Która waszym zdaniem była lepsza. chcę poznać waszą opinię bo się tak zastanawiam która
lepiej zatańczyła i nie umiem do tego dojść bo obie są dobre.
Szczerze mówiąc Violka pokazała więcej emocji ( wina reżyserów), ale ogólnie Ludmiła tańczy lepiej. Violka się jakoś tak...wije na tych 2 patykach nazywanych przez nią nogami. :D
Zgadzam się. Violetta wkurza mnie swoim zachowaniem, pozami i minkami. No ale dobra. :D Wolę Ludmi.
Ty jesteś w końcu czy Cię nie ma? :D
Nie ma mnie :D To, że piszę - to tylko złudzenie :D <Teraz budzisz się i zastanawiasz dlaczego śniło ci się forum> :D
To ogólnie było bez sensu zrobione, bo "pokażcie smutek!" w tańcu polegającym na skakaniu i wymachiwaniu rękami. Aha...
Właśnie o to mi chodzi, że nie da się pokazać tak skrajnych uczuć jedną i tą samą choreografią. Sama mimika niewiele zmienia.
Nie wiem, mnie to nie przekonało. Widać było, że je rozpiera energia, a to mi się bynajmniej ze smutkiem nie kojarzy.
Moim zdaniem ( a trichę na tańcu się znam, bo tańczę w zespole tańca piąty rok) dziewczyny zatańczyły prawie tak samo dobrze, ponieważ skoki Lu były sztuczne i sztywne co daje jej 2 miejsce ;)