Witam. Otwieram ten temat, bo zauważyłam kilka dość dziwnych rzeczy a może raczej zachowań u aktorów.
Od pewnego czasu wydaje mi się, ze relacje pomiędzy nimi się troszke zepsuły, sama nie wiem.
Pamiętam jeszcze jak Facu i Alba pisali do siebie na tt w tweetach.. teraz są same pustki. Tzn Alba pisze ale on ją tak jakby ignoruje. Natomiast kiedy Cande coś napisze On od razu rt i takie tam sretytety. I od jakiegoś czasu właśnie przyjaźń pomiędzy Albą, Lodo, Cande i Clari też coś nie teges. Tini natomiast bardzo zżyła się z Mechi i Diego,a do innych ma chyba pewien dystans.
Podsumowując:
Tini + Mechi + Diego
Alba + Lodo
Facu + Cande
Jorge + Xabani + Diego
Wiem,to głupi temat ale chciałabym wiedzieć jak wy uważacie i co o tym myślicie :)
Do Horhusia i Xabiusia z Diegiem dopisz jeszcze Rugga.
Cóż, nie mozemy za dużo wnioskować przez twittera, nie wiesz, dlaczego co i jak, ale ze zdjęć to rzeczywiście w takich grupkach się trzymają :D
no ale nawet w wywiadach jak mówią to tak dziwnie :D
heheh, no tak nikt nic nie wie :)
Moje Dielari czyt. Clara i Diego D.
Dużo znaków m. in.
-Kiedyś tam Clari mu napisała na twiterze "TA" co można tlumaczy na Te Amo, Diego jej odpisał "ER" co dokladnie nie wiem co znaczy
- Diego był z nią na wielu imprezach. Są zdjęcia więc mam dowody.
- w tym wywiadzie we Włoszech mowili, że nic ich nie łączy, ale ja tam wiem swoje
- było dużo tweetow, z obu stron, które idealnie do siebie pasują.
- no i ogólnie mi tak pasują wiekowo itp.
Ps. Jakby ktoś do tej pory nie wiedział co oznacza moja nazwa to teraz już wie.
Najlepszy trzeci myślnik. XD
Kto wie. Ja tam im daję błogosławieństwo ; P
Tak, wyłapałam to z Twojej nazwy. ;-)
Czyli jesteś ta mądrzejsza. A 13 Dieguś ma urodzinki. Żal mi się go zrobiło jak Violka z nim zerwała. Jednak Tini przy Clari to żadna aktorka. Jak było zerwanie Pablangie to nawet ja fanka Germangie się wzruszyłam.
E tam. Jestem głupia jak but. W dodatku chora psychicznie - muszę zacząć to leczyć. Chodzić do psychologa, medytować czy tam pić mleko + zrobiłam test na depresję - no proszę, mój stan wymaga rozmowy z psychiatrą. Muszę się wybrać.
No proszę. A tak czekałam na urodzinki kogoś z obsady, żeby napisać jego imię przy dacie w zeszycie. I już podnietka, a tu bam. 13 - niedziela. :P
Muszę przyznać, że płakałam gdy je pierwszy raz widziałam ( w tym wypadku w oryginale - po jak było w Polsce to nie płakałam - zbyt byłam rozchachana, bo oglądam zazwyczaj z mamą [ta, ta] i mamy bekę ze wszystkiego ) ich rozstanie. To była jedna z dwóch scen jakie oglądałam w oryginale i płakałam - jeszcze, gdy German znalazł pierścionek, który Angie mu oddała. Myślałam, że padnę. To było po prostu straszne. Dla mnie to było takie ich zakończenie wszystkiego. A raczej zakończenie czegoś, co nawet nie miała szansy się zacząć.
Tini moim zdaniem nie umie grać. Clara świetnie wczuwa się w rolę. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli. Niezastąpiona. ;P
Chociaż Mechi, Flors i Mirta też fajnie grają. Ale gdy ktoś gra taką głupią lub jebniętą - widać dobrą grę, a mimo iż Clara wcale głupiej postaci nie ma - jej gra aktorska się wybija. ; p
Łał, z pięć razy napisałam "gra" w tym zdaniu.
Eeeee tam nie jest z tobą, aż tak żle bywają gorsze przypadki i jakoś żyją.
No 13 bosko i to w niedziele i w poniedzialek wolne. Wreszczie się na coś Ci nauczyciele przydadzą.
Clari grała jeszcze taka role nie wiem czy dobry tytuł, ale chyba " Peter Punk". Ryć mi się z tego chce...
Flor to geniusz sam w sobie, a ten blond...łał
Mirta też. Ja chcę Ramallge. A ona wogole coś tam pisala, że Polska to jej drugie obywatelstwo więc ma wielkiego plusa.
Ta, to było straszne. ;D Albo jej rola w HSM Argentina. To też była straszne. Ostatnio nadużywam tego słowa. Ale każdy od czegoś zaczyna, przynajmniej ma już jakieś doświadczenie. : )
Moja mama stwierdziła, że jej ładnie. XD
No proszę. Ramallga. ^^
Ale w Highway i te jej oczka do Jorge... uuu boskie
Może jakby Jorguś nie byłby z tą swoją Stephie, a Clari ( mam nadzieje że jest) z Diego to dałabym im szanse. No, ale inaczej się im życie potoczyło więc cóż.
Ramallga ♥
Tak, to było genialne. Jorge i Clara para idealna. :D German niech się idzie utopić, Angie ma być z Leonem. xd
Szkoda, szkoda. Zobacz na mój avek. ^^
Swoją drogą Twój - aaaaa. ♥.♥
Nie pisałam wczoraj bo mam jeszcze limit, a drugiego konta nie chce mi się zakładać.
Wiemmm boskie są. Widziałam ten twój filmik o nich, genialnie Ci wyszedł. Jak tak ogólnie można nazwać ich parring ??? Lengie ?
Dla promocji serialu? Wtedy musiałby się spotykać raczej z Tini, bo na romans z nauczycielką na razie się nie zanosi. Ale z drugiej strony, co ja tam wiem.
Niekoniecznie. Każdy romans między aktorami wznieca ciekawość. Dlaczego takie plotki nie są nigdy potwierdzane? Żeby tę ciekawość jeszcze potęgować.
Clara teraz się buja z Valen. ;P
Co do innych się nie wypowiadam, bo mędrcy filmweba zrobią to za mnie.