Tak, pójdę w ślady Sebka, ale co mi to szkodzi :P
Więc, szykujcie się na wiadomość wszech czasów, albowiem dwie osoby z tego forum obchodzą dzisiaj urodziny:
Olcia_60 - kochana Oleńka, kończy dzisiaj rok 14,
Crazy12 - chyba nie muszę mówić, kto to jest. Ale powiem. To jest Monika, kończy rok 13.
:D
Feliz Cumpelanos Moniczko ! :P
Oby Dielari było razem. Angie wróciła w 3 sezonie, było duuużo Germangie i takie tam. :D
Najlepszegooo !!!! Sto lat !!!
Nie będe się rozpisywać, jestem chwilowo bardzo zajęta, ale przede wszystkim dużo Angieee !!!
Bardzo chętnie, ale robię referat.
Jestem zbyt ambitna. Nawet zszywacza nie mam. Już sobie palec przeciełam.
Możemy pokonwesrwowaś( przecztałalam pokonserwować, mądra ja ) o moim kalectwie ? :D
Najlepszego kochane! Zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń. Nie mam siły na kreatywny komentarz, poza tym piszę na tablecie i już mnie palce bolą<33333
Wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia marzeń i dużo Angie w 3 sezonie (oraz Dielari) . ;D
Wszystkiego najlepszego, córuś! Zdrowia, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, jak najwięcej Angie w trzecim sezonie i tak dalej. :D
STO LAT!!! Zdrowia, Angie w V3, Germangie, dużo czekolady... Dożyczcie sobie reszty :D
Dzięki wszystkim za tak kreatywne życzenia :D Urodziny wyszły kapitalnie - ciepło w domciu, mama, tata, pies :D
Jestem. Ale staram się polubić ludzkość XD Plus przedawkowałam Mary Poppins. Long story...
Życzę Wam wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, nawet tych mało realnych! ♥
Ach, siostrzeniczko, starzejesz się ;* Wszystkiego najlepszego. I dużo czasu, żebyś mogła częściej bywać na forum <3
Zresztą obydwóm tego życzę :)
Jak to zobaczyłam, to normalnie zaniemówiłam ^^
Kochana jesteś i również najlepszego ;**
Aż się cieszę, że tutaj weszłam ♥
Z przyjaciółmi na pizzy, później rzucanie śniegiem (a raczej jego resztkami) i wieczorem fajowy film ^^ Czego chcieć więcej? ;3
A tb?
Tak zwyczajnie. Przyjaciółka miała przyjść, ale jej brata odwiedził kolega (oboje mają po 5 lat). Próbuję rozkminić, jaki to ma z nią związek o.O
Tak więc rodzice byli, prezenty dostałałam, tort zjadłam, w simsy grałam. Ogółem koncepcja zwykłego dnia była już dawno :D
Jakiż to film?
Ach, taki tam wybrany przez tatę ^^ Oglądany przeze mnie wcześniej tysiące razy ;3
"Pearl Harbor", nie wiem, czy znasz ;)
Ryczem jak bóbr na nim ;P
Ale dzisiaj byłam w kinie na "Wilki z Wall Street", zdecydowanie nie dorosłam do tego filmu -.-
Zanudziłam się i... popadłam w lekkie obrzydzenie. xd
Nie, nie znam filmu, ale w sumie by się zobaczyło :)
"Wilków z Wall Street" jeszcze długo nie obejrzę, nie ma mowy. Napisałabyś na priv co Cię tak obrzydziło? ;D