PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Macie może pomysły kto z disneyowskich dubbingu mógłby zdubbingować:
a) Esmeraldę
b)Marco
c)Diego
d)Cardoso
e)Jackie
f)Larę
g)DJ
Pewnie kogoś ominąłem, ale co tam :D
Wg mnie na Esmeraldę byłby dobry dubbinh Jessie z "Jessie", czyli Ewy Prus xd
Mam nadzieję, że zmienią dubbing Leóna, Federico oraz Violetty :3
Teraz czas na wasze propozycje xd

Sebek7771

Leon ma świetny dubbing, czasem wole nawet tą polską wersje od jego oryginalu, Fede faktycznie ma piskliwy glos strasznie, ale w sumie juz się przyzwyczaiłam ;p
a co do propozycji głosów to musze pomyslec ;p najciężej dla Marco i Diego dobrac jakies głosy

karolina199

Federico już dali dziecinny głos, to może należy się przygotować na Diega z głosem Raviego xDD

Sebek7771

jezu blagam przyzwyczaiłam sie do jego chrypy, jak po posku dadzą mu głos jak długo przed mutacją to masakra ;o

Sebek7771

Kocham hiszpański głos Fede, a dali taki żałosny.. -.- szkoda gadać..

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Rugguś napisała, że podoba mu się głos polskiego Federico, pewnie by być miły, ale napisał.
Leon ma lepszy głos niż w oryginale u nas, jak słucham jak pociesza Violę, taki delikatny... Mrrr...
Nie, nie ona na Esmeraldę się nie nadaję, mama z Powodzenia Charlie lepsza.

MagdaJulka

"Rugguś napisała" XDDDDDDDDDDDDDD
Mama z Powodzenia Charlie to już jest Jade :D
Na początku w ogóle mi się podobne te głosy nie wydawały, ale jak się wsłuchasz najpierw w głos Esmeraldy, a potem Jessie obejrzysz to będzie niemal identyczny ;D

Sebek7771

głos Jessie na pewno dla Jessie jest za stary, ale nie wiem czy do Esme by pasowal ;p

karolina199

Nie chce mi się tworzyć nowego tematu, a wy zapewne znacie odpowiedz. xdd Czy jest gdzieś na necie kolejny odcinek 2 sezonu (bodajże 56), bo ja jakoś znaleźć nie umiem. xdd

_Ariana

56 będzie dopiero koło 1, ostatni był 55 i jest na youtube :>

karolina199

Znowu mi się coś pomyliło, czyli dopiero jutro dowiem się kim jest to wysoce irytujące dziewczę, które uwieszało się na Marco w zapowiedzi. :c

_Ariana

na to wyglada, ja bede czekac do 1 albo nawet do 2 musze wypadac kim ona jest i dowiedziec się jak bardzo mogę jej nie lubić ;pp

karolina199

Ja ciągle liczę, że to jego kuzynka, bo jeśli była dziewczyna/koleżanka z Meksyku, to na wstępie już jej nie lubię. Podobno to Fede miał rozwalić Marcescę, ale coś podejrzewam, że może to być to dziewczę. :c
Ja niestety sobie nie posiedzę, bo już padam. Postaram się rano wejść na filmweba i liczę, że ktoś napisze kim jest ta dziewczyna.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja myślę, że to będzie jakaś była dziewczyna Marco, wątpię żeby siostra albo kuzynka ;p

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

do Marco można dać tego co podkłada głos Loganowi z BTR. ;>

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Zgadzam się :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Strzelam, że Diega zdubbinguje Kamil Kula (Adam ze "Szczurów Laboratoryjnych"). A Larze na pewno dadzą skrzekliwy głosik przekupki, jak znam życie.

tears_in_heaven

Kamil Kula by się nadawał na głos Diega.Jak wyobrażam sobie 2 sezon po polsku,to nie wiedzieć czemu Diego zawsze mówi mi tym głosem.