Przepraszam, że zaśmiecam wasze forum, ale chciałabym zareklamować mojego bloga o Violetcie. Z góry przepraszam za taką chamską reklamę;
amor- musica- pasion .blogspot. com
Usuń spacje!
Na tym blogu piszę opowiadania o dorosłym życiu bohaterów z Violetty, a głównie Leonetty. Spokojnie to nie jest kolejny blog z samymi dialogami i tak mówiąc dosłownie erotycznymi sprawami. Bohaterowie mają po 24 lata, więc już mogą zakładać rodziny.
Ogólnie chciałabym się przedstawić, gdyż jestem nowa na forum. Mam na imię Kasia i mam 16 lat. Wasze dyskusje przeglądam od dawna, ale nigdy nie miałam czasu założyć konta. Moimi ukochanymi parami są: Naxi, Femila. Marcesca i Dieletta. Tak wiem, kocham Dielette, a założyłam bloga o Leonetcie. Zrąbana logika, więc no coments. Moim ulubionym bohaterem jest Diego, a bohaterką Francesca. No i chyba to tyle:D:D
1. Co myślisz o Angie?
2. Germangie czy Pablangie?
3. Naxi czy Caxi?
4. Leonetta czy Diegletta?
5. Ulubiona para z Violetty?
6. Ulubiona postać z Violetty?
7. Ulubiony aktor z Violetty?
8. Ulubiona piosenka z Violetty?
9. Kiedy się urodziłaś?
10. Wolisz masło czy margarynę?
Witamy. Jestem Skai.
1. Bardzo ją lubię.
2. Germangie
3. Naxi
4. Diegletta
5. Naxi
6. Diego
7. Lodovica
8. Salta
9. 31 grudnia
10. Masło? Ciekawe pytanie. Miło cię poznać:*:*
Jak nie kochać Angie. Germangie? - JUŻ CIĘ LUBIĘ :D Ciekawa data urodzin. A że mój 12 maja bije ją na głowę, to swoją drogą. ;D
Ciebie również miło poznać. Witaj na forum. ;)
Beto? Wspaniały nauczyciel i naprawdę zabawny facet. Mogłabym się rozpisywać tutaj o jego zaletach, ale dlatego, że mi się nie chcę to opiszę go w skrócie.
Już cię lubię!A nawet kocham :D Lubisz Angie,jesteś za Germangie i jeszcze tak chwalisz Beto,mojego menżulka xd
Hej, miło mi Cię poznać i zapraszam do mnie nasza-historia-violetty.blogspot.com Mam nadzieję, że ci się spodoba :)