Dla mnie jest trochę za męska ... XD. Rozumiem można kochać motory ,ale czy nie po to jest dziewczyną ,by eksponować
to co ma ? ;-; .Raczej jej nie będę 'trawiła' ://
A ja ją lubię wbrew całemu filmwebowi. Uważam ją za miłą osobe, która na prawdę interesuje się Leonem i chociaż nie wpieprzała się w jego związek jak był z Violettą, chociaż było widać, że jej się podoba.
Zaraz się pojawią komentarze, że ona jest chamska, bo pocałowała go na oczach Violetty, ale co? Nie wolno jej, skoro on ją pocałował w poprzednim odcinku to chyba w następnym ona może go.
Ja też ją lubię :) Tak właściwie to ona znalazła się w odpowiednim miejscu (a raczej Leon) o odpowiednim czasie. Diego działa jej na rękę z Violettą, ale przecież ona nie wykazała żadnych niehonorowych zagrywek, to uno.
Poza tym, jest piękna! Może nie w charakteryzacji serialowej, ale sama aktorka! No cud miód! Nie musi być ultra chudym patykowatym wieszakiem. Ostatnio przestał mi się kompletnie podobać typ urody Martiny, po prostu jest w serialu wiele ładniejszych dziewcząt, o ciekawszej urodzie. Francesca jest śliczna, Lara, nawet Ludmiła jest ciekawa. Tak, ona szczególnie ma zapamiętywalną twarz.
1.bp.blogspot. com/ -kgFGe9x0DSI/UcIisTNbpOI/AAAAAAAACWo/rlDzg5vxq0M/s1600/4a456982d78c11e29cee22000 aa803c7_7.jpg
1.bp.blogspot. com/ -ZgajZvUkpdQ/UcIitQo7sUI/AAAAAAAACXA/hyMkNTclQj4/s1600/5838d010d73c11e29b8d22000 aaa0a64_7.jpg
Też uważam, że Lodovica jest śliczna, chociaż figury nie ma, a widać to jak nie jest w sukienkach, Marina już jakiś czas temu przestała mi się podobać, Valerie (Larę) obserwuje na twitterze i widzę jak dodaje zdjęcia i na prawdę jest ładna, a Mechi ma interesującą urodę, ale kiepsko wygląda bez makijażu
Taak, Vilu to taki patyczak. I ma tak chude nogi, że aż głowa boli ! Zauważyłam to wtedy, kiedy śpiewała z tym zespołem, nie pamiętam jak się nazywał, w tym odcinku, kiedy Leon ją pocałował. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale wtedy to strasznie rzucało się w oczy.
W ogóle Violetka wygląda na taką z 14 lat w pierwszych odcinkach, a kończy 17 lat
Mhm. I na dodatek producenci podkreślają ten jej dziecinny wygląd ubierając ją w różowe koszuleczki i spódniczki. Ja wsadziłabym ją w rurki i bokserkę z nadrukiem + jakaś fajna fryzura, może być taka, jaką ma w 2 sezonie. Wyglądałaby o wiele lepiej i na pewno doroślej.
Ona trochę wydoroślała, bo w pierwszych 10 odcinkach wyglądał na prawdę na za młodą, potem zrobiła się trochę dojrzalsza z wyglądu, ale może tak z 15 lat ma
Ładnie jej w wysokim kucyku z loków, a nie w takich prostych "nudlach" jak mówi moja mama ;)
Violi? No być może, nie twierdzę że nie jest ładna, tylko trochę młodo wygląda ;)
Oni wszyscy są tak robieni w tym serialu, że w ogóle nie widać ani trochę kobiecości, co na prywatnych zdjęcjach
Mechi ma śliczne piegi, a robią jej taką tapetę, że ich nie widać :( Alba ładnie wygląda z prostymi i spiętymi w koński ogon, a Lodovica z zakręconymi włosami. A Clara zdecydowanie lepiej bez ciemnej szminki i mocnych cieni do powiek.
Clare muszą postarzać, bo byłaby za młoda na ciocię Violetki, Alba ostatnio jak śpiewała w 40 odcinku miała proste włosy i wyglądała cudownie, a Lodovica mi się bardzo podoba i w kręconych i w prostych włosach ;)
PS Nie wiedziałam, że Mechi ma piegi.
Jak znajdę to pokazę, byli tam całą ekipą (Mechi, Jorge, Xabiani, Lodovica, Candelaria, Tini itd.) i byli bez charakteryzacji, bez makijażu i kiepsko wyglądała ;)
Clari też śliczna, ale ma taką podłużną twarz. W sumie to lubię też patrzeć na Albę i potwierdzam, w S02E40 wyglądała ślicznie! ;D
Długa historia XD
Mam depresję, więc zaczęłam znowu się udzielać w internetach.
W takiej, o, fryzurce bardzo jej do twarzy:
http ://4.bp.blogspot . com/-l35aRwpnu-8/UZ99Uyc3IRI/AAAAAAAAAhY/fLzaaYptHyY/s640/vilu.jpg
Lodovica ma figurę typowej włoszki, szczupła ale szerokie biodra. Ale twarz ma śliczną i ciemne oczy <3
Ja jej nie znoszę. Racja może i jest miła, ale mi nie przypadła do gustu. I to nie tylko dlatego, że rozdzieliła Leona i Violettę. No nwm poprostu jej nie lubię może nie potrafię jej lubić nwm. Ja mam dziwny gust jeśli chodzi o postacie. :D
Od kiedy ona rozłączyła Violette i Leona? Możesz mi powiedzieć, bo jakoś oglądam drugi sezon i tego nie zauważyłam?
Diego rozdzielił Leona i Violettę :3 Larze to po prostu na rękę było i nie można jej winić za to, że umie wykorzystać swoją szansę.
nie mi chodziło bardzej o to, że Leon oddalił się od violi i przez nią ale w większości przyczynił się do tego diego :(