PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Piosenka

ocenił(a) serial na 10

Heeeej ;]] . Mam pytanie jak nazywa sie ta piosenka, znalazłam ją przypadkiem i wpadła mi w ucho
a nie moge znaleźć jej tytułu xD

h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = w b Y r a j x 6 B l o

lub nazwa

Violetta - Fuera Del Set (Parte 2)

Aleks56

tu foto de verano :)

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Ooo wielkie dzięki :]

Aleks56

a wiecie kiedy będzie ta piosenka??

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Nie mam pojęcia, jak sie wchodzi na yt to nie wyskakuje żadne video tylko słowa piosenki ;

ocenił(a) serial na 6
Aleks56

inf poniżej :)

Madzik0_0

nie jestem pewna ale ta piosenka nie była chyba tworzona na potrzeby serialu, ale żeby umieścić ją na płycie ;) coś w stylu jak Cuando me voy (chociaż to zostało raz użyte w 2 sezonie)

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Conajmniej dwa razy w 2 sezonie - casting DJ'a i Leon to śpiewał + na youtubie jest wersja bodajże Leóna, Andresa i reszty chłopaków Cuando me voy. :)

ocenił(a) serial na 6
paulina25174

jak niżej :3

ocenił(a) serial na 6
Madzik0_0

w ostatniej kwarcie, coś po zerwaniu (chłopaki mieli szykować wspólną piosenkę na wielki koncert na koniec roku więc sporo siedzieli razem, jako ekipa. Maxi upierał się przy rapie, na co wszyscy odpowiadali jękami ale koniec końćów to właśnie Are you ready for the ride się pojawiło na koncercie ;p;p w każdym razie tak pracując ze sobą wyprodukowali jeszcze dwie piosenki, mianowicie cuando me voy, które w 1 sezonie jest śpiewane może jedną zwrotkę, ale wg fabuły szybko stała się hitem i internetu, i Tu foto del verano, która została zaśpiewana w serialu w momencie kiedy siedzieli grupą na ławkach przed studio i ich naszło, wtedy zaśpiewali refren tej piosenki.

Enterraz

ehh... nie czaje skąd ty tyle wiesz o tym serialu xD jak przeglądam te tematy na filmwebie to czuje się niedoinformowana xD

ocenił(a) serial na 6
paulina25174

mam dobrą pamięć xdd i smykałke do języka. a ja nawet całych odcinków nie oglądałam, np często pomijałam "rozmowy kuchenne" ramallgi albo dyskusje matiasa i jade, gdyż te wątki po prostu mnie nudzą. Nie spędzam godzin przed komputerem, nawet jak tutaj siedzę- poodpisuję, idę sobie robić coś innego i czasem odświerzam żeby sprawdzić nowe odpisy na fb i filmwebie. Dlatego w większości przypadków też godzinami nie grzebię po hiszpańskich blogach, mam tyle fuksa że jak czegoś szukam, od razu trafiam i 97% przypadków (przynajmniej do 1 sez) wystarczy mi wiedza z raz obejrzanych odcinków

ocenił(a) serial na 10
Aleks56

Czy nie da się wstawiać linku z mniejszą ilością odstępów?