Czyli z kim wg was powinien być Pablo? Ja się waham pomiędzy drugim a czwartym parringiem. ;)
Trzeci, ja kocham Pablangie i nic tego nie zmieni.
http://www.youtube.com/watch?v=MVyUGhrtlJY
Chyba przeznaczeniem Pablo jest być samotnym. Ostatni parring jest okej, ale panowie chyba nie przyznają się do swoich uczuć.
Pablangie. Lubię Pablangie. Na Pablade nie ma szans to samo Pablorio, a Pablackie to porażka.
A więc numer 3 :D
Pablangie, w ostateczności Pablackie. Żadnego Pablade! Nie cierpię tego parringu.
Pablangie. Angie najbardziej do niego pasuję, a Pablorio na pewno nigdy nie będzie istniało
3 odpada. Pablo sam ! xD
Żadne Pablangie. Przeznaczenie Pabla - być z Gregoriem a Angie ? Być z Germankiem ^^
Też myślałam o Pablo i Germanie ♥ Pablerman. XDD ^^
Kiedyś nawet moja mama powiedziała, że wyglądają jak pedały, więc... ♥
Nie wiem czemu, ale jakoś strasznie lubię Pablackie <33 Jakoś nie potrafię znielubić Jackie, chociaż dawała mi już wielokrotnie ku temu powody :P
A ja przez to, że darzę sympatią Valen, to jakoś nie mogę uświadomić sobie w pełni, że często Jackie jest taka strasznie wiedźmowata xD Fakt, w tym koku wygląda niefajnie, lepiej jej w rozpuszczonych ;D
A ja właśnie wolę ją z Pablo, tym bardziej, że Angie go nie chce :/
Dokładnie. :D Pablade or Pablorio ♥ I nic tego nie zmieni. To są dwa parringi idealne, ale że nagle spodobał mi się parrig Jade + Angie preferuję Pablorio. ^^
Jade + Angie.Czyli że obie będą miały serca złamane przez Germana,tak jak Violka i Ludmi napiszą o tym piosenkę i zakochają się w sobie,a German będzie żałował.Happy End! xD
Idealnie. :D Bo Jade i Angie (tak jak Angie i Jackie) mają wspólny punkt odniesienia, mianowicie miłość do Germana. XD