Czy teraz będzie przerwa od Violetty bo nawet nie było chyba zapowiedzi. A zawsze jest co będzie
w tym tygodniu
Nie wiem, ale mam nadzieję, że nie, bo nie mogę się doczekać następnego odcinka.
robią przerwy żeby ludzie którzy przegapili odcinek mogli go obejrzeć :-D chociaż po to jest internet
Wydaje mi się, że przerwa będzie dopiero po 20 odcinkach, czyli za 2 tygodnie. Ale kto wie.
Przerwa będzie dopiero po 20 odcinku, potem po 40 itd. tak jak w pierwszym sezonie.
Muszą robić te przerwy, bo tak mają w kontrakcie, inaczej skończyliby emitować drugi sezon po 4 miesiącach, a nie po 8.
We wszystkich krajach są takie przerwy tylko Np. w Argentynie po 40 odcinku przerwa trwa ponad 2 miesiące.
Mam do cb pytanie Magdo ? Czyżbyś nie znała tego 16-latka który dubinguje Leosia i mieszka w Sosnowcu ? XD
hahaha co takiego?:D ja nawet nie wiem kto go dubbinguje, zresztą ja mam słabe znajomości więc wątpię :D
Ale ma prywatny profil na fb.. ani zdjęcia nie mogę powiększyć, szkoły nie ma do jakiej chodzi :P Może nie jest z województwa śląskiego ; )