PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

RT Martiny

ocenił(a) serial na 3

Więc jak w tytule... Widziałyście, że Tini podaładalej zdjęcie z napisem bodajrze POLONIA
QUIERE VIOLETTA EN VIVO?:)

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

Serio wy się jaracie za każdym razem jak ktoś z obsady poda jakiegokolwiek tweeta związanego z Polską? Bez przesady. Nowy temat jak na mój gust niepotrzebny. ;p

Skailes

Każdy się jara czymś innym xd
Nie wiem czy iść bez ciebie do tego kina, tak jakoś dziwnie xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A za tydzień będą grali? xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A za tydzień będą grali? xd

Skailes

To zależy jak siebie będzie sprzedawalo xd

Skailes

A na 15:30? :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Czo? :D

Skailes

Czy możesz jechać? xD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Kiedy? :D

Skailes

Dziś xD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie dam rady. Lekcje, Igrzyska i dwa spotkania mam umówione. Ale siedzę na filmwebie. Spoko. xD Dawaj za tydzień. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Jeżeli tak na to patrzysz, każdy temat z Angie (chociaż ją uwielbiam) też mnie nie pociesza.

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

Masz rację. Denerwuje mnie to, że każda nowa osoba musi być Angielerką. xD

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Dziękuję, że w końcu ktoś mnie rozumie. Ciągle ktoś pisze, że nie wiem jak ją uwielbia, a ja jej po prostu nie lubię i to mnie denerwuje.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Ja też jej nie lubię, jeśli cię to w jakiś sposób pocieszy :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Oczywiście, że mnie pociesza;) Ktoś mnie rozumie :P

ocenił(a) serial na 2
majka5454

No widzisz :D Powiem ci, że fanki Angie mnie czasem przerażają. Gorsze są tylko fanki Tini i Biebera ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Haha xd a jak czytam, że co nowa osoba na filmwebie to jej wielka fanka, a teraz się ich namnożyło, to myślę sobie dlaczego Angie, przecież jest wiele lepszych postaci w tym serialu, dlaczego Np. Fran nie ma tyle fanek?

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Nie mam pojęcia. To znaczy, Clarze jako osobie nie można odmówić talentu. Ale Angie jest niemiłosiernie wkurzająca.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Też nie mam nic do Clary. Wydaje się sympatyczną osobą.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja tam uwielbiam Fede, miłością bezgraniczną *.* Jest cudowny i wspaniały i jako jeden z niewielu jest całkowicie przeciwny kłamstwu.
Ale Zuzka ma rację, Clara jest bardzo utalentowaną aktorką

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja mam zawsze rację, ekhem. Ogarnij, że wysłałam opowiadanie na Violetta Polska i wygrałam. A nikt się nie zorientował, że to ja.

tears_in_heaven

Ano to gratuluję! Jestem zaszczycona, ze mogę z tobą rozmawiać.

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Ja wiem, ja wiem. Nie róbcie mi zdjęć, od flesza bolą mnie oczy. Chce ktoś autograf?

tears_in_heaven

Mozesz mi go wysłać na fb!
Moze kiedyś, jak Np. Nobla dostaniesz to cos o mnie wtrącisz ^^

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Jasne, oczywiście. Nie zapomnę o was :D

tears_in_heaven

O, jak miło.

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Chyba o mnie pierwszej :P

KeThA

Ekhem, ostatecznie zgadzam sie na drugie miejsce, ale nizej nie spadnę

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

w takim razie jesteśmy umówione :D

KeThA

Noom, czytałaś już?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Gratuluję Ci bardzo :D Jako że nie bywam zbyt często na tej stronie to nie przeczytałam tego opowiadania ;)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie masz czego żałować, naprawdę. Wyszło tak tragiczne, że aż zęby bolą.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ta,ta - jasne... I dlatego wygrałaś :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak nie wierzysz, to wejdź i przeczytaj. Ciężko ogarnąć, o co tam w ogóle chodzi.
Skoro Milena była w komisji, to jak miało nadejść jakieś sensowne opowiadanie?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czemu? Nie rozumiem o co ci chodzi z tą Mileną xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Chodziło mi mniej więcej o to, że będąc w komisji nie mogła sama wziąć udziału w konkursie, a znając życie - napisałaby najlepsze opowiadanie. Jak nie ona, to Wiolczur.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jak tam sobie chcesz. Mnie tam opowiadanie Wiolczura jakoś nie porwało... Nie przeczytałam nawet połowy. Pisze dobrze, to prawda, na pewno tysiąc razy lepiej ode mnie, ale ... Dobra, nieważne xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie bluźnij. Piszesz świetnie i sama o tym wiesz. Ja też nie twierdzę, że nie umiem pisać (buhahaha, ja i skromność?), ale akurat konkursowe opowiadanie kompletnie mi nie wyszło. Każdy z twoich oneshotów bije je na głowę.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Hahaha, dobre! ^^ Moje oneshoty są w większości nieudane. Może jeden mi się podoba xD
Aż przeczytam i później wyśmieję cię raz jeszcze. Na pewno było genialne, a ty gadasz bzdury :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Czekam na to wyśmianie. Weź, Fedemila była boska, Naxi jeszcze lepsze. O Antetcie nie wspomnę.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, niesamowite wszystkie trzy. Obiecuję, że przeczytam, w tym momencie na raz czytam blogi, piszę rozdział i udaję, że robię lekcje xD A i piszę ci komentarz na bloga :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ach, czuję się wzruszona. A ja się skupiam na samym pisaniu, aktualnie fragmentu o Fede ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Pisanie o Fede zawsze spoko xD Ja tam mam Francescę i Lucę oraz jego Kardiomiopatię rozstrzeniową xd jedna dziewczyna mi powiedziała, że chyba naoglądałam się za dużo Hausa, a ja nigdy odcinka nie widziałam xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Sceny w szpitalu się fajnie pisze ;D Sama mam w planach przynajmniej trzy.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Rób co chesz byle Maxi, Naty i Fede byli żywi. O, i Lena też! xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Akurat nie chodziło o żadne z nich, a przynajmniej epilog, który już napisałam, tego nie zakłada :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Świetnie xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Dzięki ci za komentarz, naprawdę mam wyrzuty sumienia, że ja ci komentuję raz na ruski rok i to krótko. Postaram się to nadrobić w miarę możliwości. ;D