Och, dlaczego miałabym nie dawać Ci wygrać? Nie biorę udziału w konkursie, nawet nie wiem do końca co to za konkurs XD
Aaa, ten konkurs, widziałam jak gadali coś o tym na DC XD
O, nigdy nie byłam w Rzymie a chciałabym, jechałabym z Tobą XD
Olga i Ramallo obserwujący Germana i Angie z popcornem... XD Nie mogłam wytrzymać ze śmiechu. :D Germangie. <3 I jeszcze podobało mi się jak Viola śpiewała Ser Mejor. ♥ Ogólnie super odcinek.
Ramallga jak zawsze cudowna, Germangie świetne, Pabla miałam ochotę udusić, Leon uroczy, a Camila jest zła na Brodka (i dobrze). :D Czyli nie najgorzej :D
Haaah świetne :D najlepsza była Olga i jej opowieści hahahaha jeblam !
a na ta imprezę najlepiej ubrała sie Cami, inni strasznie o.o
Miałam ochotę zabić Pabla za Angie.. biedna moja ;c
ah i mój kochany Diego, mrymrymry *o*
no to czekamy na jutrzejszy odcinek :D
Mi się chyba wszystkich stroje podobały <prócz Andresa xd>, podkreślam CHYBA :D. Ale to oczywiste, że Cami najlepiej ;3
Ja przegapiłam z jakieś 15 minut,bo zapomniałam, że dzisiaj jest odcinek ;d
Ogólnie nawet w porządku odcinek. Tylko całe popołudnie zastanawiałam się kto dubbinguje Diega.
Olga i Ramallo najlepsi <3 :D
Rzeczywiście o.O Pozwolisz, że pod twoją wypowiedzią wytłumaczę sobie pojęcia na historię z pierwszej klasy ? :D
Bo w podręczniku to dużo szukania, a rano na filmwebka wejdę raczej :D Jakbyś mi cokolwiek pod tą wypowiedzią napisała, bym miał powiadomienie, to byłbym wdzięczny :D
Monarchia- forma rządów w państwie, w którym pełnię władzy sprawuje jednostka np.:król,faraon.
Monarchia patrymonialna- monarchia, w której całe państwo jest uznawane za dziedziczną własność władcy. Mógł on dzielić państwo pomiędzy swoich synów.
Monarchia elekcyjna – ustrój polityczny charakteryzujący się wyborem monarchy (wodza, władcy, króla, cesarza) przez społeczeństwo lub jego uprawnioną część.
Mieliśmy się tego nauczyć- albo kartkówka albo pytanko ;D Ja się dwóch stron wiersza nauczyłem na 10-minutowej przerwie, więc to chyba też mi się uda :D
Ja sie w tamtym roku 25 pierwiastków na jednej przerwie uczyłam, i szok dostałam 6. Z jakiej ksiazki sie uczycie, bo my tego nie mielismy?
Matko, historia, sprawdzian mam jutro, dat multum, a ja siedzę na filmwebie :D Mam nadzieję że ogarniam te daty XD
Przypomniało mi się o sprawdzianie z biologii ;O To ja lecę, pa ;D Dasz jeszcze jedną wiadomość, bo od kliknięcia na powiadomienia nie mogłem się powstrzymać xdd?