PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Przedstawienie

ocenił(a) serial na 10

Na początku zaznaczę, że nie znam hiszpańskiego, rozumiem piąte przez dziesiąte (no, może troszkę więcej) i chciałam zapytać o co chodzi z tym przedstawieniem, w którym ma grać Vilu i Leon. To wtedy mają śpiewać "Nuestro camino", czy już wcześniej się ta piosenka pojawiła? (jeszcze nie obejrzałam wszystkich nowych odcinków).
Czytałam coś o jakichś zdjęciach z nagrywania ostatnich odcinków 2 sezonu i podobno widać na nich, że Vilu i Leon będą razem. Możecie powiedzieć coś więcej o tym i podać link do tych zdjęć, bo coś mi marnie szło szukanie ich... ;/
Z góry dzięki :).

Nessie

http: //www. filmweb. pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Nuestro+camino, 2243314

ocenił(a) serial na 6
Nessie

piosenka nie pojawiła się jeszcze, ma skomponować ją violetta dopiero w drugiej połowie. Podobno mają się zejść w odcinku 67. Na koniec bd koncert w Madrycie na który zapewne tak jak na poprzednie bd musieli skomponować nowe piosenki. Ma być tam algo se enciende, luz camara action, si es por amor i właśnie nuestro camino, koncert pozostaje koncertem. Być może pomyliłaś z en vivo, bo w Gran Rex rzeczywiście pojawiły się tam wyżej wymienione, np pojawiło się zdjęcie martiny i jorge na huśtawce, to właśnie z aranżacji nuestro w Gran Rex. Zdjęć z finału jest całkiem sporo, ale żadnym nie widziałam oznak ich zejścia się. połowa dotyczy śpiewu i choreografii, reszta to foty z producentami, przyjacielskie z aktorami, ew z całym planem. Jeżeli jednak mimo to chcesz je zobaczyć
http://www.youtube.com/watch?v=rzKygkb8Vbw tu są prawie wszystkie. są jeszcze takie zrywki z planu np jorge z uniesionymi kciukami albo violetta z klapsem, ale one nie sugerują w zasadzie niczego

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dzięki za info. Teraz niech szybko zleci i niech będą już kolejne odcinki, bo już się doczekać nie mogę!!
To o tych fotkach z ostatniego odcinka, gdzie mieli być razem widziałam jakiś tydzień temu, więc wtedy nie było jeszcze fotek z En vivo, niemniej jednak są piękne <3 Ale szkoda, że nie ma żadnych ich fotek razem, bo z chęcią bym sobie popatrzyła :).

ocenił(a) serial na 6
Nessie

możliwą datą pojawienia się 2 poł jest 19 sierpnia, dlatego że często przewija się na hiszpańskich i włoskich stronach, ale powstrzymuje się jeszcze przed napisaniem tego tutaj, bo mimo wszystko brzmi to wątpliwie.