PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cześć, mam prośbe do tych co są na bieżąco.
Nie ma mnie obecnie w domu i nie mam dostępu do telewizora a chciałabym wiedzieć co
wydarzyło się w odcinku od poniedziałku do dziesiejszego. Streścił by mi ktoś?

Angeelaa

Violetta - odcinek 61- Violetta żałuje, że zapisała się do Talentów21, ponieważ wszędzie są kamery, a dziewczyna nie chce, by jej tata dowiedział się o Studiu. Spotyka go przypadkiem, gdy wraca ze szkoły i zbiera się, aby wyjawić mu sekret, jednak przeszkadza jej w tym dziewczyna, która rozpoznaje ją z show. Violetcie jednak udaje się wyjść z sytuacji cało, niestety znowu kłamiąc. Mówi dziewczynie, że z kimś ją pomyliła. Matias grozi, ze wyda Jade i jej ojca. Mariotti chce uzyskać od uczestników jak najwięcej informacji, jednak nie wszystko wychodzi po jego myśli, dlatego każe wszystko zmontować. Niestety to podburza atmosferę w Studio i powoduje, ze przyjaciele się kłócą. Ludmiła przyznaje, że podarła formularz zgłoszeniowy Violetty. Tomas jest na nią wściekły. Niestety to nie koniec problemów, ponieważ gdy w jednej z sal Tomas pociesza Violettę wszystko zostaje nagrane i umieszczone w sieci. Violetta boi się, że Leon zobaczy to nagranie.

Violetta - odcinek 62 - Leon ogląda filmik, na którym widać Viole i Tomasa razem. Chłopak zrywa z nią. Tomas mówi Leonowi, że to nie tak jak widać na nagraniu. Mariotti, aby podnieść liczbę wyświetleń w górę montuje wszystkie filmy: Leona obrażającego Fede, Fran, która podlizuje się jury i Maxiego, który jest wściekły na Francesce. Antonio martwi się atmosferą panującą w Studio. Widząc kłócących się uczniów oznajmia Marottiemu i Gregorio, iż to koniec you-mix. Marotti jednak przekonuje Antonia, że taka sytuacja się już nie powtórzy i konkurs trwa dalej. Violetta czyta pamiętnik Marii, z którego dowiaduje się, ze jej matka miała siostrę Angeles. Biegnie do ojca i mówi, że chce znaleźć ciotkę. German mówi Violettcie, że jej babcia miała dwóch mężów, a Maria i jej siostra nie były dla siebie rodzinom. Wszystkiemu przysłuchuje się będąca również w gabinecie Angie. Ojciec Jade i Matiasa knuje przeciwko Germanowi plan. Angie wyjawia Pablowi, że Violetta dowiedziała sie że ma ciotke. Wszystko zostaje nagrane przez kamerę. Gdy chcą zdobyć kasetę okazuje się, że kaseta zniknęła.

Violetta - odcinek 63 - Angie chce w końcu powiedzieć Violetcie, ze jest jej ciotką, ale w ostatniej chwili Beto i Pablo przychodzą ze zdobytym nagraniem. Viola zdobywa coraz więcej wyświetleń co nie podoba się Ludmile i dlatego nagrywa ją jak dziewczyna razem z Fran i Cami naśmiewają się z niej udając diwę. Pokazuje w ten sposób jej nieprawdziwe oblicze. Ojciec Jade i Matiasa chce ukraść pieniądze Germana - ten zaś dowiaduje się, że Fede wystepuje w U-MIX i chce zobaczyć jego nagranie, jednak Ramallo w ostatniej chwili odłacza połaczenie z internetem. Federico daje Germanowi video z nagraniami aby German nie szukał już nagrań w necie. Po drugiej rundzie, w której uczniowe mieli zaśpiewać "Tienes es talento" Rafy Palmera Violetta zdobywa najwięcej głosów. Federico wyznaje swoje uczucia do Violetty, to samo robi Broduey mówiąc Camili.

mariahelen

Dziękuje, jestem Ci bardzo wdzięczna. :))
Sporo się działo. C;
A był może jakiś wątek pomiędzy Naty a Maxim?

Angeelaa

Nati prawie cały czas była z Ludmiłą.

mariahelen

Okej, jeszcze raz dzięki.