Tak się zastanawiam, jakie macie parringi na blogach? Nie chodzi mi tu o Leonettę czy Femiłę, tylko czy tworzycie
coś sami, czy korzystacie z tych serialowych? Ja się cały czas waham między zestawieniami:
a)
- Leonetta
- Marcesca
- Femiła
- Caxi
- Dielara
b)
- Dieletta
- Leonesca
- Femiła
- Naxi
- Marco/Lara (Malara? :D)
Korzystacie z tego typu par?
BTW., wesołych świąt! ;D
Ja tam mam moje Lenarico <3 I Cameleona xD I Tomasa z Larą i Diegettę.
A na drugim to mam Lararico i resztę normalnie, chociaż jeszcze nie wiem z kim będzie Cami xD
NIE ZEZWALAM NA PODPUNKT A! ŻADNEGO CAXI!
Hmm, ja mam Dienaty. Naty i Diego. ^^ Lubie ta parę. Ah i Leona z Cami. Biedny, szkoda mi go.
ŻADNEGO CAXI, WYKASOWAC, ZAPOMNIEC.
ale lubię też Cares, które zapewnie się pojawi u mnie na blogu. Lenarico, Fedaty, Leonesca itp.
Wszystko, naprawdę wszystko tylko nie caxi. :)
Ale ja nic do nich nie mam :D strasznie lubie Lenarico podobnie jak Femiłe. Ale naxi to jest to.
- Germangie
- Ramanszi XD
- Diegletta
- Germancesca
- Ramallga
- Pangie czasem
- Planoany Leomas
Ogólnie patola
Ja korzystam głównie z tych serialowych, aczkolwiek nie wiem z kim mam zeswatać Violkę i Andreasa.
U mnie są takie pary:
Naxi
Semi
Marcesca
Diemiła/Femiła
Mam w planach jakieś dziwne miniaturki, i w ogóle doszłam do wniosku, że León to pasuje do wszystkich - fajna jest Leonesca, Cameleon, Leonangie, Ludeon, Leomas... Tylko z Violką jakoś tak dziwnie :D
Nie się ożeni z tą swoją uwielbianą ciotką i niech żyją sobie długo i szczęśliwie we Francji czy gdzieś tam.
Nie uważasz, że Francja za blisko Polski? Może by tak je wysłać na sam środek Australii? Z dala od cywilizacji?
Wyobraź sobie Violkę na pustyni w tych obcasikach i z pamiętniczkiem w ręce xDDD
Albo razem z Sebkiem na tą Alfę Centauri :D
Tak, Violeczka uciekająca przed dziobakami...
W moim pierwszym blogu będzie Caxi, Femiła, z Violką różnie, jak na razie Leonara. A na drugim Leomas.
Naty z Diego też mogłaby być bo z Lu pasują mi tylko jako przyjaciele :D Zapomniałam o Leomasie, oni oczywiście są najlepsi <3
Ja miałam Braco i Fran oraz Diego i Lara,a tak to chyba wszystkie takie jak w serialu.