niemożliwie żałosny, potem dodała że są siebie warci on i angie, dwudziestyktóryś odcinek. Po trzecie, Jade dorastała i w ogóle aż do serialu zawsze żyła w zbytkach. Dla niej brak wizyty u kosmetyczki jest ewidentną tragedią. Ale poza tym, pomysł wspaniały XD co do jackie i gregoria, jackie ma uczyć tańca więc raczej gregorio się to nie spodoba XD
Dlaczego Pablo straci pracę?! Pewnie znowu dyrektorem będzie Antonio. Jade w odcinku 35 wielokrotnie mówiła, że Pablo jest przystojny i dobrze zbudowany. Jade to Jade. No to niech Jackie będzie z Beto.
Beto bd zarywał do Jackie, na pewno. Także mogą być razem, jak najbardziej, tworzyliby w zasadzie słodką parę. Pablo straci pracę, bo beto ukradnie angie telefon, schowa się gdzieś za wieszakiem (mówie cały czas o momencie tuz przed przedstawieniem) i zadzwoni do pabla jako angie, prosząc go o pomoc że jest w tragicznej sytuacji czy coś takiego. Pablo poleci jak głupi, zostawiając uczniów samych, i zrobi się katastrofa. Antonio stwierdzi, że to było meganieodpowiedzialne, że jak mógł zostawić uczniów samych przed spektaklem w który włożyli kupę kasy i to on był opiekunem. I zrobi Gregorio na dyrektora.
Właśnie, zje.bał sobie karierę nie myślał o niczym tylko na hasło "pomóż mi" zostawił wszystko i pobiegł. Cale przeslanie voy por ti ;p to bylo zajebiscie słodkie
jak to po co? Po to żeby pablo wyszedł i w ten sposób poważnie zaniedbał swój obowiazek, taki był jego plan. który powiódł się lepiej niż sądził, bo osiągnął w ten sposób wymarzone stanowisko dyrektora i pozbył się Pablo za jednym zamachem. Nie wiem czy powiedział do słuchawki tylko "pomocy!! pomóz mi pablo przyjdz tu natychmiast" czy coś jeszcze bo prawdziwy gregorio mówi strasznym makaronem. Antonio, mianując pabla powiedział wcześniej że leci do europy szukać inspiracji. Myślę że to właściciel studia bo decyduje absolutnie o wszystkim i oddaje stanowisko komu chce, wiec wiesz. Jak wrócił, zapewne został takim arcydyrektorem, tzn takim co może ingerować we wszystko, ale jak i kiedy mu się chce. Wieczne urlopy Angie były 90% kiedy antonio był w europie, poza tym urlop a jednak zostawienie uczniaków w teatrze przed premierą spektaklu na który wydali tyle pieniedzy,że im z budżetu trzy razy nie wystarczało i które miały się przynajmniej odłożyć za koszta... Ja nie mam Pablo za złe absolutnie bo nic by się nie stało, gdyby Gregorio nie zwalił im na głowy rampy oświetleniowej, no ale na miejscu antonia zrobiłabym to samo.
Nie rozumiem. Wcześniej napisałaś: ,,Pablo straci pracę, bo beto ukradnie angie telefon (...) i zadzwoni do pabla jako angie, prosząc go o pomoc że jest w tragicznej sytuacji czy coś takiego".
A teraz piszesz, że to Gregorio: ,,jak to po co? Po to żeby pablo wyszedł i w ten sposób poważnie zaniedbał swój obowiazek, taki był jego plan. który powiódł się lepiej niż sądził, bo osiągnął w ten sposób wymarzone stanowisko dyrektora i pozbył się Pablo za jednym zamachem."
Więc jak to w końcu jest?
przepraszam, miałam na myśli od początku gregoria tylko zaczęłam pisać o tym jabeto i nawet nie zauważyłam ze napisałam beto. Czasem jestem taka właśnie rozgarnieta. To był od początku do końca podstęp gregoria
A poza tym czy Antonio przypadkiem nie odszedł na emeryturę? Kim on jest w studio?
Skoro Antonio rządzi w studio to powinien wywalić Angie za te jej wieczne urlopy, a nie Pabla.
Pablade. ^^ ♥ Tak. To by było słodkie. A tak btw to obejrzałam ten:
http : // www . youtube . com / watch?v=6gla24q5iHs
filmik to uznałam, że to naprawdę para idealna. :D
Oczywiście ja nic z tego nie rozumiem, ale i tak śmiałem się z zachowania Jade. Po tym filmiku chyba tym bardziej nie muszę pisać, że dla mnie Pablade są jak dla fanek Leona Leonetta. ;]
A tak na przyszłość, gdy wpisujesz linki to rób tylko jedną przerwę, bo później jak chcesz to włączyć, to ciężko to posklejać. ;p
No dosłownie. Nic nie rozumiem, a i tak wyję. :D No oczywiście. ♥
Spoko. Po prostu wcześniej jak wklejałam linki bez dwóch przerw to mi nie przyjmowało. ; )
Było by świetnie, gdyby między nimi zaiskrzyło. Niestety obawiam się, że szanse na to są znikome bynajmniej w 1 sezonie ;) A w 2 ma być nowa nauczycielka, która spodoba się dla Pabla tak więc... póki co nic z tego.
A tak na marginesie to też uważam, że do siebie pasują. Tworzyli by świetną parę, taka "wybuchowa" mieszanka :*
Co do tej nauczycielki nowej to chyba ma to być jakaś stara znajoma Pabla, Jackie.
Tak, już słyszałem o tej Jackie, ale mam nadzieję, że ona będzie z Beto albo Gregorio. Pablo i Jade są dla siebie po prostu stworzeni.
Z jednej strony byłoby ciekawie, ale z drugiej Jade jest trochę (przygłupia-ładnie ją określając). Ale mimo to jest rewelacyjną osobą, w tym serialu. Gra złą, a potrafi rozweselić człowieka! Świetną ma role.
Uwierz mi, że dla niej to by wystarczyło. Nie musi być najbogatsza, ale wystarczy gdy będzie po prostu bogata.
Tylko, że raczej to mało prawdopodobne, bo Pablo bardzo podoba się Angie, któregoś razu nie wytrzyma i ją pocałuje :)
Wiem, widziałem to. Trochę mi go szkoda, bo widać że mu na niej zależy, ale ona ciągle leci do tego Germana. Wg mnie Pablo zasługuje na kogoś lepszego, bo Angie na niego na pewno nie zasługuje.
Ale każdy jest jaki jest i chodzi tylko o to że Angie się tak zachowuje bo Pablo się jej w pewien sposób podoba i widzi w nim wsparcie ale od niedawna dopiero zauważyła że może z nim być (zresztą tak trochę robi na złość Germanowi bo German robi na złość jej) ale serce nie sługa ona kocha Germana tylko się tego wypiera
Bo to jest druga Violetta! Spójrz:
Violetta nie wie kogo wybrać. Leona - który się o nią troszczy, opiekuje się nią, wysłuchuje jej problemów i jest dla niej wsparciem czy Tomasa - który absolutnie nic nie robi, bo uważa, że samo uczucie wystarczy.
Angie też nie wie. Pabla - który się o nią troszczy, opiekuje się nią, wysłuchuje jej problemów i jest dla niej wsparciem czy Germana - który absolutnie nic nie robi, bo uważa, że samo uczucie wystarczy.