Cześć, mam prośbe do tych co są na bieżąco.
Nie ma mnie obecnie w domu i nie mam dostępu do telewizora a chciałabym wiedzieć co
wydarzyło się w odcinku od poniedziałku do dziesiejszego. Streścił by mi ktoś?
Violetta - odcinek 61- Violetta żałuje, że zapisała się do Talentów21, ponieważ wszędzie są kamery, a dziewczyna nie chce, by jej tata dowiedział się o Studiu. Spotyka go przypadkiem, gdy wraca ze szkoły i zbiera się, aby wyjawić mu sekret, jednak przeszkadza jej w tym dziewczyna, która rozpoznaje ją z show. Violetcie jednak udaje się wyjść z sytuacji cało, niestety znowu kłamiąc. Mówi dziewczynie, że z kimś ją pomyliła. Matias grozi, ze wyda Jade i jej ojca. Mariotti chce uzyskać od uczestników jak najwięcej informacji, jednak nie wszystko wychodzi po jego myśli, dlatego każe wszystko zmontować. Niestety to podburza atmosferę w Studio i powoduje, ze przyjaciele się kłócą. Ludmiła przyznaje, że podarła formularz zgłoszeniowy Violetty. Tomas jest na nią wściekły. Niestety to nie koniec problemów, ponieważ gdy w jednej z sal Tomas pociesza Violettę wszystko zostaje nagrane i umieszczone w sieci. Violetta boi się, że Leon zobaczy to nagranie.
Violetta - odcinek 62 - Leon ogląda filmik, na którym widać Viole i Tomasa razem. Chłopak zrywa z nią. Tomas mówi Leonowi, że to nie tak jak widać na nagraniu. Mariotti, aby podnieść liczbę wyświetleń w górę montuje wszystkie filmy: Leona obrażającego Fede, Fran, która podlizuje się jury i Maxiego, który jest wściekły na Francesce. Antonio martwi się atmosferą panującą w Studio. Widząc kłócących się uczniów oznajmia Marottiemu i Gregorio, iż to koniec you-mix. Marotti jednak przekonuje Antonia, że taka sytuacja się już nie powtórzy i konkurs trwa dalej. Violetta czyta pamiętnik Marii, z którego dowiaduje się, ze jej matka miała siostrę Angeles. Biegnie do ojca i mówi, że chce znaleźć ciotkę. German mówi Violettcie, że jej babcia miała dwóch mężów, a Maria i jej siostra nie były dla siebie rodzinom. Wszystkiemu przysłuchuje się będąca również w gabinecie Angie. Ojciec Jade i Matiasa knuje przeciwko Germanowi plan. Angie wyjawia Pablowi, że Violetta dowiedziała sie że ma ciotke. Wszystko zostaje nagrane przez kamerę. Gdy chcą zdobyć kasetę okazuje się, że kaseta zniknęła.
Violetta - odcinek 63 - Angie chce w końcu powiedzieć Violetcie, ze jest jej ciotką, ale w ostatniej chwili Beto i Pablo przychodzą ze zdobytym nagraniem. Viola zdobywa coraz więcej wyświetleń co nie podoba się Ludmile i dlatego nagrywa ją jak dziewczyna razem z Fran i Cami naśmiewają się z niej udając diwę. Pokazuje w ten sposób jej nieprawdziwe oblicze. Ojciec Jade i Matiasa chce ukraść pieniądze Germana - ten zaś dowiaduje się, że Fede wystepuje w U-MIX i chce zobaczyć jego nagranie, jednak Ramallo w ostatniej chwili odłacza połaczenie z internetem. Federico daje Germanowi video z nagraniami aby German nie szukał już nagrań w necie. Po drugiej rundzie, w której uczniowe mieli zaśpiewać "Tienes es talento" Rafy Palmera Violetta zdobywa najwięcej głosów. Federico wyznaje swoje uczucia do Violetty, to samo robi Broduey mówiąc Camili.
Dziękuje, jestem Ci bardzo wdzięczna. :))
Sporo się działo. C;
A był może jakiś wątek pomiędzy Naty a Maxim?