Dobra, jak zawsze wszystko muszę robić sama (wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać xd)
więc każdy pisze kim w tej popapranej rodzince jest (wystarczą podstawowe informacje kto z kim
itd.) a ja robię drzewo genealogiczne, które miały być już w cholerę dawno.
Przykład:
Kecia: córka Leómasa, mąż Magdy, siostra Zuzki itd.
Proszę Was ładnie żebyście się tu wpisali, bo połowy już nie pamiętam! A jak ktoś chce jeszcze
dołączyć do rodzinki to niech pisze tu kim chce być.
Ja jestem siostrą Magdy, Ewy, Marka itd.
Też myślałam, czy czegoś takiego nie zrobić, ale nie mam czasu.
I znowu rozdzialu nie napisalysmy!! ~J
a to już po primo nie moja wina, a po drugie z Zuzką napisałyśmy Gregusia z Cami i połowę Fede. Zuzka skończy Fede, bo jej to dobrze szło xD
A dlaczego was obu nie było to ja już nie wiem.
Nie było was na gg przeca! Nawet konferencję założyłam i napisałam tam to o Gregim co z Zuzką napisałyśmy. I tu na forum gadałyśmy, że Was nie ma...
A ja na forum nie siedzę. xd Byłam, ale to wy późno zaczęłyście najwidoczniej. ~J
Byłam 14-16 i potm jeszcze zed 18 chyba. Tak to jest jak się godzin nie ustala tylko dzień. Robiłam wtedy pewnie plakat, a nawet jakbym nie robiła to nie widzałam, że piszecie już. ~J
Dobra, teraz musimy dogadać jeszcze godziny. Pozytywną stroną jest to, że nauczymy się może współpracować xD
Ola:córka Sary i Magdy, Leomas to moi dziadkowie XD,Ewa to moje ciotka, wiem że wujek to Marek :D
Nic więcej nie wiem :(