PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bo niestety Jorge Nisco nie ma twittera ;c
Robię nowy hashtag!
@martinsaban72 y Jorge Nisco. #DestruisMarcesca

MagdaJulka

bardzo słusznie!
jak oni wgl smieli mieszać u Marcesci, niechaj szczezną!
wgl czy mi sie wydałało czy Marco sie cieszył troche do tej laski jak ją zobaczył?

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A mi jedynej się tak nie wydawało - nie wiem czemu. Wszyscy po kolei piszę, że się cieszył, a ja tego nie widzę i przecież mówi chłopakom, że nic do niej nie czuje.

MagdaJulka

Znaczy moze tez to było na zasadzie ze przed nią udawał. Ale czemu jej nie powiedzial od razu zeby spadała? ;p
A wgl to się zdziwiłam, że Fran po ty "Marco kochanie..." nie zrobiła mu od razu takiej awantury, chyba ze to dopiero przed nami, chociaz patrząc na zapowiedz nastenego odcinka chyba nie.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Oglądałaś uważnie? Chłopakom mówił, że nie chce by była smutna. Ja jak tak się usprawiedliwił myślałam, że poryczę się ze śmiechu.

MagdaJulka

wiem ze im tak mówil, ale co mnie to obchodzi czy ona bedzie smutna ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie wiem i nie chce myśleć.

MagdaJulka

Great Idea :-D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

:D

MagdaJulka

Chociaź równie dobrze można by poleciec do Buenos Aires í strzelić mu z. Lisci :-o

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

to nawet lepsze, ale bilet kosztuje ok 5tys złotych w jedną stronę z przesiadką we Frankfurcie... 17 godzin lotu + czekanie na lotnisku...

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Em... Nie interesujcie się za bardzo, skąd to wiem :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja sprawdzałam w internecie ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja teeeż :D Tylko z ciekawości... Wiesz. Tak samo jak tę wymianę, co ci podsyłałam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No wiem ;)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Już wiem jak wydam pierwsze w życiu zarobione pieniądze za jakieś kilka lat ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Masz może gdzieś na boku zbędne 20tys złotych? :D Możesz mi pozyczyć to pojadę sobie na wymianę roczną do Argentyny ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jaaasne. Wiesz, że Rowling zarobiła ponad miliard na samym pisaniu? (z serii - ciekawostki od Tears) Jakbyśmy tak - ty i ja - połączyły siły, ewentualnie dokooptowały którąś z sióstr F. i stworzyły własny bestseller? Co ty na to?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Świetnie! O czym piszemy? Wiesz... Najlepiej jakieś Fantasy - to taakie popjular. Poza tym nowość - książka pisana przez 3 osoby. ŚWIETNE! :D
Główni bohaterowie muszą mieć 17-19 lat, musi być meeega przystojny facet, do którego nastolatki będą wzdychać (niczym Jace Wayland, Dymitr Bielikov, Edward Cullen, Shane Collins, Damon Salvatore, Stefano Salvatore lub Lucas [nie znam nazwiska] a najlepiej mieszanka ich wszystkich) poza tym zwykła bohaterka, która dla swej miłości jest najwspanialnsza (jak ja dla Rugga, ofkors)
A na więcej weny nie mam :D

KeThA

Musi się też pojawić dziewczyna (lub chłopak i oczywiście o włosach koloru blond), która będzie wrogiem głównej bohaterki! Poza tym można wepchnąć jakiegoś większy zły charakter, który będzie chciał zniszczyć bohaterkę i później ta dziewczyna (lub chłopak) dołączą do tego Złego i połączą siły by zniszczyć bohaterkę. Oczywiście przystojny facet (najlepiej kilku) musi jej pomóc! I... dalej ktoś inny może? xdd

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Bohaterka będzie niepozorną osóbką, której życie przewraca się do góry nogami, kiedy dowiaduje się, że jest córką greckiego boga/czarodziejką/jedną z nielicznych osób mogących uratować świat/dziedziczką Slytherina/posiadaczką Pierścienia/pół-aniołem/pół-demonem/Wybrańcem (niepotrzebne skreślić). Oczywiście, najlepsze będą wypróbowane motywy ;D

ocenił(a) serial na 1
tears_in_heaven

Ej a my chyba zbyt pochopnie oceniliśmy Marco... on nie kocha Any, tylko Fran (ciągle za nią biegła w dzisiejszym odcinku *-* a Ana za nim). Ana jest psychiczna O.o
Zresztą, nic nie zrozumiałam, ale wiem, że jutro Ana i Marco się przytulą znowu na oczach Francesci :))))))))) hurraaa....
A Fedemila.. nie wiem, o co chodziło (jak zwykle :)) ), ale wiem, że też się coś zacznie psuć.. chybaaa xD
Muszę się zacząć uczyć Hiszpana -____-

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 3
weronikaaleksandra

Fede usłyszał, jak León mówił do Ludmiły, że wie, że ona z Diego kombinuje, czy cos takiego. No i cóż...