PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6683
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Oglądam 65 odcinek Violi ii.. mam pytanie :

Leon coś mówil o Violi przy tej kamerze xd i jak wiecie to mi powiedzcie co i to samo z tym momentem kiedy gadała z nim przez telefon..

Czekolanka

i kiedy przychodzi do niej ten facet z kamera to o co on ja pyta? :D

Czekolanka

Gdzie ogladasz V? Bo w polsce dopiero 20 wyemitowanych .

santanashadow

capitulosdevioletta

Czekolanka

Dziękuje! ;)

ocenił(a) serial na 10
Czekolanka

Leon wtedy mówi, że Vilu jest dobra, miła, kochana, że za to ją "lubi" i że nie powinni jej oceniać w zły sposób, że te filmiki są tak źle zmontowane. ;)

Leonetta4ever

no to skoro tak powiedzial to czemu sie kurde obrazila na niego.. -.- ja to bym sie nie obraziłaa.. :O GRZECH POPEŁNIŁA ! ;(( myslalam, że już na amen sie rozstają.. ;( wtedy to bym miała focha i wogóle nie oglądała już tego.. -.-

ocenił(a) serial na 10
Czekolanka

Wiesz, szczerze ja nie rozumiem jednego.
Zerwali w 62 odcinku, ale później trzymają się za ręce, przytulają. I tu nachodzi mnie myśl, zerwali czy nie?
Ale dopiero po 75 odcinku akcja się rozkręca. Jak Leon i Tomas walczy o Vilu. Ale ostatecznie ona nikogo nie wybierze. :P
Dowiemy się w kwietniu, po premierze 2 sezonu. ;)

Leonetta4ever

No bo w 75 odc. Vilu powie leonowi że go kocha <3

ocenił(a) serial na 6
lofffu

powie wcześniej. Już w czterdziestym :> to jest nawet na yt

Leonetta4ever

Omnomnom :D Chce już 2 sezon :D I żeby Tomas sie odczepił od Violetty -,- Przez niego cały czas zrywają ze sobą .. -,-

ocenił(a) serial na 10
Czekolanka

Noo....:D Leonetta ♥

jessi140

Leonetta ♥

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

wiesz dlaczego zerwali? To było już po tym sławetnym filmiku z sama wiesz czym kiedy violetta zrobiła sama wiesz co i była wtedy ubrana w taki biały sweterek? :D o ile wiem tomas wyjedzie do hiszpanii takze wiele do wyboru nie bd ;d