Jak ja ich uwielbiam! Oni rządzą! :D Właśnie oglądałem sobie w tym tygodniu powtórki z nimi i jeden tekst mnie rozwalił:
policjant: ,,Jest pan oskarżony o napad na bank" (czy coś takiego)
Ramallo: ,,Ale ja niczego nie ukradłem!"
Olga: ,,To prawda, bo jedyne co on skradł, to moje serce."
...i mina Ramallo po tym jak Olga to powiedziała. xd Nie mogę z tego. Czy tylko ja ich tak uwielbiam? ;p Mam nadzieję, że w końcu będą razem. :D
Widzisz Alesandrze - skromność to jedna z najlepszych cech Magdaleny :) Jedna Z, zaznaczam. Jej cała osoba to geniusz.
Oczywiście, że moja cała osoba to geniusz. Dzisiaj nie bło mnie cały dzień i wchodzę na filmwebu, a tu piszę, że mam 19 powiadomień, ale sporo to, że ktoś założył nowy temat, chyba z 6 XD
Ramallo; nie martw się german, ja także nie zamierzam wychodzić w tym czasie za olgę.
Olga; Wrr niedelikatnt!! + ta mina :D :D :D
a później gadane typu ; bo tak sie składa że jestem osobą niezwykle skrupulatną, pracowitą i w dodatku ładną ale niektórzy <groźny luk na ramallo> tego nie dostrzegają
OLGA JEST MÓJ MISZCZ. Świetny moment był jak zobaczyła na lapku jak robią w ymixie z violetty taką ludmiłe, wybiegła w fartuchu wyskoczyła im na wizji przed kamery jak Cerber, żeby bronić honoru swojej dziewczynki. Jest nie tylko zabawna, utalentowana koucharsko, inteligentna i potrafi najeżyć kolce, ale do tego ma ogromne serce ^^ + ramallo, wykształcony, zyciowy, rozsądny, z poczuciem humoru, wyrozumiały, kochający. Małżeństwo idealne :D Aż chyba zamieszczę taki wątek w swoim fanficku, trochę płomiennego romansu między gosposią i adwokatem