PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Pytanie xd

ocenił(a) serial na 8

Czy jest tu ktoś, kto specjalizuje się w robieniu szablonów, macie jakieś blogi tego typu? ;D I na
blogi wykonywaliście sami czy zamawialiście i gdzie? ;>

ocenił(a) serial na 7
LadyRedCoat

Ja robię sama. Możesz zobaczyć ale cudu nie ma.
kiss-me-without-fear.blogspot.com
Naxi-the-beginning-of-big-love.blogspot.com

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Cudu nie ma? Hahaha jest przecudowny ♥

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Też robię sama, nawet kilku osobom zrobiłam xD
http://cada-historia-es-una-razon.blogspot.com/

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mam pytanie: Kiedy rozdział na zakazanej?

ocenił(a) serial na 3
lauri2092

Nie wiem, napisałyśmy wczoraj trochę, ale jeszcze nam brakuje do końca :D

ocenił(a) serial na 2
LadyRedCoat

Nie wiem. Mi zrobiła KeTha.

LadyRedCoat

Ohoho, a myślałam, że tylko ja mam takie problemy wagi państwowej XDD
Ja też tego kompletnie nie potrafie robić i nie ogarniam :/

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry

Wszystkie Wasze są ładne, ja potrafię tylko zrobić nagłówek a ogarnąć resztę, dopasować do niego to wszystko to czarna magia, zupełnie jak matematyka xd

LadyRedCoat

Ją tam mam byle co wystawione, a wczoraj sb zamówiłam :DD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Znaczy, mnie też się to wydawało takie straszne, ale obejrzałam sobie filmik Lizz Kaviste, w którym pokazuje krok po kroku, jak co zrobić.
Później przeglądałam blogi o grafice i na prawdę łatwo ogarnąć. Gdybyś chciała tu masz link do bloga Lizz:
http://imagined-paradise.blogspot.com/
A tu do 1 części filmiku, następne są w playliście:
http://www.youtube.com/watch?v=fHUNITQnSq4&list=PLfs_EqGJrqM8KWDX5wDDxt3o9ZKyDT4 4Z&index=8

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dzięki, zaraz przejrzę ;)

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

KeThA mi robiła. Jest świetna! <3

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Co za reklama xD Dzięki *.*

KeThA

SARNA! :D Umiałabyś wymyślić jakieś oryginalne życzenia na nowy rok i sylwester na facebooka, by zebrały dużo lajków? :D Ale jeszcze nie wymyślaj, tylko napisz, czy dałabyś radę :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Sebek! Może Ty oglądałeś film "Lustra"?

One_Direction

Nie xd A po co Ci to? ;D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie wiem czy dalej oglądać. Obejrzałam całą serię kzuw, co było dość makabryczne, więc rozrywanie szczęki nie powinno być takie straszne, co?

One_Direction

A nie wiem xd Zrób jak uważasz, bo ja horrorów osobiście nie lubię, więc nie potrafię doradzić xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ja je bardzo lubię, mimo, że zaczęłam je oglądać dopiero w szóstej klasie. Raz nawet obejrzał trzy jednego dnia, w tym dwa, że kiedy śpisz, albo:
- Opętuje Cię sześć duchów, w tym Lucyfer
- Psychopata rozszarpuje Cię swoimi ostrzami.
A trzeci nie był straszny, ale leciał w TV, więc obejrzałam. Podczas oglądania tych dwóch pierwszych nie bałam się, ale kiedy miałam iść spać... I skończyło się na tym, że budziłam się w nocy trzy razy.

ocenił(a) serial na 8
One_Direction

Jak dla mnie, to 'Lustra' były dość straszne ale może dlatego, że oglądałam je będąc sama w pokoju o 2 w nocy więc do końca obiektywnie nie potrafię stwierdzić xd

ocenił(a) serial na 2
LadyRedCoat

Już obejrzałam.

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Jak Ci się podobał film "Lustra"?

Skailes

Skaj, w następnym numerze magazynu "Violetta": "Clara Alonso o sobie" ^^
Popatrz, jak trafiłem, że akurat 5 :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

No pacz, kupisz i mi powiesz, co tam ciekawego było to może też kupię...

Skailes

Ale tylko ten artykuł czy cała gazeta?

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Przede wszystkim artykuł, ale miło byłoby wiedzieć, co było w całej gazecie. :)

Skailes

Ale co dokładnie z tego artykułu ? XD
Odpowiedzi do wywiadu <o ile to wywiad> nie, poniewaz nie będzie niespodzianki xd
Pytania? Długość artykułu <pewnie coś ok.5 stron, jak to zwykle w tej gazecie>? Ilość zdjęć? :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Opisz mi mniej więcej o czym jest, czy mówi coś ciekawego, o czym mogę nie wiedzieć i czy są ładne zdjęcia. Jak mam zainwestować dychę muszę wiedzieć w co. :D

Skailes

Pamiętaj, że jeszcze prezent masz za tą dychę xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Łaaaa. *_* A Ty masz tą gazetę już?

Skailes

Mam 5 numer z hiszpanii, ale jest zupełnie inna xD Z polskich mam numery 1,2,3,4 :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Czekam aż kupisz 5. :D

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Był całkiem niezły, chociaż szczerze mówiąc bardziej podobała mi się 'Sierota' czy 'Naznaczony' :D

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Mi się nie podobał. Nudny był strasznie. Przez pół filmu robiłam sobie warkocza przed lustrem. xd Pierwsza w nocy była. A ja o dziwo się nie bałam. Podobała mi się tylko scena jak Angela/Angel/Angie czy jak jej tam, ta tleniona blondynka, wyjęła sobie szczękę. To było the best. <3 Chociaż chyba podobna akcja była już w jakimś horrorze.

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Tak, coś takiego już gdzieś indziej było, mnie ta scena chyba właśnie najbardziej przeraziła xD

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Najlepsza była. <3

ocenił(a) serial na 9
One_Direction

Ja oglądam horrory od...Zawsze xD Nigdy dla mnie strasznie nie były, tylko ciekawe :D Jak oglądałam pierwszy raz oglądałam "Shutter:Widmo" o 2:30 w nocy, w domu nikogo nie było. Obudziłam się TYLKO RAZ z krzykiem xD Na tym koniec C: Nigdy się nie bałam o.O Lustra oglądałam z siostrą :D Pamiętam, że w którejś części pocięli kogoś "maszynką" do robienia faworków ;_; Albo to nie były Lustra ... Sama nw :D W każdym razie, jak się podobał film ? :D

ocenił(a) serial na 9
Angie4Ever

Oczywiście się powtórzyłam -_- Powinno być "Jak pierwszy raz oglądałam (...)" wybaczcie za pomyłkę ;]

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nie! Nie! Nie i NIE MA MOWY! Sam se wymyślan przynętę na lajki.

KeThA

Ależ Sarenko, proszę :D Za komentarz pochwalający żuchwę zdobyłem tylko 6 lajków, a Ciebie stać na o wiele więcej :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jaką żuchwę znowu? Nadal moja odpowiedź brzmi nie. Nigdy się nie wysilam z życzeniami.

KeThA

Napisałem jednej dziewczynie, że ma ładną żuchwę < nie tej, która mi się podoba xD> i zdobyłem 6 lajków. Chcę za życzenia zdobyć więcej :D Prooszę, umiesz być oryginalna, wierzę w Ciebie <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Pomyślę o tym... Nie wiem, dlaczego w ogóle biorę to pod uwagę, ale dobra...

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Spoko. ;)

LadyRedCoat

Mój kolega zna się na tej czarnej magii, ale on jest raczej zbyt leniwy, by na zamówienie robić :D
http://violettaoczamisebka.blogspot.com/ - miał zrobić szablon kojarzący się z V. i wykorzystać kolory black&blue. No... wykorzystał :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Tyle tam bieli i czerni, że szok xD

KeThA

Od kiedy blue to biały? :D Ważne, że jest XDD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ja już na prawdę dzisiaj nie myślę... W każdym razie fajny masz ten szablon ^^

KeThA

Dziękuję :D

KeThA

A wszystkie twoja szablony też są fajne ^^ Jak tam z tymi życzeniami? :D