Dobra, jak zawsze wszystko muszę robić sama (wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać xd)
więc każdy pisze kim w tej popapranej rodzince jest (wystarczą podstawowe informacje kto z kim
itd.) a ja robię drzewo genealogiczne, które miały być już w cholerę dawno.
Przykład:
Kecia: córka Leómasa, mąż Magdy, siostra Zuzki itd.
Proszę Was ładnie żebyście się tu wpisali, bo połowy już nie pamiętam! A jak ktoś chce jeszcze
dołączyć do rodzinki to niech pisze tu kim chce być.
Pytam z grzeczności. :D Och, ja zła. Sama nie wiem w sumie. Tak wyszło. Albo raczej: to skomplikowane. Nie zwracaj na mnie uwagi, plotę jakieś bzdury.
chcesz być drugą córką Ewy i siostrzenicą: Marka, Magdy, Julki. + siostrą Moniki? Ewa dowie się po fakcie xD
Jakby co, Pawelek to odpowiednik Pabla, Rafał Rafy, a Nasza mama nazywa sie Ewa Agata i jest odpowiednikiem Angie.
Widzę że po fakcie XDD
Witaj w rodzince, Córeczko.
Zasadnicze pytanie: chcesz być córką Pawełka czy Rafałka? XDD
Moniczka chyba Pawełka, pamiętasz, Rafałek wtedy w trasę pojechał XD
Obu? To znaczy obu... ekhem... naraz? Ok XD
Aaa, a nie, ja źle zrozumiałam, wybacz, ta godzina robi swoje (BTW, co ja tu robię? Sprawdzian jutro mam XD ), oczywiście, że pamiętam. I Skai też pamiętam XD
Cudownie. W takim razie będę córką Rafała, dopsz? LOL. Mój tatuś jest gwiazdą rocka. :D
Doskonale. Pozdrów mojego tatę i mojego nie-tatę. :D Przekaż tutusiowi, że chcę perkusję pod choinkę. xDD
Nie ma sprawy XD Słuchaj, posiadanie takich dwóch ojców to świetna sprawa - jeden Cię uczy muzyki, a drugi zabiera na trasy koncertowe XD
Nie na prywatność, tylko sprawdzam, ktora jest starsza, ktora mlodsza, a co jak sie okazemy bliźniaczkami?
Tak więc to atak na... no na coś tam na pewno. Na Tomasza!
Pewnie starsza jesteś. Druga gimnazjum.
O matulku, już pamiętam! Jak ja się wtedy męczyłam, trzy miechy się męczyłam zanim się Moniczka urodziła XD
No coż Mama musiała mnie rodzic trzy miesiące, doktorzy ja pospieszali, nawet juz miala cesarka byc ale Ewa sie uparla, ze naturalnie zrobila to i naturalnie urodzi...