Wiecie, ja tam jestem za Leonettą lub Dielettą :) Ale wiadomo - Leonetta wygra i na pewno beda
razem ;d Nie przejmuję się z kim będzie ta Viola, ona kocha 10 na raz i nic sb z tego nie robi,
chociaż z 2 strony bardzo ją lubię. xD Ja jestem za Leonettą i Dielettą. Jak mi rozwalą
GERMANGIE to się wściekne .xD
Dokładnie! Jeśli w 2 sezonie German będzie z Esmeraldą to osobiście pojadę do *wstawić miejsce gdzie kręcona jest Violetta* i nawrzeszczę na reżysera tego serialu! I jeszcze Angie zakochana w Jeremiah'u. >< No po prostu masakra. GERMANGIE FOREVER! *o*
Jeremiah Castelli to tak naprawdę German Castillo. Przebrał się on , by móc obserwować Violettę w studio, nie narażając się przy tym na kolejną bolesną kłótnię z córką. Skoro więc jesteś zwolenniczką Germangie, to powinien ucieszyć Cię związek Jeremiah z Angie, a to o co powinnaś się martwić, to moment, w którym ona dowie się prawdy o nim.
OJEJOJEJOJEJOJEJ! Dzięki! Przekopałam cały internet i znalazłam o nich tylko dwa blogi!
Ano ja :)
Troszkę lipne do konto na Filmweb. Założone na szybko. ;P
Dziękuję :)
Jadę z wami!
Germangie 4ever
PS. VIoletta kręcona jest w Rosario (wschodnia Argentyna ;)
Violetta nie będzie z Leonem bo Diego to zepsuje a potem Leon zakocha się larze czy jak tam ona będzie się nazywać . Zobaczycie ! Pisałam kiedyś , że Leon zerwie z Violettą i potem wrócą do siebie . Jak na razie wszystko co pisałam dzieje się w serialu . Teraz tylko czekam do 2 sezonu który zacznie się pod koniec września aby wam udowodnić , że to prawda ..