Bo niestety Jorge Nisco nie ma twittera ;c
Robię nowy hashtag!
@martinsaban72 y Jorge Nisco. #DestruisMarcesca
bardzo słusznie!
jak oni wgl smieli mieszać u Marcesci, niechaj szczezną!
wgl czy mi sie wydałało czy Marco sie cieszył troche do tej laski jak ją zobaczył?
A mi jedynej się tak nie wydawało - nie wiem czemu. Wszyscy po kolei piszę, że się cieszył, a ja tego nie widzę i przecież mówi chłopakom, że nic do niej nie czuje.
Znaczy moze tez to było na zasadzie ze przed nią udawał. Ale czemu jej nie powiedzial od razu zeby spadała? ;p
A wgl to się zdziwiłam, że Fran po ty "Marco kochanie..." nie zrobiła mu od razu takiej awantury, chyba ze to dopiero przed nami, chociaz patrząc na zapowiedz nastenego odcinka chyba nie.
Oglądałaś uważnie? Chłopakom mówił, że nie chce by była smutna. Ja jak tak się usprawiedliwił myślałam, że poryczę się ze śmiechu.
to nawet lepsze, ale bilet kosztuje ok 5tys złotych w jedną stronę z przesiadką we Frankfurcie... 17 godzin lotu + czekanie na lotnisku...
Ja teeeż :D Tylko z ciekawości... Wiesz. Tak samo jak tę wymianę, co ci podsyłałam ^^
Już wiem jak wydam pierwsze w życiu zarobione pieniądze za jakieś kilka lat ;D
Masz może gdzieś na boku zbędne 20tys złotych? :D Możesz mi pozyczyć to pojadę sobie na wymianę roczną do Argentyny ^^
Jaaasne. Wiesz, że Rowling zarobiła ponad miliard na samym pisaniu? (z serii - ciekawostki od Tears) Jakbyśmy tak - ty i ja - połączyły siły, ewentualnie dokooptowały którąś z sióstr F. i stworzyły własny bestseller? Co ty na to?
Świetnie! O czym piszemy? Wiesz... Najlepiej jakieś Fantasy - to taakie popjular. Poza tym nowość - książka pisana przez 3 osoby. ŚWIETNE! :D
Główni bohaterowie muszą mieć 17-19 lat, musi być meeega przystojny facet, do którego nastolatki będą wzdychać (niczym Jace Wayland, Dymitr Bielikov, Edward Cullen, Shane Collins, Damon Salvatore, Stefano Salvatore lub Lucas [nie znam nazwiska] a najlepiej mieszanka ich wszystkich) poza tym zwykła bohaterka, która dla swej miłości jest najwspanialnsza (jak ja dla Rugga, ofkors)
A na więcej weny nie mam :D
Musi się też pojawić dziewczyna (lub chłopak i oczywiście o włosach koloru blond), która będzie wrogiem głównej bohaterki! Poza tym można wepchnąć jakiegoś większy zły charakter, który będzie chciał zniszczyć bohaterkę i później ta dziewczyna (lub chłopak) dołączą do tego Złego i połączą siły by zniszczyć bohaterkę. Oczywiście przystojny facet (najlepiej kilku) musi jej pomóc! I... dalej ktoś inny może? xdd
Bohaterka będzie niepozorną osóbką, której życie przewraca się do góry nogami, kiedy dowiaduje się, że jest córką greckiego boga/czarodziejką/jedną z nielicznych osób mogących uratować świat/dziedziczką Slytherina/posiadaczką Pierścienia/pół-aniołem/pół-demonem/Wybrańcem (niepotrzebne skreślić). Oczywiście, najlepsze będą wypróbowane motywy ;D
Ej a my chyba zbyt pochopnie oceniliśmy Marco... on nie kocha Any, tylko Fran (ciągle za nią biegła w dzisiejszym odcinku *-* a Ana za nim). Ana jest psychiczna O.o
Zresztą, nic nie zrozumiałam, ale wiem, że jutro Ana i Marco się przytulą znowu na oczach Francesci :))))))))) hurraaa....
A Fedemila.. nie wiem, o co chodziło (jak zwykle :)) ), ale wiem, że też się coś zacznie psuć.. chybaaa xD
Muszę się zacząć uczyć Hiszpana -____-