h ttp :/ / ww w.yo utu b e.c om /watc h? v=8 Y4Ses1 JxDA
Czy jest ktoś kto by mógł przetłumaczyć ? xD.
Szczególnie chodzi mi o ta rozmowe między Violetta a Leonem ? ^^
No w końcu jakiś zwiastun! Jak ktoś coś rozumie, niech powie chociaż mniej więcej co tam mówią:)
Nie znam hiszpańskiego. No, może kilka, poszczególnych słówek, ale to się nie liczy. xS
Jak by było w jakiejś lepszej jakości i głosem lepszym, to mogłybyśmy to przetłumaczyć, ale żeby przetłumaczyć trzeba coś słyszeć, a ja nawet jak najbardziej pogłaśniam u mnie na laptopie to słabo co słyszę słowa, a bez nich przecież nie przetłumaczę.
Tak na prawdę głośniej wyróżnia się tylko "Cómo quieres" i głos na końcu, który oznajmia, że druga część drugiego sezonu będzie 19 sierpnia, ale to przecież wszyscy widzimy i wiedzieliśmy o tym wcześniej, ale zaraz spróbuje wyciszyć telewizor jak rodzice wyjdą, to wtedy spróbuje wsłuchać się, a jak nie wyjdzie to spróbuje znaleźć w lepszej, ale i tak jesteś mistrzem, że to znalazłaś/eś, nick za dużo nie mówi. ;)
Z koleżanką wyłapałyśmy tylko tyle, że Lara mówi do Leona, aby wybrał ją Albo Violettę.
Coś w stylu - Wybieraj. Albo ona albo ja
http://www.youtube.com/watch?v=OsqIMn_lj1Y tu mamy głośniej, zaraz spróbuję przetłumaczyć.
I chyba Diego powiedział do Leona, że nie może chodzić do domu jego dziewczyny, a ten mu na to, że nie może mu zabronić:D
Mam początek:
L: Nie wiem, co się z tobą dzieję, ale porozmawiajmy (końcówki nie jestem pewna, tłumaczę na szybko).
L: Nie wiem, co się z tobą dzieję, ale porozmawiajmy (końcówki nie jestem pewna, tłumaczę na szybko.)
Tu początek, teraz próbuje rozgryźć Diego, ale postanowiłam najpierw wrzucić, bo może mi to chwilę zająć. ;)
Miałam pomysł na Diego, ale jego wyraz twarzy nie wygląda tak jakby o tym mówił, więc jeszcze trochę. :D Chyba dodam to na tamten kanał na yt, z tłumaczeniem.
Wielka to będę jak przetłumaczę to całe, a tymczasem mam dzisiaj jeszcze do przetłumaczenia dwie Marcesci (jedna na kartce już prawie cała zapisana) i może coś jeszcze. xd
L: Nie wiem, co się z tobą dzieję, ale porozmawiajmy (końcówki nie jestem pewna, tłumaczę na szybko.)
D: Dlaczego mi nie odpowiadasz? Co się dzieje? (TEGO CAŁEGO NIE JESTEM PEWNA OPRÓCZ "CO SIĘ DZIEJE)
Na razie tyle, bo muszę coś skończyć najpierw, ale coś sądzę, że dziś się to pojawi na naszym kanale na youtube'ie, gdzie tłumaczymy różne rozmowy z Violetty - http://www.youtube.com/channel/UC1vLrGQsRTYjH7IHu5Et1eA
Na razie jedna z nas jeszcze śpi, a sama wolę nie tłumaczyć. Wystarczy, że spisałam, to co samej mi wyszło w jednym filmiku. Wspólnymi siłami jeszcze więcej można zdziałać. Zamiast "żeby" wyszło ci "zęby". xD