Chciałam wam pokazać czy ktoś już widział Violettę jak mówi po polsku i federico i francesce ? Jak nie to mam
Ruggero i Lodovica mówią "cześć" ! #TwitcamLodoRugg
Martina na jednym z koncertów powiedziała: 'Brawa dla was' i 'Cześć'
Ps to Violetty to nie przeróbka ...................... POLECAM <3
W 15, nie wszystkich XD Ale to było słoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodkie <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 333333333333333 Urooooooooooooooooooooooooooooooooooczeeeeeeeeeeeeee itd xD
15 czy wszystkie co za różnica... Poza tym to było tak gdzieś w wakacje, więc zdążyłam już zapomnieć :)
Tak to było boskie, ale ja i tak najbardziej lubię ja Louis i Zayn mówią kochamy was po polsku <3 http://www.youtube.com/watch?v=NcDI5lgOxLc
O ja pieprzę, dobre ^^ Uwielbiam jak obcokrajowcy po polsku mówią - to rozwala system. Chociaż pewnei tak samo dziwnie bym brzmiała dla anglika ^^
Mogę słuchać tego cały czas i mi się nie znudzi. Tak też to lubię, to tak fanie brzmi. Dziękuję ci bardzo za szablon na bloga :* już jest wstawiony
A jak ci się podoba moja historia? (tak wiem, że nie jestem dobrą pisarką, ale chcę wiedzieć co inni o tym sądzą)
Nie przeczytałam jeszcze, bo nadrabiam blogi :) Ale jak przeczytam to zaraz skomentuję :)
Ok, niedługo dodamy drugi rozdział. Tym razem z udziałem mojej współautorki Oli, która jak na razie nic nie robiła
WŁAŚNIE! Coś mi się przypomniało. Już miałam jakiś czas temu Ci to napisać, ale a to zapomniałam, a to neta nie było.
Fajnie by było jakby Ruggero zrobił coś jak to "ciao" w paru językach - zrobił "Kocham Cię" w różnych językach. Jakby powiedział po polsku. LOL. Umarłabym. :D
Cały filmik ma nagrać. Te amo. J'e taime (czy jakoś tak), Ich liebe dich, Ti amo, Kocham Cię, I love you, Ja tjebie lublu no i te takie tam. :D
O, właśnie. Zakładam, że po japońsku albo jakiemuś tam. :D
Koniciuła powiedział. :D
Wciąż mnie rozwala rysunek łóżka z podpisem: "Learn polish. This is a wooshko".
Jakiś amerykanin robił rekcje z przekleńst, ale nie pamiętam jak się nazywał :D Bawiło go to, że na ich jedno słowo: fuu ck, my mamy jakieś 10 xD
Ale jak mówiąc fu ck można się odstresować? Nie można się wyżyć w soczystym rrrr jak w słowie na k.