Jak pewnie już wiecie w 70 odcinku Maxi i Naty się pocałują! W końcu. Tak bardzo się ciesze :D
NAXI. Już nie mogę się doczekać ich rozmowy. Odcinek fajnie się zapowiada...
Seba odjechał ;D Ale teraz mi się Bromi zaczęła scenka jedna podobać, bo Cami ślicznie wyglądała, genialnie tańczyła, cudnie próbowała od niego uciec i tej jej przepiękny uśmiech ♥
Już czekam na finał,żeby cie wyśmiać.
Tak tylko mówię i przypominam, że obiecałam ci to już daaaaawno temu :)
Pamiętaj Sarruś, że jeszcze 3 sezon jest, trochę z tym wyśmianiem Ci się zejdzie, bo było "Jak na koniec zrobią...", a nie pod koniec 2 sezonu :3
To wyśmieję, Sebusiu, i na koniec 2 i na koniec 3 o ile powstanie :) O mnie się nie martw, skarbeczku!
Dziękuję za ten uroczy dodatek Sarrusiu, którego wcześniej być nie miało, ale go nie przyjmuję <3
Cami <3
Prezentów się nie oddaje, również nie odmawia ich przyjęcia, kochanieńki :) Trochę kultury, mój drogi *.* Lubię cię uszczęśliwiać, Sebusiu!
Naxi <3
Ależ ja go jeszcze nie dostałem i nie dostanę <3 Jak mi zrobisz taki upominek ja również tobie zrobię, tylko, że kilka <3
-Avek z Caxi, pamiętam, jak ci się podobał <3
-Skrzynka zaspamowana "Caxi"-twoją ulubioną parą
-Wypowiedzi na forum zaspamowane również twoim ulubionym parringiem
Cami,Cami,Camila <3
Nie ma sprawy, możemy w ten sposób działać, słoneczko :) Ale wstrzymajmy się do zakończenia 2 sezonu :)
Ja zawszę chętnie dam ci taki prezent <3 Zawsze, zapamiętaj, bardzo chętnie :)
NAXI!!!!!!!!!!!
Czekałam na ten pocałunek 2 sezony i wreszcie jest szansa;*
Przysięgam, że jeśli się nie pocałują to ******* ( Nie będę bluźnić na forum publicznym;D)
To moja ukochana para, dzisiaj nie śpię i oglądam ten odcinek
Naxi por siempre:*
Widziałam przed chwilą i strasznie się tym jaram*-*
P.S. Nie znoszę limitu na filmwebie, 6 postów na dzień, nawet z dwoma kontami to za mało.
A ja nadal mam nadzieję, że to sen jednego z nich, lub Cami, która stwierdzi, że nie może do tego dopuścić ;D
Oni są razem tacy cudowni:) Caxi to kumple. I tak mieli jeden pocałunek i o ten jeden za dużo, ich fani powinni się cieszyć, że chociaż to.
Ja Germangie akurat lubię, chodź na początku ta para wydawała mi się trochę żałosna i trochę śmieszna, ale z czasem ją polubiłem xD. Nie wiem dlaczego, nie podobają mi się ich momenty, Pablangie mi się podobają, a jednak Germangie wolę o 0,01 % ;D
Dziwny jestem, wiem, ale wiem jeszcze jedno:
Cami jest śliczna <3
Zawiodłeś mnie, że jesteś fanem Germangie, a Cami nie nazwałabym śliczną, ale jednak ma coś w sobie:)
Nie jestem fanem, nawet nie zalicza się do moich 10 ulubionych parringów z serialu xd
Racja, Cami nie jest śliczna- jest prześliczna ;D
Już cię lubię :D Jak dobrze spotkać wreszcie jakiegoś fana Caxi :D I dobrze, że wolisz Germangie :D
A ty nadal swoje, co nie?
Po prostu, jak moja siostra, ciągle Camila i Caxi, nie do wytrzymania. Naprawdę byś się z nią dogadał;D
Taaaa, bo Cami jest idealna*-*
( Tu LuLu, tylko z drugiego konta, jak już mówiłam limit na filmwebie, mnie wykańcza
Na twoje nieszczęście ironia, ale lubię Camile i mam wyjątkowo dziwną słabość do rudych włosów, takich jak ma ona.