Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, dzisiaj organizujemy poprawiny. Skoro mamy tydzień imprez, to robimy kolejną. Jak szaleć to szaleć. A więc, piszcie kto już jest i zaczynamy zabawę. Ewka, czy kupiłaś już mleko i jogurty w Biedronce? :D Jeśli już jesteście, to możemy zacząć spamowanie. :D
Na razie wybierz wszystkie, a potem wrzucisz je z doklejoną głową na iv, tinypic, czy coś takiego, a jak będą wszystkie druhny to wrzucisz do nich linki i wybierzemy najlepszą, ok?
No raczej nie, ale może wrzucić jakoś rano, żeby w ciągu dnia wszystkie wybrały
Trzebaby założyć taki temat organizacyjny, jaki mieli Alex i Zuza
Ja- no ba, że chce
Ewcia- zgodziła się.
Dominika- wydaje mi się ze tak, trzeba ją spytać.
Sara- z pewnością się zgodzi
Zuza- sądzę, że tak
Lulu- jak wyżej
Gabi- sama się zgłosiła, więc wnioskuję że tak
Hania- teraz ma cieżki okres, ale liczę że się zgodzi
Skai- a co ma się dziewczyna nie zgodzić?
Sądzę, że wszystkie powinnyśmy mieć takie same sukienki. To byłoby so cute!
I pewnie wieczory ( kawalerski i panieński) zrobimy przed weselem...
Oglądałam zdjęcia ze ślubu Blair z księciem i tam właśnie tak fajnie to wyglądało...
I jeszcze trzeba będzie wybrać bukiety:
- dla panny młodej
- dla wszystkich druhen taki sam
Trzeba kogoś wynająć do napisania przysięgi, bo raczej nie weźmiemy tej z wesela Zuzki.
I trzeba ustalić konkretną datę...
A dzień przed wieczór panieński i kawalerski.
Trzeba będzie jakoś babcię Violę zgarnąć, bo u tears nie była na ślubie. U córki musi być!
Może Zuzę, jak będzie...
Może Hanię.. Może LuLu
W każdym razie wybór jest...
Nie wiem. W niedziele gdzieś o 16 jest pogrzeb taty mojej koleżanki z klasy,który umarł dzisiaj w noc,wieć nie wiem ile to będzie trwało... :(
Kurde... To może lepiej zróbmy ten ślub w następnym weekend? Na pewno nie będzie taki zawalony tym wszystkim.
Ja też jej współczuje i to bardzo... A jeszcze do tego znałam dobrze tego jej tatę,zawoził mnie kilka razy do szkoły...Kurde a wczoraj widziałam jak jechał z nią na rehabilitację... Ludzie tak szybko odchodzą...
Pasuje mi.
No jakbyś mogła... Nie no płakać mi się chce jak o tym pomyślę... Jeszcze teraz się dowiedziałam,że naszego wychowawcy nie będzie bo ma zawody w szachy,w ogóle się zdziwiłam jak wieniec kupił... -.-
Dziękuje.
No właśnie mnie to też zastanawia. Przypomniało mi się jak mój dziadek umarł...