PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej :P Czy mógłbym prosić o głosy na moją pracę? :) Chciałbym co wygrać, a z Waszą pomocą
może mi się to uda :)) Oto link do mojej pracy: http://www.ameet.pl/violetta/gallery.php?
page=1&ipp=16&type=vote&season=5&item=1204 Za wszystkie głolsy - z góry dzięki :)

Jorge_Blanco

Spoko, zagłosowałem :P
Jesteś pierwszy już xD
http://www.ameet.pl/violetta/gallery.php?page=1&ipp=16&type=vote&season=5&item=1 203 - ja proszę o głosy na swoją ^^
Marzę o 6 miejscu, właściwie od początku konkursu walczę o płytę z en vivo xDD

Jorge_Blanco

2 miejsce ;-; GŁOSUJCIE NA POZOSTAŁE PRACE, BYM BYŁ NA 6 MIEJSCU! PROSZĘ! NIE CHCĘ SPÓDNICZKI I BLUZKI ;-;

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nie zapomnij sobie zrobić zdjęcia w tej stylówce ;> Czekamy!

KeThA

Zapomnij! xD
Chciałabyś może prezent przedurodzinowy? ;>

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jasne! Zawsze marzyłam o spódniczce jak Violetta! <3 Ale już jesteś trzeci :c

KeThA

Juz jestem pierwszy >.< Prosze, pomoz mi byc 6 ;-;

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Trzeba było robić brzydsze prace xD Ale masz jeszcze duuuużo czasu, żeby spaść ;>

KeThA

Ja mialem nadzieje, ze to do pierwszej 15 sie zalapie xD
Do konca dnia dzisiejszego xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Chyli chyba już nie spadniesz. Nie żebym się śmiała xD Skądże znowu.
Co dostaniesz za pierwsze miejsce? ^^

KeThA

Ty mi się tu nie śmiej, tylko wspolczuj xD
Tapetę, chyba. Albo plecak, nie wiem xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Czyli albo w pokoju będziesz miał głowę Violki nad łóżkiem, albo będziesz maszerował do szkoły z fioletowym plecakiem z jej wizerunkiem, zarzuconym na ramię. Jak mam się nie śmiać? ^^

KeThA

Czyli albo będzie to sobie leżało w pokoju, w którym nikt nie mieszka, i który służy jedynie czasem do przyjmowania gości. xD
Mnie się jakoś udaje. No może śmiałem się jedynie, gdy tłumaczyłem cioci (która kazała mi spaść na drugie miejsce, bo spódniczka jej się podoba xDDD), co wygrałem.
Z dwojga złego wolę tapetę. Więcej kosztuje, wartościowsze rzeczy są fajniejsze xD
Ale nie będzie mi nad łóżkiem wisiała, ja lubię swoje żółte, pomazane ściany ^^

No i miałem już kolejny świadomy sen *_* Trwał z godzinę, ale zrobiłem niewiele więcej niż w tamtym xD Nadal nie ogarniam tych mocy.

Jak ci wakacje mijają w ogóle? :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Em, nudno, głównie siedzę nad grafiką, mój młody przyjacielu xD A jak Tobie? :D

KeThA

Jaki przyjacielu? Chłopaku, przyszły mężu, miłości ma, ale nie przyjacielu xD
U mnie raczej dobrze. Chociaż trochę szkoda, bo mieszkam na takim pustkowiu, iż do nikogo z klasy nie mam blisko xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Dobra, dobra, przepraszam, nie chciałam Cię urazić :c
Wiesz... Mógłbyś się ewentualnie wysilić i się dalej wybrać spotkać z nimi ^^

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Ja wciąż czekam, aż zacznienie rozmawiać na początku przez gadu - gadu, potem się pomyśli o skajpaju i innych komunikatorach. ;> Zróbcie krok do przodu w Waszym związku!

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Asia, spokój!

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Martwię się o Twój związek!

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Ale JA się nie martwię.

KeThA

Wybaczam xD
To serio pustkowie. Do najbliższej osoby (z klasy, oczywiście) mam ok. 5 km.. Rower swój mam.... dość mały, haha xD
Rowerem czyimś nie pojadę, bo dzisiaj na takim mi spadł łańcuch w trakcie drogi powrotnej. Przez 5 minut zakładałem go na chodniku, upaprałem ręce, tylko po to, by za chwilę znowu spadł xD
Taka trauma. xD

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Oczywiście zagłosowałam na ciebie, przyjacielu. Pomożemy ci wygrać różowe ciuszki, bez obaw. ;3

tears_in_heaven

Ładne profilowe ^^