PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Która waszym zdaniem była lepsza. chcę poznać waszą opinię bo się tak zastanawiam która
lepiej zatańczyła i nie umiem do tego dojść bo obie są dobre.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Szczerze mówiąc Violka pokazała więcej emocji ( wina reżyserów), ale ogólnie Ludmiła tańczy lepiej. Violka się jakoś tak...wije na tych 2 patykach nazywanych przez nią nogami. :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Zgadzam się. Violetta wkurza mnie swoim zachowaniem, pozami i minkami. No ale dobra. :D Wolę Ludmi.

Ty jesteś w końcu czy Cię nie ma? :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Zgadzam się Violetta robi te swoje minki jak tańczy co bardzo wkurza.

Skailes

Nie ma mnie :D To, że piszę - to tylko złudzenie :D <Teraz budzisz się i zastanawiasz dlaczego śniło ci się forum> :D

Bangie

Ja chcę takie nogi *_________________________*

ocenił(a) serial na 2
Izzie_

Weź, nie bluźnij, dziewczyno. Ludmiła czy choćby Angie mają o niebo lepsze.

tears_in_heaven

Ale mnie się Violkowate podobają *___* Chciałabymbyć taka zajebiście chuda :cccc

tears_in_heaven

Mi sie bardziej podoba figura ludmi.

i_love_it17

A JA CHCE BYĆ TAKIM PATYCZAKIEM JAK VIOLKA <3

Izzie_

Ale dlatego, ze chcialabys, by uganiali sie za tobą Argentyńczycy, czy masz inny powód?

i_love_it17

To też :DD. Moja figura nie jest zła, ale Violku ubustwiam <33

Izzie_

:)

i_love_it17

oGLADAM WŁASNIE DRUGI ODC :d czekam na głos marco ;p

i_love_it17

bosze marco xdddddddddddddddddddddddddddddd jebłam dosłownie

sara637

Obydwie na tym samym poziomie ;3

ocenił(a) serial na 2
sara637

To ogólnie było bez sensu zrobione, bo "pokażcie smutek!" w tańcu polegającym na skakaniu i wymachiwaniu rękami. Aha...

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Własnie smutek w tańcu radość czy złość.

ocenił(a) serial na 2
sara637

Właśnie o to mi chodzi, że nie da się pokazać tak skrajnych uczuć jedną i tą samą choreografią. Sama mimika niewiele zmienia.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Właśnie i to jeszcze w pojedynku.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Smutek można pokazać w każdym rodzaju tańca.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Nie wiem, mnie to nie przekonało. Widać było, że je rozpiera energia, a to mi się bynajmniej ze smutkiem nie kojarzy.

ocenił(a) serial na 3
sara637

Moim zdaniem ( a trichę na tańcu się znam, bo tańczę w zespole tańca piąty rok) dziewczyny zatańczyły prawie tak samo dobrze, ponieważ skoki Lu były sztuczne i sztywne co daje jej 2 miejsce ;)

sara637

Jak dla mnie, Ludmi wypadła lepiej. Naprawdę, Violetcie nic by się nie stało, gdyby jedna osoba przyznała jej, że nie jest idealna.

- i tak właśnie wymyśliłam postać Lidii, nowej uczennicy, która nie traktuje Violi jak ucieleśnienie bóstw. Na tę chwilę posiada moją twarz. :D