Hej mam do was parę pytać, ci co są do przodu pewnie znają na nie odpowiedz :)
Ciekawi mnie od którego odcinka będzie ten nowy chłopak?
W jednym z filmików na youtube ( o musicalu ) widziałam, że Nata była o kuli. Ktoś wie co jej
się stało ?
Czy ten nowy chłopak spowoduje, że Violetta nie będzie z Leonem ? :(
Jak German zareaguje kiedy dowie się, że Violetta śpiewa i w ogóle ?
Z góry dzięki za odpowiedź :)
Zależy o którym nowym chlopaku mówimy. Broduei (ciemnoskóry) wchodzi w 43 odcinku, Federico w 56. Obaj bd przez chwilę zarywac do Violetty, ale to bd bardzo epizodycznie. Jeżeli mówisz o tym Diego, który ma tak jakby zastąpić Tomasa, on wchodzi w 1 odc 2 sezonu. Ma nabroić, podobnoż vilu bd z nim przez kilka dni ale myślę że to ploty, żaden rozsądny producent nie zaszkodziłby leonettcie.
To nie był musical, tylko gala zakończenia roku w studio koncert dawali, z rafa palmerem on to tak właściwie załatwi. Z tej gali bylo "ven y canta show final", "junto a ti show final", "ser mejor" i "are you ready for the ride show final". również Naty miala tam być, ale skręciła sobie kostkę ćwicząc układ, ale potem ogarnęła ze jest w stanie wyjść i jednak wystąpiła.
a german natychmiast zapakuje walizki ;) zgarnie wszystkich i to juz bd koniec pierwszego sezonu
Dzięki wielkie za odpowiedź :) A jeszcze jedno pytanie : German zerwie z Jade ? I jak tak to co z nią będzie ?
w momencie ślubu powie "nie". Ona się wścieknie na Angie, pójdzie do studia jak nawiedzona panna młoda, zdzieli ją przez łeb i wyjdzie z tego ciekawa awantura, ale ogólnie potem jak bd rozmawiać z germanem (w drugim seoznie) i on się wyrazi bardzo przeszło o ich związku, wyśle tam taka Esmeralde, która jest jej przyjaciółką albo wynajeta osobą, nie pamietam, i instruowana pamietnikiem Marii miała zdobyć Germana i ogólnie rozwalić germangie
A jeszcze jedno czy Maxi będzie z Natą ? ;p Bo w ostatnich odcinkach ( tzn pod koniec 1 sezonu ) widać, że ich hm... ciągnie do siebie ? Ale oglądałam tylko 79 i 80 odcinek i nie wiem ; p
praktycznie rzecz biorąc będzie ich ciągnąć aż do drugiego sezonu :P:P nie zostaną parą ale wszystko jest na najlepszej drodze.
Ale w 1 odcinku 2 sezonu widać ze Annie jest z Germanem? A ten Diego mnie wkurza, oglądałem odcinek 1 2 sezonu i szlak mnie trafia jak już go widzę, tak wredna ma buzie
*szlag ;p szlak to jest turystyczny. Proszę proszę, dawno cię tu nie było. Angie i German nie są razem, nawet gdybym coś poważnie ominęła, bardzo, bardzo dużo ominęła, to na imprezie lata 70' i 80' youmixa, na której pojawili się Angie i Pablo zaproszeni jako nauczyciele, rozmawiała z Pablem i wtedy German przyszedł po violettę, Pablo go zobaczył, powiedział do Angie zobacz, twój chłopak przyszedł, a ona na to krzyknęła że nie ma żadnego chłopaka. A później się wkurzyła na Germana bo myślała że za nią przyszedł.
a gdzie się nauczyłaś rozumieć ten język??? ja też bym chciała rozumieć, bo hiszpański to jest najpiękniejszy język na świecie :-DD
wszyscy się o to pytają :D meh już się tyle tego wypisałam że ujmę to krótko; mam w mojej klasie jako drugi język, ale przede wszystkim najwiecej nauczyłam się oglądając violettę. Jak masz taką możliwość, idź do szkoły językowej na jakiś kurs albo wybierz w liceum klasę z hiszpańskim. Owszem, jest zajebisty! <333 ale mnóstwo możesz się nauczyć oglądając violettę tylko wyłapuj ze słuchu to co oni mówią, wrzucaj do translatora, potem samo zacznie wchodzić, sporo też można się nauczyć z rozmówek, w biedronce są też nagrania do nauki, minisłowniczki, słowniki obrazkowe są zajebiste, bo słówka wchodzą 3x szybciej. Polecam, nie jest najłatwiejszy ale warto :))))) i jeszcze sporo złapałam z tłumaczenia sobie piosenek.
ja uczę się hiszpańskiego przez internet, ale nie wiem czy uda mi się go nauczyć. Bo moim największym marzeniem jest to aby umieć mówić po hiszpańsku
to nie mogę ci poradzić nic innego jak golądać wszystko co mozliwe po hiszpańsku, Grachi, Violettę, Highwaya, nawet jak nie dostajesz żadnych wskazówek to w końcu zaczynasz łapać co kto mówi jak przy tobie rozmawiają w innych językach, to mi mówili wszyscy starcy którzy wyjeżdżali za pracą do WB ;p bo ich uczyli ruskich i niemieckich, jechali z zerową wiedzą o angielskim a po dwóch latach mówili, jakby się tam urodzili, z życia wzięte. Angielski i hiszpański na pewno się różnią, ale zasada jest ta sama. Tolkien, który opanował kilkadziesiąt językó uczył się w ten sposób, a jak wziął się za polski zaciął się i zostawił po miesiącu, więc dla nas nie ma już języków trudnych ;p
Ja też zaczęłam uczyć się hiszpańskiego :) Ale ja głównie żeby wiedzieć jak się czyta i uczyć się piosenek :) I dobrze mi to idzie, choc na razie przez neta, potem kupie książki ;)
podręczniki ci dadzą, oględnie mówiąc niewiele ;p ucz się z rozmówek, nagrań, a przede wszystkim oglądaj coś po hiszpańsku i tłumacz sobie to co potrafisz wyłapać, choćby translatorem. U mnie podziałało. I bardzo dużo zaczęłam łapać po tłumaczeniu piosenek, też polecam.
Nie wiem czy z tb już o tym pisałam bo sporo osób się mnie o to pytało więc jak się niepotrzebnie produkuję, to sorry XD
Nieee ;) Ze mną jeszcze nie ;p A wiesz może czy Greogorio będzie tym dyrektorem studio już do końca ? Czy może go zmienią ? Jakoś mi się nie widzi on jako dyrektor...
Później Antonio przywróci Pabla do pracy, a po jakimś czasie również na dyrektora, ale to już pod koniec. Gregorio zostanie na koniec zwolniony w ogóle.
a ja tak :3 jest zabawny w tej swojej apopleksji, nie lubi tomasa, i ma zabawne zwyczaje, np w oryginale zawsze jak nie chce kogoś słuchać robi takie EEE! głośne i przypominające jakiś sygnał, np przeciwpożarowy albo dzwonek na lekcje. To jest genialne :D i wie co dobre, np zauważa doskonałą formę Leona, z Ludmiłą nie do końca się zgodzę ale po 60 stwierdzi że to Violetta jest największym talentem i powie Ludmile że jest beztalenciem. Megaplus dla niego XD
Ooo to może go polubię jak w końcu się obudzi, że Ludmiła nie ma talentu :) A to prawda, że Leon nie będzie miał kasy na czesne za studio i pójdzie do pracy ( bo dziwi mnie to, że tata mu nie może dać ) ? Miałam jeszcze jedno pytanie, ale zapomniałam...
A dobra wiem ! Czy Violetta gdzieś wyjedzie ? Bo widziałam a youtube jakąś scenke, że Viola biegnie ( jest na lotnisku ) i biegnie do niej Franceska ( nw jak to się pisze )
dobrze, Franceska.
To Franceska bd wracać z Włoch, od rodziny, a vilu ją odbierze.