Macie może pomysły kto z disneyowskich dubbingu mógłby zdubbingować:
a) Esmeraldę
b)Marco
c)Diego
d)Cardoso
e)Jackie
f)Larę
g)DJ
Pewnie kogoś ominąłem, ale co tam :D
Wg mnie na Esmeraldę byłby dobry dubbinh Jessie z "Jessie", czyli Ewy Prus xd
Mam nadzieję, że zmienią dubbing Leóna, Federico oraz Violetty :3
Teraz czas na wasze propozycje xd
Leon ma świetny dubbing, czasem wole nawet tą polską wersje od jego oryginalu, Fede faktycznie ma piskliwy glos strasznie, ale w sumie juz się przyzwyczaiłam ;p
a co do propozycji głosów to musze pomyslec ;p najciężej dla Marco i Diego dobrac jakies głosy
jezu blagam przyzwyczaiłam sie do jego chrypy, jak po posku dadzą mu głos jak długo przed mutacją to masakra ;o
Rugguś napisała, że podoba mu się głos polskiego Federico, pewnie by być miły, ale napisał.
Leon ma lepszy głos niż w oryginale u nas, jak słucham jak pociesza Violę, taki delikatny... Mrrr...
Nie, nie ona na Esmeraldę się nie nadaję, mama z Powodzenia Charlie lepsza.
"Rugguś napisała" XDDDDDDDDDDDDDD
Mama z Powodzenia Charlie to już jest Jade :D
Na początku w ogóle mi się podobne te głosy nie wydawały, ale jak się wsłuchasz najpierw w głos Esmeraldy, a potem Jessie obejrzysz to będzie niemal identyczny ;D
Nie chce mi się tworzyć nowego tematu, a wy zapewne znacie odpowiedz. xdd Czy jest gdzieś na necie kolejny odcinek 2 sezonu (bodajże 56), bo ja jakoś znaleźć nie umiem. xdd
Znowu mi się coś pomyliło, czyli dopiero jutro dowiem się kim jest to wysoce irytujące dziewczę, które uwieszało się na Marco w zapowiedzi. :c
na to wyglada, ja bede czekac do 1 albo nawet do 2 musze wypadac kim ona jest i dowiedziec się jak bardzo mogę jej nie lubić ;pp
Ja ciągle liczę, że to jego kuzynka, bo jeśli była dziewczyna/koleżanka z Meksyku, to na wstępie już jej nie lubię. Podobno to Fede miał rozwalić Marcescę, ale coś podejrzewam, że może to być to dziewczę. :c
Ja niestety sobie nie posiedzę, bo już padam. Postaram się rano wejść na filmweba i liczę, że ktoś napisze kim jest ta dziewczyna.
Ja myślę, że to będzie jakaś była dziewczyna Marco, wątpię żeby siostra albo kuzynka ;p
Strzelam, że Diega zdubbinguje Kamil Kula (Adam ze "Szczurów Laboratoryjnych"). A Larze na pewno dadzą skrzekliwy głosik przekupki, jak znam życie.