PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Paring Fran i Leon.

użytkownik usunięty

Nie to, że chciałabym żeby byli razem, bo tego bym nie chciała, tylko potrzebuję jakąś dobrą ksywkę dla nich. Już od godziny myślę nad tym z dwoma koleżankami i jedyne co nam wyszło to nazwy brzmiące jak jakiś bełkot i trudne do zapamiętania. Może macie jakiś pomysł? Byłabym na prawdę wdzięczna. ;D

// Alex Verdas

ocenił(a) serial na 10

Jestem całym sercem za Fran i Marco i myślałam już, jak przeczytałam nazwę posta, że Ci oczy wydrapie xdd Co do nazwy to może Franeon lub Leonesca

użytkownik usunięty
MagdaJulka

No przecież ja też kocham Fran i Marco hah ;D Po prostu potrzebuje do rozdziału - nie to, że coś między nimi będzie, heh ;D A z resztą zobaczysz później heh ;D

P.S. Leonesca jak do tej pory najlepsze i najnormalniejsze.

ocenił(a) serial na 10

Spoko xd

ocenił(a) serial na 2

Freon ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, bo niszczą wszystko dookoła! :D

ocenił(a) serial na 10

Właśnie ostatnio myślałam o takiej parze, ale stwierdziłam, że nic nie pobije Leomasa i tej wielkiej miłości. Jak będę z laptopem w domu to stworzę sobie o nich filmik.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Podzielisz się? Też chcę zobaczyć! Czekaj, napiszę i nagram piosenkę o nich, co ty na to? ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak. Jutro jestem w domu. Połączy się ich wykonania "Entre tu y yo" w jedno w jakimś programie i dobrze będzie. Później da się coś, że Leon ogląda z zaciekawieniem jakiś występ w Studio, jakiś tam było Violetty i scena "Verte de lejos" jak Tomas śpiewa. Będzie wyglądało jakby jarał się występem Tomasa.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już czekam! Ja aż tak dobrze nie umiem obsługiwać programu do robienia filmików :) Zaraz zabieram się za piosnkę o ich miłości. Muzyka pójdzie bez probylemowo ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tyle filmów już się robiło, że program do robienia filmików to nie problem, a na pewno wyjdzie cudownie, bo będzie tam Tomi!

ocenił(a) serial na 10

a może Fron?