PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dla mnie jest trochę za męska ... XD. Rozumiem można kochać motory ,ale czy nie po to jest dziewczyną ,by eksponować
to co ma ? ;-; .Raczej jej nie będę 'trawiła' ://

ocenił(a) serial na 10
leonettaforever

A ja ją lubię wbrew całemu filmwebowi. Uważam ją za miłą osobe, która na prawdę interesuje się Leonem i chociaż nie wpieprzała się w jego związek jak był z Violettą, chociaż było widać, że jej się podoba.
Zaraz się pojawią komentarze, że ona jest chamska, bo pocałowała go na oczach Violetty, ale co? Nie wolno jej, skoro on ją pocałował w poprzednim odcinku to chyba w następnym ona może go.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja też ją lubię :) Tak właściwie to ona znalazła się w odpowiednim miejscu (a raczej Leon) o odpowiednim czasie. Diego działa jej na rękę z Violettą, ale przecież ona nie wykazała żadnych niehonorowych zagrywek, to uno.

Poza tym, jest piękna! Może nie w charakteryzacji serialowej, ale sama aktorka! No cud miód! Nie musi być ultra chudym patykowatym wieszakiem. Ostatnio przestał mi się kompletnie podobać typ urody Martiny, po prostu jest w serialu wiele ładniejszych dziewcząt, o ciekawszej urodzie. Francesca jest śliczna, Lara, nawet Ludmiła jest ciekawa. Tak, ona szczególnie ma zapamiętywalną twarz.

1.bp.blogspot. com/ -kgFGe9x0DSI/UcIisTNbpOI/AAAAAAAACWo/rlDzg5vxq0M/s1600/4a456982d78c11e29cee22000 aa803c7_7.jpg
1.bp.blogspot. com/ -ZgajZvUkpdQ/UcIitQo7sUI/AAAAAAAACXA/hyMkNTclQj4/s1600/5838d010d73c11e29b8d22000 aaa0a64_7.jpg

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

Też uważam, że Lodovica jest śliczna, chociaż figury nie ma, a widać to jak nie jest w sukienkach, Marina już jakiś czas temu przestała mi się podobać, Valerie (Larę) obserwuje na twitterze i widzę jak dodaje zdjęcia i na prawdę jest ładna, a Mechi ma interesującą urodę, ale kiepsko wygląda bez makijażu

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Taak, Vilu to taki patyczak. I ma tak chude nogi, że aż głowa boli ! Zauważyłam to wtedy, kiedy śpiewała z tym zespołem, nie pamiętam jak się nazywał, w tym odcinku, kiedy Leon ją pocałował. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale wtedy to strasznie rzucało się w oczy.

ocenił(a) serial na 10

W ogóle Violetka wygląda na taką z 14 lat w pierwszych odcinkach, a kończy 17 lat

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Mhm. I na dodatek producenci podkreślają ten jej dziecinny wygląd ubierając ją w różowe koszuleczki i spódniczki. Ja wsadziłabym ją w rurki i bokserkę z nadrukiem + jakaś fajna fryzura, może być taka, jaką ma w 2 sezonie. Wyglądałaby o wiele lepiej i na pewno doroślej.

ocenił(a) serial na 10

Ona trochę wydoroślała, bo w pierwszych 10 odcinkach wyglądał na prawdę na za młodą, potem zrobiła się trochę dojrzalsza z wyglądu, ale może tak z 15 lat ma

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Ładnie jej w wysokim kucyku z loków, a nie w takich prostych "nudlach" jak mówi moja mama ;)

ocenił(a) serial na 10

Violi? No być może, nie twierdzę że nie jest ładna, tylko trochę młodo wygląda ;)

użytkownik usunięty
MagdaJulka

No wiesz, wygląda na rówieśniczkę 22 latek w serialu ;)

ocenił(a) serial na 10

Oni wszyscy są tak robieni w tym serialu, że w ogóle nie widać ani trochę kobiecości, co na prywatnych zdjęcjach

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Mechi ma śliczne piegi, a robią jej taką tapetę, że ich nie widać :( Alba ładnie wygląda z prostymi i spiętymi w koński ogon, a Lodovica z zakręconymi włosami. A Clara zdecydowanie lepiej bez ciemnej szminki i mocnych cieni do powiek.

ocenił(a) serial na 10

Clare muszą postarzać, bo byłaby za młoda na ciocię Violetki, Alba ostatnio jak śpiewała w 40 odcinku miała proste włosy i wyglądała cudownie, a Lodovica mi się bardzo podoba i w kręconych i w prostych włosach ;)
PS Nie wiedziałam, że Mechi ma piegi.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Look:

http ://i.imgur . com/yyIRd6h.jpg

ocenił(a) serial na 10

Jaka fryzura ;) No, nie kojarzy się z Ludmiłą

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ale jest śliczna bez makijażu, zresztą Lodovica też.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

No, chociaż widziałam kiepskie zdjęcia Mechi bez makijażu ;)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Pokaż, bo nie wierzę. ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jak znajdę to pokazę, byli tam całą ekipą (Mechi, Jorge, Xabiani, Lodovica, Candelaria, Tini itd.) i byli bez charakteryzacji, bez makijażu i kiepsko wyglądała ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Clari też śliczna, ale ma taką podłużną twarz. W sumie to lubię też patrzeć na Albę i potwierdzam, w S02E40 wyglądała ślicznie! ;D

użytkownik usunięty
Wiolczur

Wiolczur, tłumacz się, gdzie byłaś tak długo?

ocenił(a) serial na 10

Długa historia XD

Mam depresję, więc zaczęłam znowu się udzielać w internetach.

ocenił(a) serial na 2

W takiej, o, fryzurce bardzo jej do twarzy:

http ://4.bp.blogspot . com/-l35aRwpnu-8/UZ99Uyc3IRI/AAAAAAAAAhY/fLzaaYptHyY/s640/vilu.jpg

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Lodovica ma figurę typowej włoszki, szczupła ale szerokie biodra. Ale twarz ma śliczną i ciemne oczy <3

leonettaforever

Ja jej nie znoszę. Racja może i jest miła, ale mi nie przypadła do gustu. I to nie tylko dlatego, że rozdzieliła Leona i Violettę. No nwm poprostu jej nie lubię może nie potrafię jej lubić nwm. Ja mam dziwny gust jeśli chodzi o postacie. :D

ocenił(a) serial na 10
lofffu

Od kiedy ona rozłączyła Violette i Leona? Możesz mi powiedzieć, bo jakoś oglądam drugi sezon i tego nie zauważyłam?

ocenił(a) serial na 10
lofffu

Diego rozdzielił Leona i Violettę :3 Larze to po prostu na rękę było i nie można jej winić za to, że umie wykorzystać swoją szansę.

Wiolczur

nie mi chodziło bardzej o to, że Leon oddalił się od violi i przez nią ale w większości przyczynił się do tego diego :(

użytkownik usunięty
leonettaforever

Dla mnie jest dziwna i okropnie się ubiera.