PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej, daaawno mnie tu nie było (to przez masę nauki :CC) Może mi ktoś w skrócie opisać co się
działo w odcinkach po tym cudownym spotkaniu Leona i Violetty (tam jak pierwszy raz normalnie
rozmawiali, na tej ławeczce i wgl. XD ) ? Głównie chodzi mi o Femile, Marcesce i Leonette :**

sylww52

Ja robię moje kochane kserówki, wyszukaj sb ttam były tematy o niekórych odc, jak coś zaraz pewnie koś odpisze ^^

ocenił(a) serial na 9
sylww52

Ostatnio wyjechali razem z. Fran i Diego do Hiszpanii ma konkrs z tańca ,a wtedy Violetta sie dowiedział co knuje Diego i przyznała. Leonowi racje. Potem była tak w złym stanie , ze nie mogła wyjść na scenę i zaśpiewać ja leon wpadł na pomysł zeby z nią zaśpiewać podemos no i wielki powrót Leonetty chyba xd

Zuza555

oo, a w którym to było odcinku (Podemos) ? U Marcesci i Femili nic się nie dzieje :O

sylww52

ok, już mam ! :))

ocenił(a) serial na 3
sylww52

dalej chcesz opisu? Mogę ci na szybko coś skrobnąć :D U Marcesci się dziaaało :D

KeThA

w sumie to mi głównie chodzi i Femile :))

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Aaaaaaa no to tak. Fede sobie lata za Ludmiłką, normalka. Nic tam szczególnego nie ma, ich scenek nie da się opisać, bo to trza zobaczyć, ale żadnego większego kroku w ich "związku" ni ma. No ale wczorajszy odcinek - huhuhu, Fran powiedziała Fede o planie Diego i Ludmiły, Fede się wkurzył na Ludmiłę, a Lu ma napisać tekst z Violką, bo jej jest do bani :D To na tyle ...