Czy jest tu ktoś, kto specjalizuje się w robieniu szablonów, macie jakieś blogi tego typu? ;D I na
blogi wykonywaliście sami czy zamawialiście i gdzie? ;>
Ja robię sama. Możesz zobaczyć ale cudu nie ma.
kiss-me-without-fear.blogspot.com
Naxi-the-beginning-of-big-love.blogspot.com
Też robię sama, nawet kilku osobom zrobiłam xD
http://cada-historia-es-una-razon.blogspot.com/
Ohoho, a myślałam, że tylko ja mam takie problemy wagi państwowej XDD
Ja też tego kompletnie nie potrafie robić i nie ogarniam :/
Wszystkie Wasze są ładne, ja potrafię tylko zrobić nagłówek a ogarnąć resztę, dopasować do niego to wszystko to czarna magia, zupełnie jak matematyka xd
Znaczy, mnie też się to wydawało takie straszne, ale obejrzałam sobie filmik Lizz Kaviste, w którym pokazuje krok po kroku, jak co zrobić.
Później przeglądałam blogi o grafice i na prawdę łatwo ogarnąć. Gdybyś chciała tu masz link do bloga Lizz:
http://imagined-paradise.blogspot.com/
A tu do 1 części filmiku, następne są w playliście:
http://www.youtube.com/watch?v=fHUNITQnSq4&list=PLfs_EqGJrqM8KWDX5wDDxt3o9ZKyDT4 4Z&index=8
SARNA! :D Umiałabyś wymyślić jakieś oryginalne życzenia na nowy rok i sylwester na facebooka, by zebrały dużo lajków? :D Ale jeszcze nie wymyślaj, tylko napisz, czy dałabyś radę :D
Nie wiem czy dalej oglądać. Obejrzałam całą serię kzuw, co było dość makabryczne, więc rozrywanie szczęki nie powinno być takie straszne, co?
Ja je bardzo lubię, mimo, że zaczęłam je oglądać dopiero w szóstej klasie. Raz nawet obejrzał trzy jednego dnia, w tym dwa, że kiedy śpisz, albo:
- Opętuje Cię sześć duchów, w tym Lucyfer
- Psychopata rozszarpuje Cię swoimi ostrzami.
A trzeci nie był straszny, ale leciał w TV, więc obejrzałam. Podczas oglądania tych dwóch pierwszych nie bałam się, ale kiedy miałam iść spać... I skończyło się na tym, że budziłam się w nocy trzy razy.
Jak dla mnie, to 'Lustra' były dość straszne ale może dlatego, że oglądałam je będąc sama w pokoju o 2 w nocy więc do końca obiektywnie nie potrafię stwierdzić xd
Skaj, w następnym numerze magazynu "Violetta": "Clara Alonso o sobie" ^^
Popatrz, jak trafiłem, że akurat 5 :D
Przede wszystkim artykuł, ale miło byłoby wiedzieć, co było w całej gazecie. :)
Ale co dokładnie z tego artykułu ? XD
Odpowiedzi do wywiadu <o ile to wywiad> nie, poniewaz nie będzie niespodzianki xd
Pytania? Długość artykułu <pewnie coś ok.5 stron, jak to zwykle w tej gazecie>? Ilość zdjęć? :D
Opisz mi mniej więcej o czym jest, czy mówi coś ciekawego, o czym mogę nie wiedzieć i czy są ładne zdjęcia. Jak mam zainwestować dychę muszę wiedzieć w co. :D
Był całkiem niezły, chociaż szczerze mówiąc bardziej podobała mi się 'Sierota' czy 'Naznaczony' :D
Mi się nie podobał. Nudny był strasznie. Przez pół filmu robiłam sobie warkocza przed lustrem. xd Pierwsza w nocy była. A ja o dziwo się nie bałam. Podobała mi się tylko scena jak Angela/Angel/Angie czy jak jej tam, ta tleniona blondynka, wyjęła sobie szczękę. To było the best. <3 Chociaż chyba podobna akcja była już w jakimś horrorze.
Tak, coś takiego już gdzieś indziej było, mnie ta scena chyba właśnie najbardziej przeraziła xD
Ja oglądam horrory od...Zawsze xD Nigdy dla mnie strasznie nie były, tylko ciekawe :D Jak oglądałam pierwszy raz oglądałam "Shutter:Widmo" o 2:30 w nocy, w domu nikogo nie było. Obudziłam się TYLKO RAZ z krzykiem xD Na tym koniec C: Nigdy się nie bałam o.O Lustra oglądałam z siostrą :D Pamiętam, że w którejś części pocięli kogoś "maszynką" do robienia faworków ;_; Albo to nie były Lustra ... Sama nw :D W każdym razie, jak się podobał film ? :D
Oczywiście się powtórzyłam -_- Powinno być "Jak pierwszy raz oglądałam (...)" wybaczcie za pomyłkę ;]
Ależ Sarenko, proszę :D Za komentarz pochwalający żuchwę zdobyłem tylko 6 lajków, a Ciebie stać na o wiele więcej :D
Jaką żuchwę znowu? Nadal moja odpowiedź brzmi nie. Nigdy się nie wysilam z życzeniami.
Napisałem jednej dziewczynie, że ma ładną żuchwę < nie tej, która mi się podoba xD> i zdobyłem 6 lajków. Chcę za życzenia zdobyć więcej :D Prooszę, umiesz być oryginalna, wierzę w Ciebie <3
Mój kolega zna się na tej czarnej magii, ale on jest raczej zbyt leniwy, by na zamówienie robić :D
http://violettaoczamisebka.blogspot.com/ - miał zrobić szablon kojarzący się z V. i wykorzystać kolory black&blue. No... wykorzystał :D
Ja już na prawdę dzisiaj nie myślę... W każdym razie fajny masz ten szablon ^^