Niestety Skailes nie ma teraz z nami, więc pewnie raczej nikt tego nie skomentuje, ale czy tylko
mnie tak strasznie rozbawiło jak w dzisiejszym (66 odcinku) Angie zgasiła Germana przy
śniadaniu? Wyglądało to mniej więcej tak:
-German muszę Ci powiedzieć, że jesteś świetnym kłamcą. Przepraszam nie powinnam tego
mówić, teraz pewnie mnie zwolnisz, ja odejdę, po jakimś czasie mnie przeprosisz, ja wrócę, bo
bardzo kocham Violettę, więc lepiej niech pan zapomni co teraz powiedziałam. Zaoszczędzimy
sobie wiele trudu.
Siedziałam co otwartą paszczą i przez chwilę nie dowierzałam, po czym wybuchłam śmiechem. :D
Będę tak mówić do mojego przyszłego szefa:
- Jest pan wielkim kłamcą, teraz mnie pan zwolni, ale za chwilę będzie błagać bym wróciła, więc sobie darujmy tego i poproszę o podwyżkę."
przecież w pierwszym odcinku się ze sobą zderzyli. :D
tsaa... Angie podwójny agent. jak German w drugim sezonie. pasują do siebie, nie ma co.
Pierwszego miliona nie da się zarobić legalnie!
A teraz pytanie niezwiązane z tym tematem - przetłumaczyć najpierw przesłuchania Marco, jak ona mu robi reklamę i rozmawiają, czy rozmowę Naty i Ludmiły w 40 odcinku? Dodam, że teraz robię piękne intra. :D
Dobra, przetłumaczyłyśmy najpierw rozmowę Naty i Ludmiły, ponieważ Francesca za szybko mówiła, a wieczorem nasze głowy już nie nadążały.
Wiem wlasnie zauwazylam ;p musialby sie jeszcze ktos udzielic w tej rozmowie zeby przeglosowac ;p ale i tak zacznij od przesluchania ;p xd
tak najbardziej rozbawilo mnie to ze to on jest klamca, serio Angie ty to niby taka swieta? ;p
a drugie to o tych wiecznych powrotach, nikt jej wracac nie kazal a wgl ona tez nie raz sama wracala zeby odsykac prace , po takim pocisku to powinna ta prace stracic na dobre ;p
O jego kłamstwach wiedzą, a o Angie nie - taka jest różnica -,-
Po pierwsze German ją przepraszał i żeby wróciła, zresztą nie dziwie się jak tak świetnie z Violettą się dogaduje. Ona sama też wracała żeby utrzymać kontakt z siostrzenicą. Po takim pocisku ? On był świetny i każdy chyba się z nią zgadzał, German się zauroczył nią i jej nie zwolni . Ende, ja Angie będę bronić rękami i nogami hahah . ;d
to ze Angie klamie tak ze nikt nie wie wcale nie stawia jej w lepszym swietle, dlatego uwazam ze nie powinna tego mu wypominac skoro sama ciagle go oklamuje ;pp
Trzymajmy się tego że Angie ma TAJEMNICĘ ! Hahahah . xD Dobra, wiem że Angie kłamie ale i tak ją uwielbiam *o*
Ahhh wiem ^.^ Ale KeThY są, nie mogę jej ich zabrać, to chociaż się nacieszę avkiem :D
phe no chyba by chciałą żeby byli jej ;p
tylko cicho nie powinna wiedziec ze tych dwóch to moje dupy <3 xd
Wiesz, że na pierwszy rzut oka cię nie zauważyłam xxd Wybacz, patrzyłam na inne walory tego zdjęcia:)
Łał zazdroszczę ci;) I ten wzrok jak na ciebie patrzą... Przekonałaś mnie, że są twoi;) Muszę się zadowolić Jorgem.
Nie wiem której odpisać, padło na ciebie.
Z dala od RUGGUSIA! ON JEST MÓJ! Zaklepany od kiedy zobaczyłam go po raz 1 w 1 sezonie oglądając po hiszp! WIęc jjestem pierwsza! I ogólnie jest mój <3
A Xabi nie jest mój tylko Magdy, to się nie kłócę
NATOMIAST Z DALA OD RUGGERO, BO NOGI Z DUPY POWYRYWAM!
Saro ależ spokojnie ;p zaczynam sie bac az chyba wróce do starego avatara, zeby cie nie prowokowac ;p
Mogą do niej należec pleas!!!!! A tak na serio to nawet pare nas jest(fanek Angie)
Dołączaj! Im nas więcej tym lepiej. *.* Mam już... co najmniej 5 sióstr. *o* zaciesz.
Jej! Szósta siostra!!! ♥ *o*
PS Kocham twojego avka. *______________________________*