Najlepszy dzień w życiu! Wiecie, urodziny mojego męża xD Na tt każdy się za każdego "przebiera"
(zmieniają profile na np. prezydenta i wgl), ale jeszcze ten sprawdzian.... Ehh... Radzę uważać! ;D
Moja mama oglądała rano wiadomości i mówili o sprawdzianie szóstoklasisty. Ja na chwilę odeszłam, a mama przyszła do mnie i powiedziała, że zostaję w domu, bo w wiadomościach mówili, że sprawdzian przełożono na 10. Ja oczywiście nie myślałam i w stresie zaczęłam panikować... głupia :/
U nas w szokle wczoraj wicedyrektor przyszła i powiedziała, że mamy zmiany w planie, nawet na librusie były ( nie korzystne ). Zasadniczo każdy w to uwierzył i nie podejrzewał o co chodzi.... Dzisiaj patrzymy, a
na planie piszę, że "zmian w planie nie ma" - Prima Aprilis.
A ja głupia w to uwierzyłam...
Nas pani od fizyki nabrała z kartkówką. xD
PS. Byłby ktoś mi w stanie krok po kroku wytłumaczyć jak zrobić twicam?
Si, będzie SkaiCam, hahahaha. XD Askowicze mnie namówili. http://ask.fm/Angielers
Nie widziałam, zaraz luknę. *Luka*. Genialnie się zapowiada. Pikniczek z Ti. :D A więc co dalej? Uprzedzam, nie mam dzisiaj weny.
Już się nauczyłam, jak go zrobić. :D Tak, będzie SkaiCam, hahaha. xD Jeszcze nie wiem, kiedy, ale powiadomię Cię wcześniej. Jutro w piątek albo w weekend. :)
Och sorry, że tak późno, ale mecz oglądam...
Jeeee super ! Popieram weekend, ale oczywiście to twoja decyzja :D. Powiadom, powiadom.
Nie ma sprawy. Ja właśnie znikam. :) A tc będzie najprawdopodobniej o osiemnastej w czwartek? Pasuje Ci?