PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli z kim wg was powinien być Pablo? Ja się waham pomiędzy drugim a czwartym parringiem. ;)

ocenił(a) serial na 10

Trzeci, ja kocham Pablangie i nic tego nie zmieni.
http://www.youtube.com/watch?v=MVyUGhrtlJY

ocenił(a) serial na 3

Chyba przeznaczeniem Pablo jest być samotnym. Ostatni parring jest okej, ale panowie chyba nie przyznają się do swoich uczuć.

ocenił(a) serial na 3

Pablangie. Lubię Pablangie. Na Pablade nie ma szans to samo Pablorio, a Pablackie to porażka.
A więc numer 3 :D

ocenił(a) serial na 2

Pablangie, w ostateczności Pablackie. Żadnego Pablade! Nie cierpię tego parringu.

ocenił(a) serial na 10

Pablangie. Angie najbardziej do niego pasuję, a Pablorio na pewno nigdy nie będzie istniało

Pablangie, jak nie to to Pablorio, moze Gregoria gdy zazna szczescia w koncu sie zmieni ;p

ocenił(a) serial na 10

Pablangie, to jeden z najlepszych parringów <33

Pablackie lub Pablangie ;p

ocenił(a) serial na 9

3 odpada. Pablo sam ! xD
Żadne Pablangie. Przeznaczenie Pabla - być z Gregoriem a Angie ? Być z Germankiem ^^

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Też myślałam o Pablo i Germanie ♥ Pablerman. XDD ^^
Kiedyś nawet moja mama powiedziała, że wyglądają jak pedały, więc... ♥

ocenił(a) serial na 3
pani_cecylia

Parman, ich parring to Parman :P

ocenił(a) serial na 8
KeThA

niechaj będzie Parman. XD

ocenił(a) serial na 4

Nie wiem czemu, ale jakoś strasznie lubię Pablackie <33 Jakoś nie potrafię znielubić Jackie, chociaż dawała mi już wielokrotnie ku temu powody :P

ocenił(a) serial na 3
Avanlee

Nie znoszę Jackie i tego jej koczka! Ja bym ją do Gregoria dopasowała :D

ocenił(a) serial na 4
KeThA

A ja przez to, że darzę sympatią Valen, to jakoś nie mogę uświadomić sobie w pełni, że często Jackie jest taka strasznie wiedźmowata xD Fakt, w tym koku wygląda niefajnie, lepiej jej w rozpuszczonych ;D
A ja właśnie wolę ją z Pablo, tym bardziej, że Angie go nie chce :/

KeThA

Też nie lubię koka Jackie i samej Jackie, i też na samym początku dopasowywałam ją do Gergoria xd

użytkownik usunięty
KeThA

Ja wolę parring Beckie (Beto + Jackie). :D

Jestem całkowicie za Pablangie :)

ocenił(a) serial na 10

Pablangie ;)

ocenił(a) serial na 10

3- No way. Germangie !!!!

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie. :D Pablade or Pablorio ♥ I nic tego nie zmieni. To są dwa parringi idealne, ale że nagle spodobał mi się parrig Jade + Angie preferuję Pablorio. ^^

pani_cecylia

Jade + Angie.Czyli że obie będą miały serca złamane przez Germana,tak jak Violka i Ludmi napiszą o tym piosenkę i zakochają się w sobie,a German będzie żałował.Happy End! xD

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Idealnie. :D Bo Jade i Angie (tak jak Angie i Jackie) mają wspólny punkt odniesienia, mianowicie miłość do Germana. XD

ocenił(a) serial na 4
pani_cecylia

To takim sposobem można by połączyć jeszcze Esmeraldę i Jade xD

ocenił(a) serial na 8
Avanlee

Wiem, ale Esmeraldy nienawidzę, a Jade i Angie ubóstwiam. ♥ (tylko Jade troszeczkę bardziej, bo te jej teksty. ^^)