Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6804
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

użytkownik usunięty

Nie to, że chciałabym żeby byli razem, bo tego bym nie chciała, tylko potrzebuję jakąś dobrą ksywkę dla nich. Już od godziny myślę nad tym z dwoma koleżankami i jedyne co nam wyszło to nazwy brzmiące jak jakiś bełkot i trudne do zapamiętania. Może macie jakiś pomysł? Byłabym na prawdę wdzięczna. ;D

// Alex Verdas

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10

Jestem całym sercem za Fran i Marco i myślałam już, jak przeczytałam nazwę posta, że Ci oczy wydrapie xdd Co do nazwy to może Franeon lub Leonesca

użytkownik usunięty
MagdaJulka

No przecież ja też kocham Fran i Marco hah ;D Po prostu potrzebuje do rozdziału - nie to, że coś między nimi będzie, heh ;D A z resztą zobaczysz później heh ;D

P.S. Leonesca jak do tej pory najlepsze i najnormalniejsze.

ocenił(a) serial na 10

Spoko xd

ocenił(a) serial na 2

Freon ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, bo niszczą wszystko dookoła! :D

ocenił(a) serial na 10

Właśnie ostatnio myślałam o takiej parze, ale stwierdziłam, że nic nie pobije Leomasa i tej wielkiej miłości. Jak będę z laptopem w domu to stworzę sobie o nich filmik.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Podzielisz się? Też chcę zobaczyć! Czekaj, napiszę i nagram piosenkę o nich, co ty na to? ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak. Jutro jestem w domu. Połączy się ich wykonania "Entre tu y yo" w jedno w jakimś programie i dobrze będzie. Później da się coś, że Leon ogląda z zaciekawieniem jakiś występ w Studio, jakiś tam było Violetty i scena "Verte de lejos" jak Tomas śpiewa. Będzie wyglądało jakby jarał się występem Tomasa.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już czekam! Ja aż tak dobrze nie umiem obsługiwać programu do robienia filmików :) Zaraz zabieram się za piosnkę o ich miłości. Muzyka pójdzie bez probylemowo ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tyle filmów już się robiło, że program do robienia filmików to nie problem, a na pewno wyjdzie cudownie, bo będzie tam Tomi!

ocenił(a) serial na 10

a może Fron?